Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

The Wishlist

Started by Branko, 08. December , 2009, 22:00:41

reeller_sk

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...

mn

Quote from: lacrosse on 09. December , 2009, 18:31:08
ja by som si zelal zdravie ...nejaku frajerku uz konecne a akustiku od klema popripade nejaky mulťák :)

zacni chodit s Klemom, mozno Ti nejaku z lasky vystruha a mas dve muchy jednou ranou
"Practice cures most tone issues" John Suhr

kaolko

Quote from: reeller_sk on 09. December , 2009, 18:09:19
Ja to mám na tento rok jednoduché, na vianoce to bude telka, aby som si oči nekazil. ;D
Ku gitare iba dáka maličkosť dáky efektík, alebo niečo podobné.
Potom nasleduje dáka mahagónová gitara s javorovým topom, ešte neviem presne aká, ale to sa dorieši :).
Potom jedno mestské autíčko, tiež ma môžte prekvapiť, jediná podmienka je aby sa mi tam zmestila bedňa a gitary.  ;D

favorit pickup

johnzo

Quote from: reeller_sk on 09. December , 2009, 19:08:45
Teba dáko baví zakladať tieto skupiny.  ;D

jaké? šak ja som tri založil za celý život  ]:->
Quote from: rastis on 15. December , 2009, 18:22:50
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
Quote from: joe on 09. Marec , 2009, 20:04:36
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot

reeller_sk

Quote from: johnzo on 09. December , 2009, 20:19:14
jaké? šak ja som tri založil za celý život  ]:->
Tak prepáč, ale propaguješ ich potom statočne :) :zdar:
I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"

reeller_sk

Quote from: kaolko on 09. December , 2009, 19:42:05
favorit pickup
Niečo viac cool som si predstavoval. Inak dá sa do toho punta napratať 4*12bedňa hlava a dáke tá gitara, keď sme už pri tom?
I love my VHT!

johnzo

Quote from: reeller_sk on 09. December , 2009, 20:22:05
Niečo viac cool som si predstavoval. Inak dá sa do toho punta napratať 4*12bedňa hlava a dáke tá gitara, keď sme už pri tom?

dá, ale nerátaj s tým, že si sadne ešte niekto okrem spolujazdca.
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  :zdar:
[/quot

johnzo

Quote from: reeller_sk on 09. December , 2009, 20:20:54
Tak prepáč, ale propaguješ ich potom statočne :) :zdar:

šak je len jedna ktorú som nejako propagoval... presne tá čo som sem dával, aj ty si tam?  ;D
[/quot

reeller_sk

Quote from: johnzo on 09. December , 2009, 20:32:25
šak je len jedna ktorú som nejako propagoval... presne tá čo som sem dával, aj ty si tam?  ;D
Nie som snažím sa krotiť a nepridávať sa do všetkých možných skupín.  ;D :zdar:
I love my VHT!

kaolko

Quote from: reeller_sk on 09. December , 2009, 20:22:05

nie nie zatial som neskusal, ten EVH box je ale nastastie na koleckach, takze neni problem priviazat ho kvalitnym kablom najlepsie dvojzilou ku zadnej guli..pripadne na kapotu dopredu ako jelena