Misko
|
|
« kedy: 30. November , 2009, 14:25:00 » |
|
MANOWAR – Kings Of Metal jsou zpět snovým studiovým albem! Jediné exklusivní vystoupení pro ČR, SR, Polsko, Maďarsko a Rakousko! TARJA – Exklusivní koncert vdoprovodu Filharmonie Bohuslava Martinů Zlín ACCEPT – světový comeback německé metalové legendy! UNISONIC – Legendární zpěvák Helloween Michael Kiske se vrací po 16 letech na koncertní pódia! SABATON, LORDI, QUEENSRŸCHE, MASTERPLAN, EPICA, BEHEMOTH, PRIMAL FEAR, MIKE TERRANA, DESTRUCTION, DELAIN, HOLYHELL, METALFORCE, TUBLATANKA, HORKÝŽE SLÍŽE, Doga, Legendy se vrací, Miloš DODO Doležal a band, Salamandra...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 30. November , 2009, 18:40:06 » |
|
Ten zoznam vyzera ako stretnutie metalovych dochodcov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lubochlast
pravidelný návštevník
Príspevkov: 286
www.bandzone.cz/oldrockers
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 30. November , 2009, 20:07:12 » |
|
Veď to je na tom to najlepšie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tarquin
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 30. November , 2009, 20:32:41 » |
|
Dufam, ze sa dotrepem. O tom case s trochou stastia budem uz stastne nezamestnany :D Najviac ma zaujala epica
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 30. November , 2009, 22:25:51 » |
|
Ako su to vsetko velke mena, ale prakticky pravidelne z toho nepocuvam nic. Esteze je ten Brutal taky zaujimavsi tento rok.
|
|
« Posledná zmena: 30. November , 2009, 22:26:36 od Misko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
atheysm
pravidelný návštevník
Príspevkov: 384
LEBO JA SOM koko*t
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 30. November , 2009, 22:31:56 » |
|
neviem preco ale pripada mi to tak ako keby kazdy rok niekto prekopiroval zoznam z kapiel z minuleho roka a dal ho do noveho:Dsak tam je stale to iste:D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
majo
nováčik
Príspevkov: 10
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 30. November , 2009, 23:45:35 » |
|
nejak mi tam chyba edguy a rage
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 01. December , 2009, 10:27:44 » |
|
Ako su to vsetko velke mena, ale prakticky pravidelne z toho nepocuvam nic. Esteze je ten Brutal taky zaujimavsi tento rok. A čo je takého na BRUTAL ASSAULT?? Deti z Bodomu?? Nie ďakujem, raz a stačilo. Podľa toho čo som videl len tak letmo, tak tam boli dobre srakoty oproti predchádzajúcim ročníkom. Jediná pozitívna správa bola, že sa tam objavil Hypnos (asi opäť fungujú) a My Dying Bride by som si kukol, to je všetko. Pre teba je tento rok možno zaujímavý, lebo tam nič nie je :D
|
|
« Posledná zmena: 01. December , 2009, 10:29:25 od damned13 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
damned13
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 01. December , 2009, 10:34:50 » |
|
A k téme. Dokonca tento Masters mi príde viac zaujímavý ako Brutal.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 01. December , 2009, 16:12:34 » |
|
A čo je takého na BRUTAL ASSAULT?? Deti z Bodomu?? Nie ďakujem, raz a stačilo. Podľa toho čo som videl len tak letmo, tak tam boli dobre srakoty oproti predchádzajúcim ročníkom. Jediná pozitívna správa bola, že sa tam objavil Hypnos (asi opäť fungujú) a My Dying Bride by som si kukol, to je všetko. Pre teba je tento rok možno zaujímavý, lebo tam nič nie je :D No jasne, CoB su pre mna nazivo zaujimavejsi ako cely MoR dokopy. A na BA je hlavne aj Devin Townsend (ktory ani neviem ci niekedy vobec bol v nasich koncinach ) a Diablo Swing Ochestra. Neni o com.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 02. December , 2009, 09:25:16 » |
|
no pre mna je obrovske plus Queensryche, to je asi prva velka progmetalova kapela co MOR zaradil do programu. Tesim sa, ze prvy krat uvidim Kiskeho live a po dlhom case opat aj Landeho. Nad absenciou Tobiasa Sammeta zatial iba krutim hlavou, ale oni ho este niekam supnu ako hosta
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 02. December , 2009, 13:07:14 » |
|
po dlhom case opat aj Landeho.
Kde tam je Lande?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 02. December , 2009, 13:09:41 » |
|
Kde tam je Lande?
v masterplane uz nespieva?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 02. December , 2009, 13:56:37 » |
|
v masterplane OPAT spieva
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 02. December , 2009, 14:22:44 » |
|
no pre mna je obrovske plus Queensryche, to je asi prva velka progmetalova kapela co MOR zaradil do programu. Tesim sa, ze prvy krat uvidim Kiskeho live a po dlhom case opat aj Landeho. Nad absenciou Tobiasa Sammeta zatial iba krutim hlavou, ale oni ho este niekam supnu ako hosta MOR za radil Queensryche do svojho programu uz v roku 1991, spolu s AC/DC a dalsimi...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 02. December , 2009, 16:36:54 » |
|
MOR za radil Queensryche do svojho programu uz v roku 1991, spolu s AC/DC a dalsimi...
?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 03. December , 2009, 01:03:13 » |
|
MOR za radil Queensryche do svojho programu uz v roku 1991, spolu s AC/DC a dalsimi...
ty mas zrejme na mysli Monsters of Rock, co bol festak neviem kedy davno a neviem kde...toto je Masters of Rock, ktory sa kona v Cechach od roku 2003
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 03. December , 2009, 01:12:31 » |
|
Queens je bomba, este som ich live nevidel, no fest nie je zrovna moje. Snad ak budu niekde v Europe hrat svoj gig
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 03. December , 2009, 01:25:41 » |
|
čo vám je zle od pečene? na takýto fest sedlák gay mrtveho metalu keby bol zadarmo, tak sa tam idem ožrať.
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 03. December , 2009, 01:26:53 » |
|
No jasne, CoB su pre mna nazivo zaujimavejsi ako cely MoR dokopy. A na BA je hlavne aj Devin Townsend (ktory ani neviem ci niekedy vobec bol v nasich koncinach ) a Diablo Swing Ochestra. Neni o com. a presne pre tieto veci by som radšej šiel na brutal, ak nebudem niekde veľmi ďaleko.
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 03. December , 2009, 07:11:46 » |
|
ty mas zrejme na mysli Monsters of Rock, co bol festak neviem kedy davno a neviem kde...toto je Masters of Rock, ktory sa kona v Cechach od roku 2003
aha Chybicka se vloudila Ano, bol to festival, vtedy bol najblizsie k Slovensku v Budapesti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 03. December , 2009, 10:40:22 » |
|
No jasne, CoB su pre mna nazivo zaujimavejsi ako cely MoR dokopy. A na BA je hlavne aj Devin Townsend (ktory ani neviem ci niekedy vobec bol v nasich koncinach ) a Diablo Swing Ochestra. Neni o com. Diablo Swing Ochestra. to nemysliš vážne takato jeba je tam????no to idem ,,,MOR je uplna sračka určite tam nik nepride ani zadara na stare vykopavky čo nevedia ani hrat ...treba poriadny brutal anal to ludia milujju chudak jacko radšej umrel ked videl ,že už nik nepride lebo nehra tu spravnu mastenicu
|
|
« Posledná zmena: 03. December , 2009, 10:46:25 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MageZ
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 03. December , 2009, 11:12:30 » |
|
Queens je bomba, este som ich live nevidel, no fest nie je zrovna moje. Snad ak budu niekde v Europe hrat svoj gig
Videl som v Plzni pred rokom (ci dvoma to bolo?)... mierne sklamanie. Bol to fajn, ale tak ked ma clovek nadstandardne ocakavania..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|