KubBasak
|
|
« Odpoveď #1845 kedy: 17. August , 2012, 18:13:59 » |
|
tele je samo o sebe skarede jak noc a ludia to kupuju ak je škaredé, tak potom je tak škaredé, že je až pekné
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1846 kedy: 17. August , 2012, 19:25:48 » |
|
kde boli vsetci ti milovnici telekastrov, ked na ne 30 rokov kazdy zvysoka sral. tento hype a krasnych univerzalnych telecasteroch som zacal pozorovat mozno poslednych 5-6 rokov...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1847 kedy: 17. August , 2012, 19:38:17 » |
|
kde boli vsetci ti milovnici telekastrov, ked na ne 30 rokov kazdy zvysoka sral. tento hype a krasnych univerzalnych telecasteroch som zacal pozorovat mozno poslednych 5-6 rokov...
Ale no, aj v 70 tych a 80tych rokov sa Tele vyskytovali hojne. Asi aj na urovni Stratov, akurat menej v rockovej a najma v hardrockovej hudbe. V takom klasickom bluese trebars aj teliatka Straty poctom podla mna vzdy skladali. Straty mali akurat stastie na kvazi rockove ikony ala Hendrix, Blackmore, Gilmour atd. Mi snad nechces povedat, ze Tele sa hodi na rock menej ako Strat.
|
|
« Posledná zmena: 17. August , 2012, 19:38:50 od proghoper »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1848 kedy: 17. August , 2012, 19:41:56 » |
|
Ale no, aj v 70 tych a 80tych rokov sa Tele vyskytovali hojne. Asi aj na urovni Stratov, akurat menej v rockovej a najma v hardrockovej hudbe. V takom klasickom bluese trebars aj teliatka Straty poctom podla mna vzdy skladali. Straty mali akurat stastie na kvazi rockove ikony ala Hendrix, Blackmore, Gilmour atd. Mi snad nechces povedat, ze Tele sa hodi na rock menej ako Strat. by ma aj zaujimali hrube cisla predavanosti modelov v roznych obdobiach, ale je mi jasne, ze americki kovboji by ich hrubo skreslovali
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1849 kedy: 17. August , 2012, 19:49:54 » |
|
by ma aj zaujimali hrube cisla predavanosti modelov v roznych obdobiach, ale je mi jasne, ze americki kovboji by ich hrubo skreslovali Stratov sa urcite vyrobilo najma pocas CBS ery podstatne viac ako Tele.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #1850 kedy: 18. August , 2012, 10:07:58 » |
|
Pohodicka, dajme si radsej sucasny twang
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #1851 kedy: 18. August , 2012, 10:24:12 » |
|
Pohodicka, dajme si radsej sucasny twang
to tele tam hra uplne popici, krastne ho tam pocut
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1852 kedy: 18. August , 2012, 10:41:52 » |
|
to tele tam hra uplne popici, krastne ho tam pocut
To hej, spyros ma rad Telecastre, ked ich len vidiet, ale nepocut.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #1853 kedy: 18. August , 2012, 11:00:50 » |
|
CBS era tele hra punk.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #1854 kedy: 18. August , 2012, 11:21:56 » |
|
To hej, spyros ma rad Telecastre, ked ich len vidiet, ale nepocut. Gitara za tote peňeži muši hrac i vypatrac, ňe jak ľespoľ.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #1855 kedy: 18. August , 2012, 20:28:08 » |
|
Fender sa opat rozhodol zautocit na nase peniazteky a vytiahol z Custom Shopu do svojej mexickej tovarnej ikonu ikon - Fender Cabronita za 539 jurosikov. Dokonca to ma aj TV Jones snimace ako CSko. PS: In Telecaster we trust. Others skapte! vraj maju tie mexika nejake ine snimace jak tv jones, nejake fideli tron ci co. pochopitelny tah..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #1856 kedy: 18. August , 2012, 21:52:53 » |
|
vraj maju tie mexika nejake ine snimace jak tv jones, nejake fideli tron ci co. pochopitelny tah..
Jasné, že to sú Gretche a nie TV Jones Inak už dlhšie pozerám na toto Tele a mám pocit, že videli tohoto Grebendera
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #1857 kedy: 19. August , 2012, 07:29:29 » |
|
Jasné, že to sú Gretche a nie TV Jones No praveze to su nejake fender snimace, nie gretsch, ani tv jones. ja si asi fakt cvrknem z tej ciernobielej cabronity, to je uplne dokonaly dizajn. skoda, ze tam neni tv jones, tie su v americkej verzii - tv jones sa mi ako snimac zatial pacil najviac
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KubBasak
|
|
« Odpoveď #1858 kedy: 19. August , 2012, 08:21:49 » |
|
No praveze to su nejake fender snimace, nie gretsch, ani tv jones. ja si asi fakt cvrknem z tej ciernobielej cabronity, to je uplne dokonaly dizajn. skoda, ze tam neni tv jones, tie su v americkej verzii - tv jones sa mi ako snimac zatial pacil najviac
Fender a Gretsch je úplne to isté Pozri pod koho patrí Gretsch.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #1859 kedy: 19. August , 2012, 09:36:48 » |
|
Fender a Gretsch je úplne to isté Pozri pod koho patrí Gretsch. to je jak keby si povedal ze gretsch gitary su vlastne fendre anyway, fender vyrobil svoj vlastny snimac aby znizil naklady. tv jones, co su na tych customoch a americkych boli proste drahe.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|