proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #105 kedy: 21. November , 2009, 11:24:55 » |
|
Chod smradit s teoretizovanim o gibson snimacoch do inej temy Jooj, co si taky precitliveny, ved je vikend.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #106 kedy: 21. November , 2009, 11:25:48 » |
|
vsetko co sa zacina ako 'tele' a nekonci ako 'fon' bude kktina.. napr teleport.. teletubbies.. telemarketing... telemark Adama Malysza.. telepatia... telecaster..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #107 kedy: 21. November , 2009, 11:26:18 » |
|
Jooj, co si taky precitliveny, ved je vikend. Ved ho nechaj, vytvoril si temu o svojich hrackach, tak ho nechajme, nech sa hra... kks... to uz aka poznamka Spyros...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #108 kedy: 21. November , 2009, 11:31:52 » |
|
Mexica su v pohode. akurat tie nove bezne Standardy su lajdacky opracovane (aspon tie, co posledne roky vidam v Muzikery), ale dlhe roky predtym som bol ich fanusik. a take tie lepsie Mexica vyzeraju pekne, len su aj drahsie a tam uz je to otazka toho, ci za tie peniaze nekupit starsieho japonca alebo pri dnesnom kurze kludne aj USA model... Ano, ale v podstate ja hovorim o mexickych modeloch, ktore sa v USA nerobia = ´70s modely ako som poslal obrazok. Sice vieme, ze ich robia ti isti Mexicania. Co sa tyka kvality USA Standard modelov, tak mal som doma a bol fasa.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #109 kedy: 21. November , 2009, 11:33:29 » |
|
kks... to uz aka poznamka Spyros... To je tvoj problem Branko. Vsetko beries doslovne a nemas kustik priestoru pre ironiu a sarkazmus. Len pre teba som tam dal Progrockerovi ten pivarensky , aj ked viem, ze on by to zobral aj bez toho.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #110 kedy: 21. November , 2009, 11:35:22 » |
|
Ved pockaj Spyros, ja si kupim este nejaky poriadny Tele casom a potom aj ja zacnem o nich temy zakladat a zosadim Ta z Teletronu.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #111 kedy: 21. November , 2009, 11:40:24 » |
|
Ved pockaj Spyros, ja si kupim este nejaky poriadny Tele casom a potom aj ja zacnem o nich temy zakladat a zosadim Ta z Teletronu. "teletron" je vyraz dna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #112 kedy: 21. November , 2009, 11:40:52 » |
|
Chod smradit s teoretizovanim o gibson snimacoch do inej temy toto si odlozim a prepisem na "Chod smradit s teoretizovanim o telecastroch do inej temy " to sa zide celkom casto
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #113 kedy: 21. November , 2009, 11:41:45 » |
|
Veru, on uz je posadnutejsi ako ja s Gibsonmi a Hiwattmi. To uz je ozaj vazne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #114 kedy: 21. November , 2009, 12:22:44 » |
|
Ved pockaj Spyros, ja si kupim este nejaky poriadny Tele casom a potom aj ja zacnem o nich temy zakladat a zosadim Ta z Teletronu. Tzv. ma deteletronizujes. Budem len rad, aspon bude tu pravu zastavu drzat niekto ovela schopnejsi ako ja a potom tu budu prispevky o jasenoch z juznej casti Saskatchewanu, ktore vyrubane v roku 1977 boli ovela lepsie ako dnesna custom produkcia alebo najlepsi snimac je tento z 52% zhrdzaveny a z 3% prederaveny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #115 kedy: 24. November , 2009, 19:51:29 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 24. November , 2009, 19:51:59 od spyros »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #116 kedy: 24. November , 2009, 19:53:00 » |
|
Stern sig je yamaha, ale chalengery su faky super.
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #117 kedy: 24. November , 2009, 20:20:38 » |
|
Stern sig je yamaha Jo, dik za opravu.
|
|
|