spyros
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 17. November , 2009, 14:08:09 » |
|
podla mna uz ked si kupovat skaredu gitaru tak radsej LP Pre teba by Telecaster bolo skoda.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379
dilinožravec
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 19. November , 2009, 14:57:59 » |
|
Ked som bol v Londyne, tak som bol aj v jednom shope na Denmark Street...mali tam iba vintage veci.... stravil som tam asi dve hodiny a hral som tam na vsetkom co tam bolo.. stare strata/tele/LP cez staru orig plexinu a nejakeho plesniveho fendra ... a vsetko hralo vyborne...ale podla mna to hralo vyborne len preto ze to boli vyborne kusy a nie preto ze mali 60rokov........ta cena je cisto zberatelska.... nevztahuje sa na narast kvality zvuku
|
|
« Posledná zmena: 19. November , 2009, 14:59:40 od Jurinko »
|
Zaznamenané
|
Respectable people do not write music or make love as a career.
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 19. November , 2009, 15:06:51 » |
|
.....a vsetko hralo vyborne...ale podla mna to hralo vyborne len preto ze to boli vyborne kusy a nie preto ze mali 60rokov....
covjece, jaka nahoda, ze ze sa im tam stretli iba vyborne kusy, kedze hrali vsetky vyborne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jurinko
pravidelný návštevník
dilinožravec
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 19. November , 2009, 15:10:36 » |
|
covjece, jaka nahoda, ze ze sa im tam stretli iba vyborne kusy, kedze hrali vsetky vyborne zla gitara nevydrzi 60 rokov... dovtedy ju niekdo rozdrbe, spali alebo hodi za psom. 60 rokov preziju iba najsilnejsie kusy ale pripustam ze 60 rokov aktivneho hrania sa na gitarovom zvuku urcite podpise pozitivne..... len to nieje adekvatne tej cene kolko sa za vintage pyta... to uz je ciste zzberatelstvo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 19. November , 2009, 15:12:33 » |
|
samozrejme je to zberatelstvo, nikto netvrdi nic ine.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 19. November , 2009, 15:14:21 » |
|
covjece a že sa vintage ročne kúsky len tak povaluju v dakom obchode na nejakej Street,hocikto to ochytava rukami zamastenymi od sendviču,hranolkov...... To ich nikto nechce ? Edit. Aky je to paradox.Tu sa nad obrázkami vintage gitar slinta,píšu sa ódy a tam sa to povaluje v obchodoch.
|
|
« Posledná zmena: 19. November , 2009, 15:32:40 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 19. November , 2009, 15:42:40 » |
|
covjece a že sa vintage ročne kúsky len tak povaluju v dakom obchode na nejakej Street,hocikto to ochytava rukami zamastenymi od sendviču,hranolkov...... To ich nikto nechce ? Edit. Aky je to paradox.Tu sa nad obrázkami vintage gitar slinta,píšu sa ódy a tam sa to povaluje v obchodoch. Aj Maybachy u nas kupuje malo ludi. Su myslis zle?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Jurinko
pravidelný návštevník
dilinožravec
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 19. November , 2009, 15:48:07 » |
|
nieje to sice fender ale aj tak velmi netradicny tele
|
|
« Posledná zmena: 19. November , 2009, 15:54:42 od Jurinko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 19. November , 2009, 16:04:05 » |
|
Aj Maybachy u nas kupuje malo ludi. Su myslis zle? Keby sa u nas predaval Ford Mustang 1966 a Ford Mustang 2006 za rovnaku cenu ccr. 20 tis. euro,čo by ludia kupovali viac?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 19. November , 2009, 16:06:01 » |
|
Keby sa u nas predaval Ford Mustang 1966 a Ford Mustang 2006 za rovnaku cenu ccr. 20 tis. euro,čo by ludia kupovali viac? Ja by som bral ten starý, ale zas ja mám úchylku na tie staré mustangy.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 19. November , 2009, 16:08:21 » |
|
mne sa najviac paci klasika 52 telecaster... ale na fakt dobrom telkaci som nehral ale musi to byt maso... mne sa velmi paci zvuk telkaca na poslednom albume Cosmosquad - Acid Test Jeff Kollman je u mna tele a celkovo fender kral
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 19. November , 2009, 16:16:23 » |
|
Keby sa u nas predaval Ford Mustang 1966 a Ford Mustang 2006 za rovnaku cenu ccr. 20 tis. euro,čo by ludia kupovali viac? mne sa ten stary paci velmi ale porovnavas dve dost ine veci, kedze technicky su to uplne ine vozidla a taktiez je nieco ine mat 40 rocnu suciastku v aute a na gitare. keby mi niekto postavil ten stary a dal za tu cenu tak ho beriem, ale to je osobna preferencia.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 19. November , 2009, 16:19:02 » |
|
mne sa ten stary paci velmi ale porovnavas dve dost ine veci, kedze technicky su to uplne ine vozidla a taktiez je nieco ine mat 40 rocnu suciastku v aute a na gitare. keby mi niekto postavil ten stary a dal za tu cenu tak ho beriem, ale to je osobna preferencia.
To bola reakcia na Progyho Maybachy. Ten prešiel od gitary k autám.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 19. November , 2009, 16:25:27 » |
|
Keby sa u nas predaval Ford Mustang 1966 a Ford Mustang 2006 za rovnaku cenu ccr. 20 tis. euro,čo by ludia kupovali viac? To je scestne. To akoby si porovnaval vykony stihaciek z roku 1917 a dnesne. Vyskusaj par starych gitar a pochopis.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|