Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
04. December , 2024, 20:29:22
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Vhodná gitarová škola  (Prečítané 10587 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
yeah
Hosť
« kedy: 13. November , 2009, 12:57:00 »

Potrebujem odporučiť (najlepšie video) gitarovú školu. Nie nezmyselné techniky, poprosím nie zamerané na metal, hard rock atd., ak by sa dalo - menej gitarovej pózy, viac reálnych poznatkov a rád. Naozaj sa spolieham na váš prehľad, príp. skúsenosť  Žmurk
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #1 kedy: 13. November , 2009, 13:32:20 »

Sorry, ze temu posuvam hore, ale mam pocit, ze toto je hlavne gitarove forum a tema o superstar ma valcuje  Neser ma!
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #2 kedy: 13. November , 2009, 13:40:50 »

vsetko tam od neho.
« Posledná zmena: 13. November , 2009, 13:44:22 od musicman » Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #3 kedy: 13. November , 2009, 13:49:51 »

Pre mňa je najlepšia gitarová škola, keď pozerám koncerty dobrých gitaristov. Proste treba pozerať, čo robia a človek sa veľa naučí.
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
yeah
Hosť
« Odpoveď #4 kedy: 13. November , 2009, 13:56:25 »

Co to je za p*čovina tie odkazy? Ja myslim normalnu official skolu, nejaku koncepciu. Navyse ta ukazka nesplna nic z toho co som napisal. Podla moznosti v anglictine. Dobre chlapci, cenim si vase rady. Aj ja rad pozeram koncerty. A teraz niekto so skutocnou radou? Popiskujem si
« Posledná zmena: 13. November , 2009, 13:57:11 od Pablo Woozy » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #5 kedy: 13. November , 2009, 14:03:19 »

ked nie nezmyselne techniky, tak potom co ? bluesove filozoficke ozralecke kecy ?
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #6 kedy: 13. November , 2009, 14:03:53 »

Co to je za p*čovina tie odkazy? Ja myslim normalnu official skolu, nejaku koncepciu. Navyse ta ukazka nesplna nic z toho co som napisal. Podla moznosti v anglictine. Dobre chlapci, cenim si vase rady. Aj ja rad pozeram koncerty. A teraz niekto so skutocnou radou? Popiskujem si

hlavne sa zbav tej averzie voci metalovym a rockovym skolam to je zaklad... a potom si pozri vsetky mozne a hlavne cvic  Na zdravie!
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #7 kedy: 13. November , 2009, 14:04:47 »

Greg Howe mal pekné videá, tie si určite pozri. Na zdravie!
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #8 kedy: 13. November , 2009, 14:05:07 »

ked nie nezmyselne techniky, tak potom co ? bluesove filozoficke ozralecke kecy ?

nie mozno chce jazzove kavickove hulicske kecy  Bavím sa skvele ale to je uz vedlajsie ze kazdy jazzman aj kazdy dobry hudobnik ma za sebou drilovanie stupnic a technik...  
Zaznamenané
musicman
inventár podniku

« Odpoveď #9 kedy: 13. November , 2009, 14:09:36 »

vidim ze si si to ani nepozrel kolko je tam dielov od zaciatku. vysvetluje tam uplne vsetko aj od zakladu.  taku skolu ze sa sama nauci hrat nemam  ha ha ha
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #10 kedy: 13. November , 2009, 14:26:08 »

"Guitarist's guide to composing and improvising" od Jona Damiana (asi naj kniha aku som videl)
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #11 kedy: 13. November , 2009, 14:27:38 »

Nechapem preco to stavias do takejto protipozicie. Vies dobre co som tym myslel, ze sa nepotrebujem ucit malmsteenove arpeggia ani stvorprstove tappingy.

hlavne sa zbav tej averzie voci metalovym a rockovym skolam to je zaklad... a potom si pozri vsetky mozne a hlavne cvic  Na zdravie!
Nemam averziu, chcem vyskusat nieco ine.

nie mozno chce jazzove kavickove hulicske kecy  Bavím sa skvele ale to je uz vedlajsie ze kazdy jazzman aj kazdy dobry hudobnik ma za sebou drilovanie stupnic a technik...  

Pocuvaj ja viem, kto co ma priblizne za sebou ked ho vidim hrat. Ja ani nezacinam a... mozno sa nie uplne chapeme. Este to mozno skusim aj upresnit.
vidim ze si si to ani nepozrel kolko je tam dielov od zaciatku. vysvetluje tam uplne vsetko aj od zakladu.  taku skolu ze sa sama nauci hrat nemam  ha ha ha
Nepozrel som si kolko tam je dielov. Ale neskor ked si to zosumarizujem si tu skolu preklepnem. Je to aj niekde inde ako na youtube? Co sa tyka skoly co sa sama nauci hrat len tolko, ze pri vyselektovani nepotrebnych veci a efektivite cvicenia sa naucis detailnejsie a skor to co chces a aj to vyuzijes, ale to by si asi musel zapojit mozog nez ides poucovat.

Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #12 kedy: 13. November , 2009, 14:31:24 »

"Guitarist's guide to composing and improvising" od Jona Damiana (asi naj kniha aku som videl)
Nasiel som to a  uz to mam na 43% kupene  :) hladal som video, ale vdaka za tip, vyzera to zaujimavo.
Zaznamenané
musicman
inventár podniku

« Odpoveď #13 kedy: 13. November , 2009, 14:34:25 »

Nechapem preco to stavias do takejto protipozicie. Vies dobre co som tym myslel, ze sa nepotrebujem ucit malmsteenove arpeggia ani stvorprstove tappingy.
Nemam averziu, chcem vyskusat nieco ine.
Pocuvaj ja viem, kto co ma priblizne za sebou ked ho vidim hrat. Ja ani nezacinam a... mozno sa nie uplne chapeme. Este to mozno skusim aj upresnit.Nepozrel som si kolko tam je dielov. Ale neskor ked si to zosumarizujem si tu skolu preklepnem. Je to aj niekde inde ako na youtube? Co sa tyka skoly co sa sama nauci hrat len tolko, ze pri vyselektovani nepotrebnych veci a efektivite cvicenia sa naucis detailnejsie a skor to co chces a aj to vyuzijes, ale to by si asi musel zapojit mozog nez ides poucovat.

ospravedlnujem sa ze som ti chcel pomoct  Zdravíčko
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #14 kedy: 13. November , 2009, 14:40:13 »

ospravedlnujem sa ze som ti chcel pomoct  Zdravíčko
Presne som vedel, ze to takto zoberes  No hanbím sa.. nechap to blbo, len chcem zistit co najviac, aby som si potom mohol vybrat, ja ti za reakciu dakujem  Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.08 sekund, 23 otázok.