Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

ako umlcat tremolo..

Started by kaolko, 07. November , 2009, 16:25:25

kaolko

mozno to uz niekto pozna, ale kto nie, tomu sa to zide http://www.youtube.com/watch?v=CJnAbPrmJNA vcelku dobry sposob ako umlcat ozveny tremola, na starej ibanezke som tak fungoval dlho a ani na novej sa bez toho asi nezaobidem
(2:19 je vcelku sranda moment)

udry

... myslím,že stačí pod pružiny vložit kusok molitanu...

sv.Patrik

Ozvený tremola?...kedy nastanu?..

Branko

reeller_sk

Kde sa dá u nás zohnať tú umelinu, inak toto by ma nenapadlo :).
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

Branko

Quote from: reeller_sk on 06. December , 2009, 12:17:38
Kde sa dá u nás zohnať tú umelinu, inak toto by ma nenapadlo :).
Ja som si dal pod tremolo staru odstrihnutu vlnenu ponozku.

sv.Patrik

kaolko

myslis tie umele trubicky? v baumaxe som ich kupil je to bazenova technika.. treba trafit dobry priemer, ja som im dal este plus extra navyse jednu vrstvu lepiacej pasky, ta je smiklava ale vyplni pekne ten priestor

styrioci

mozes tam dat hocico, co zatlmi pruziny..kludne tie pruziny mozes prelepit aj hrubou izolepou

kaolko

saint Patrique, problem nastava, ked chces hrat napriklad sekanice a potrebujes aby gitara ostala ticho a nemala prezvuky, ktore potom sposobuju ozvenu.. 

Branko

Quote from: kaolko on 06. December , 2009, 12:20:41
saint Patrique, problem nastava, ked chces hrat napriklad sekanice a potrebujes aby gitara ostala ticho a nemala prezvuky, ktore potom sposobuju ozvenu.. 
Co je to ozvena ?!  :(

proghopik

A naco mate gitary s tremolom ked ho chcete "umlcat"?  :P
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci

kaolko

Quote from: Branko on 06. December , 2009, 12:22:29

Ozvena je zenske ruske meno.. Ozvena Yekaterina Kurilenkovova

Branko

Quote from: kaolko on 06. December , 2009, 12:23:52
Ozvena je zenske ruske meno.. Ozvena Yekaterina Kurilenkovova
To je ta tenistka ?

brko

Quote from: Branko on 06. December , 2009, 12:22:29

to neviem presne len viem ze kacka to nerobi

Branko

Nemate nejake video, kde je ozvena ?

pelko

Branko

Quote from: pelko on 06. December , 2009, 14:40:02
http://www.youtube.com/watch?v=F4sufhhif-k&feature=related kaolko osobne predvádza ako znie nezatlmené tremolo  :zdar:
Hlavne ten pentagram na konci toho "tunelu" je zaujimavy.  :laugh:

kaolko

dakujem pelko, si ma predbehol, tym myslim mame zodpovedanu celu temu o tom ako umlact tremolo.. podla mna najlepsi sposob ako ho umlcat je, ze ho odtial clovek vymontuje.. potom sa uz neozyva