spyros
|
|
« Odpoveď #180 kedy: 25. December , 2009, 11:48:45 » |
|
EMG tam nie je a neznazam zvuk axe !!! EMG tam je :-D autor sam pise "Fender Telecaster with EMG pick-ups", napr. tu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #181 kedy: 25. December , 2009, 11:50:55 » |
|
EMG tam je :-D autor sam pise "Fender Telecaster with EMG pick-ups", napr. tu
ja viem pise ze ma emg pack tele a tu zltu gitaru ma len jednu ale hra mu to stale jednako ci pise axe alebo hocico ine ma to v paprciach
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #182 kedy: 26. December , 2009, 02:54:24 » |
|
- dalsia tucnota, hlavne ten prvy song je koniec.
PS: 3:16 je zaber na to badassmatafaka kombo TONEMASTER, takze skutocne existuje. Ziadny Marshall.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #183 kedy: 26. December , 2009, 08:23:44 » |
|
Vypočul som si inštrumentálne cd Petra Henycha a píše tam že všetko nahral na Tele RK 135-tuším,čo by mal byť kvazi nejaký Kotzenov model.Skvelé.Páči sa mi také tele
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #184 kedy: 26. December , 2009, 09:11:47 » |
|
Tele RK 135-tuším,čo by mal byť kvazi nejaký Kotzenov model.Skvelé.Páči sa mi také tele No,ešte aj ty začni blbnút.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #185 kedy: 26. December , 2009, 09:19:35 » |
|
No,ešte aj ty začni blbnút. Práveže už prestávam ;DAj ked...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #186 kedy: 26. December , 2009, 11:05:03 » |
|
Vypočul som si inštrumentálne cd Petra Henycha a píše tam že všetko nahral na Tele RK 135-tuším,čo by mal byť kvazi nejaký Kotzenov model.Skvelé.Páči sa mi také tele To je tento japoncik s DiMarzio snimacmi Chopper T a Twang King. Tie snimace budu skoro take dobre ako BareNuckle. Raz ich oskusam v gitare. RobG tusim mal tu gitaru. Na mna je tam vela zlata od pohladu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #187 kedy: 26. December , 2009, 11:10:09 » |
|
Na mna je tam vela zlata od pohladu.
zapadnes medzi hip hoperov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #188 kedy: 26. December , 2009, 11:10:25 » |
|
To je tento japoncik s DiMarzio snimacmi Chopper T a Twang King. Tie snimace budu skoro take dobre ako BareNuckle. Raz ich oskusam v gitare. RobG tusim mal tu gitaru. Na mna je tam vela zlata od pohladu. Ale hra to..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #189 kedy: 26. December , 2009, 11:39:18 » |
|
Podľa mňa to vybadá úplne super, je to prvý telecaster, ktorý vyzerá super ani na kobylke si ruku neodrežeš a dokonca má šancu aj hrať . Edit: Čo je to pls presne za model, hrozne sa mi to zapáčilo ? Edit2:Fender Japan Richie Kotzen Signature TELECASTER BS už mám
|
|
« Posledná zmena: 26. December , 2009, 12:05:35 od reeller_sk »
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #190 kedy: 26. December , 2009, 12:03:59 » |
|
To je tento japoncik s DiMarzio snimacmi Chopper T a Twang King. Tie snimace budu skoro take dobre ako BareNuckle. Raz ich oskusam v gitare. RobG tusim mal tu gitaru. Na mna je tam vela zlata od pohladu. najkrajsie tele ever
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #191 kedy: 26. December , 2009, 12:17:19 » |
|
Podľa mňa to vybadá úplne super, je to prvý telecaster, ktorý vyzerá super ani na kobylke si ruku neodrežeš a dokonca má šancu aj hrať . Edit: Čo je to pls presne za model, hrozne sa mi to zapáčilo ? Edit2:Fender Japan Richie Kotzen Signature TELECASTER BS už mám presne tak Richie ma viac signatur, je to modelova rada pre tele TLR155 RK /BS v sunburst a TLR155 RK /SF. Prva je tele co vidis, druha je seafoam tele (famozna as well) Robia mu takisto Strat v dvoch farbach, smotanova a flame red, tiez pekne kusy. Ma teraz novy prototyp, bez pickguardu, krasna zalezitost, ale hovoril, ze najskor do vyroby nepojde
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #192 kedy: 26. December , 2009, 14:42:24 » |
|
presne tak Richie ma viac signatur, je to modelova rada pre tele TLR155 RK /BS v sunburst a TLR155 RK /SF. Prva je tele co vidis, druha je seafoam tele (famozna as well) Robia mu takisto Strat v dvoch farbach, smotanova a flame red, tiez pekne kusy. Ma teraz novy prototyp, bez pickguardu, krasna zalezitost, ale hovoril, ze najskor do vyroby nepojde Prototyp uz v teme je, tak do serie ten druhy Tele. Zase to nestastne zlato
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sunrise Madden
pravidelný návštevník
Príspevkov: 167
rock on
|
|
« Odpoveď #193 kedy: 27. December , 2009, 15:48:49 » |
|
neznasam ked je hmatnik z svetleh odreva....a cierne perletove gulicky na nom ..fuuj a ked sa tak leskne no horza .D
|
|
|
Zaznamenané
|
Yamaha Erg 121 - Orange Crush 15 - Line6 Spider II 150
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #194 kedy: 27. December , 2009, 16:13:57 » |
|
neznasam ked je hmatnik z svetleh odreva....a cierne perletove gulicky na nom ..fuuj a ked sa tak leskne no horza .D
ty metrosexual! uplne som si predstavil jak to vravis takym gay prizvukom
|
|
« Posledná zmena: 27. December , 2009, 16:14:13 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|