Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
04. December , 2024, 20:33:09
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Vhodná gitarová škola  (Prečítané 10588 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #15 kedy: 13. November , 2009, 14:48:41 »

http://www.licklibrary.com/store/51/technique-tabs - tam si vyberies, zameraj sa priamo na DVD od LickLibrary http://www.licklibrary.com/store/41/lick-dvds
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
yeah
Hosť
« Odpoveď #16 kedy: 13. November , 2009, 14:49:37 »

Greg Howe mal pekné videá, tie si určite pozri. Na zdravie!
Toto tiez nevyzera zle, pozeram, ze on na svojej stranke ponuka trial verziu online webcamovej skoly http://greghowe.com/lessons/freetrial/  Zdravíčko

Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #17 kedy: 13. November , 2009, 19:26:26 »

Ak uz nikto nema (alebo nechce) nicim prisiet do tejto temy, tak musim povedat, ze som si prezrel zdroje, ktore sa tu objavili a uplne ma zaujala skola, ktoru odporucil uzivatel "musicman1411"... teraz si to prezeram a aj napriek tomu, ze je to na inom mediu nez som prosil (je to pdf + mp3jky) je to inteligentne dielko popretkavane silnymi myslienkami a skusenostami. Presne nieco take som hladal. Ak by niekto este o niecom vedel rad sa na to kuknem.

Spyros: akoze na zaklade tych dvd sa mam ucit ako hrat pink floyd, ac/dc... atd. ci som nepochopil podstatu?  :)
Zaznamenané
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #18 kedy: 13. November , 2009, 19:37:48 »

Spyros: akoze na zaklade tych dvd sa mam ucit ako hrat pink floyd, ac/dc... atd. ci som nepochopil podstatu?  :)

Ved su tam aj dvd songbooks ale su tam aj dvd guitar techniques... maju toho poviacero, neviem co presne Ta zaujima... ak naprikla pentatonika, tak tam je tusim Power Pentatonics, maju tam aj hybridy na temu ako hrat v style niekoho a odvodit si vlastne sola z toho etc... treba citat, nie surfovat.
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #19 kedy: 13. November , 2009, 19:53:39 »

Ved su tam aj dvd songbooks ale su tam aj dvd guitar techniques... maju toho poviacero, neviem co presne Ta zaujima... ak naprikla pentatonika, tak tam je tusim Power Pentatonics, maju tam aj hybridy na temu ako hrat v style niekoho a odvodit si vlastne sola z toho etc... treba citat, nie surfovat.

hej... zmiatlo ma, ze som tam /priamo v tvojich odkazoch/ zbadal nazvy ako "Learn to play the ZZ top" a podobne :) uz si to prechadzam pozornejsie. Urcite nieco vyberiem a kupim  Popiskujem si Myslel som, ze su tu manici co maju prejdenych viacero skol a preto ci vedia konkretne, ale v tomto zozname si uz asi pomozem sam  Na zdravie!
Zaznamenané
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #20 kedy: 13. November , 2009, 20:03:58 »

hej... zmiatlo ma, ze som tam /priamo v tvojich odkazoch/ zbadal nazvy ako "Learn to play the ZZ top" a podobne :) uz si to prechadzam pozornejsie. Urcite nieco vyberiem a kupim  Popiskujem si Myslel som, ze su tu manici co maju prejdenych viacero skol a preto ci vedia konkretne, ale v tomto zozname si uz asi pomozem sam  Na zdravie!

Tam su ti lektori vsetko profi - naj asi su anglicania Jamie Humphries, Andy James, Stuart Bull, Mike Casswell. Vyhol by som sa signature videam od znamych gitaristov, lebo tam on zahra taku krvavost, co v zivote nedas a potom to da v polovicnej rychlosti, kde si opat skoncil a nedozvedel si sa nic Bavím sa skvele
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #21 kedy: 13. November , 2009, 20:19:16 »

Tam su ti lektori vsetko profi - naj asi su anglicania Jamie Humphries, Andy James, Stuart Bull, Mike Casswell. Vyhol by som sa signature videam od znamych gitaristov, lebo tam on zahra taku krvavost, co v zivote nedas a potom to da v polovicnej rychlosti, kde si opat skoncil a nedozvedel si sa nic Bavím sa skvele
Uz sa mi nesie jedna od Stuarta Bulla a k signature myslim netreba nic dodavat, presne toto som nechcel. To uz radsej bluesove filozoficke ozralecke kecy  Je mi do plaču
Zaznamenané
Srnac
pravidelný návštevník
Príspevkov: 322

« Odpoveď #22 kedy: 13. November , 2009, 20:53:05 »

Robben ford - playing the blues odporucam...Ja som sa ucil hrat podla toho a fakt je to super
Zaznamenané
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #23 kedy: 15. November , 2009, 16:28:19 »

výborná stránka, si si aj niečo odtiaľ objednal?
« Posledná zmena: 15. November , 2009, 16:30:59 od marrtin » Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #24 kedy: 15. November , 2009, 19:42:08 »

ako dvd na teoriu alebo mozno skladanie alebo co to vlastne chces vela nie je, resp. vela som toho nevidel...skor videa su podla mna zamerane na techniku, alebo "learn how to play ..." odporucam stranku http://www.ibreathemusic.com/ kde je pomer aj techniky + teorie a su tam rozne veci s mp3 ukazkami pridadne tab.
Zaznamenané

sv.Patrik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 234

« Odpoveď #25 kedy: 18. Január , 2010, 14:53:22 »

Zdravím ja by som potreboval odporučit nejaku literatúru,knihu na stupnice a všetko okolo toho a ešte niečo o gitarovej improvizácii?ak nejaku dobrú poznáte a da sa zohnat tak dajte vediet dik.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #26 kedy: 18. Január , 2010, 14:56:31 »

Zdravím ja by som potreboval odporučit nejaku literatúru,knihu na stupnice a všetko okolo toho a ešte niečo o gitarovej improvizácii?ak nejaku dobrú poznáte a da sa zohnat tak dajte vediet dik.

http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,741.msg8788.html#msg8788 vidime sa o dva roky  Bavím sa skvele
Zaznamenané

marrtin
miestny štamgast

« Odpoveď #27 kedy: 19. Január , 2010, 16:38:59 »

ja mám teraz jednu výbornú školu: Patterns Scales & Modes For Jazz Guitar
http://www.guitarcenter.com/Music-Sales-Patterns--Scales---Modes-for-Jazz-Guitar-901258-i1173020.gc
je to výborný spracovaný prístup piatimi prstokladmi na durové, piatimi mollové....stupnice a príslušné rozložené akordy, jednotlivé harmonické spájanie, fasa, najlepšia teoretická knižka, odporúčam
čo ešte môžem odporučiť sú Gambaleho školy: Technik Book I, II, a ešte Improvisation Made Easier, tie sú tiež fasa, ale hento čo som spomenul pred tým sa mi zdá na začiatok prehľadnejšie
z českých sú výborné školy: Kytarová Praktika od Jaroslava Šindlera a od Andršta je trojdielna kniha Jazz Rock Blues,
máš to lacnejšie, prehľadné a nemusíš vedieť anglicky
« Posledná zmena: 19. Január , 2010, 20:14:30 od marrtin » Zaznamenané

sv.Patrik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 234

« Odpoveď #28 kedy: 23. Január , 2010, 17:51:24 »

ja mám teraz jednu výbornú školu: Patterns Scales & Modes For Jazz Guitar
http://www.guitarcenter.com/Music-Sales-Patterns--Scales---Modes-for-Jazz-Guitar-901258-i1173020.gc
je to výborný spracovaný prístup piatimi prstokladmi na durové, piatimi mollové....stupnice a príslušné rozložené akordy, jednotlivé harmonické spájanie, fasa, najlepšia teoretická knižka, odporúčam
čo ešte môžem odporučiť sú Gambaleho školy: Technik Book I, II, a ešte Improvisation Made Easier, tie sú tiež fasa, ale hento čo som spomenul pred tým sa mi zdá na začiatok prehľadnejšie
z českých sú výborné školy: Kytarová Praktika od Jaroslava Šindlera a od Andršta je trojdielna kniha Jazz Rock Blues,
máš to lacnejšie, prehľadné a nemusíš vedieť anglicky
Dik a je v tých českých aj niečo na improvizáciu?..lebo mam rozne knihy na techniky a podobne.ale stupnice a improvizáciu by som v češtine/slovenčine rád zohnal,takže to je vhodné?
Zaznamenané
marrtin
miestny štamgast

« Odpoveď #29 kedy: 25. Január , 2010, 09:39:42 »

áno, máš tam vysvetlené postupy, ako sa to všetko spája
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.109 sekund, 23 otázok.