Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 15:44:38
Strán: [1] 2 3 ... 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Znovuotvorenie klubu Babylon - po novom Majestic Music Club  (Prečítané 21166 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« kedy: 09. December , 2009, 08:34:30 »

Hura, konecne bude znova otvoreny byvaly Babylon v Bratislave :

Skupina Karpina pokrstí vynovený klub Babylon aj nové CD exkluzívnym koncertom!

BRATISLAVA - Znovuotvorenie kultového hudobného priestoru a krst nového albumu - tieto dva hlavné motívy privedú 29. januára 2010 všetkých fanúšikov bratislavskej rockovej kapely KARPINA do bratislavského klubu celé roky známeho ako BABYLON! Špeciálnym hosťom na premiére obnoveného stánku kultúry bude aj art-punková kapela HT. Keďže ide o exkluzívny krst zrekonštruovaného klubu a verejne sa tu bude krstiť aj nové CD Karpiny 3PTYCH.SK, kapacita priestorov je obmedzená na 800 ľudí. Koncert bude pravdepodobne vypredaný už v predpredaji. Tí najrýchlejší získajú lístky v sieti Ticketprotal. Predpredaj sa začal v utorok 8. decembra.
Karpina sa do slávnych priestorov vráti koncertnou šou "Back to Babylon". Skupina sa na veľký bratislavský koncert chystá už celé mesiace, od septembra sa čakalo len na definitívne potvrdenie miesta konania. Dnes už sú odpovede na všetky otázky jasné: starý-dobrý Babylon, 29. január a krst nového CD 3PTYCH.SK pred vypredaným klubom! Karpina ponúkne na domácej pôde to, čo jej fanúšikovia najviac milujú: skoro dvojhodinový hudobný program, bohatú a hlavne celkom novú projekciu, pestré kostýmy, pyrotechnickú šou aj vtipné komentáre. To všetko v priestoroch a s atmosférou známeho Babylonu...

Slávny a kultový bratislavský priestor sa v januári dožije znovuotvorenia pod novým názvom - bude sa volať Majestic Music Club, skrátene MMC. Klub sa nachádza na križovatke ulíc Šancová a Karpatská v budove známej pod názvom YMCA. V týchto dňoch sa v priestoroch konajú sanačné a rekonštrukčné práce. Zhruba o mesiac by v starých priestoroch mal vyrásť moderný vynovený klub, ktorý sa stane hrdým nástupcom svojho slávneho predka. V bývalom Babylone v minulosti koncertovali hviezdy ako Evergrey, I AM X, Kollerband, Maceo Parker, George Clinton & Funkadelic Parliament, Joe Zavinul, Living Colour, The Exploited, Dan Bárta či Monkey Business. Klub bol aj dejiskom legendárnych podujatí ako Slet bubeníků, Pohodokvas, či pod taktovkou Karpiny organizovaný jediný ročník podujatia Topwar Nervykvas...

Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #1 kedy: 09. December , 2009, 08:38:47 »

HURA!!!
Zaznamenané

o-yep sro
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #2 kedy: 09. December , 2009, 08:54:18 »

Na Karpinu ako zaryty recesisticky pankac idem.  Som frajer
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #3 kedy: 09. December , 2009, 09:01:03 »

Na Karpinu ako zaryty recesisticky pankac idem.  Som frajer

Je to frajer

ozaj, su nejake info ci sa "vzhlad" klubu nejako radikalne menil? teda ci ostala moznost sedenia, ci chalani popracovali na backstage... no ale super, potesilo ma to. dufam ze sa im bude darit  :)
Zaznamenané

o-yep sro
kewin
pravidelný návštevník
Príspevkov: 181

« Odpoveď #4 kedy: 09. December , 2009, 09:08:59 »

vysvetli mi niekto kde sa ten klub nachadza ?, som v Ba len kratko, viem akurat kde je randall..
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #5 kedy: 09. December , 2009, 09:14:02 »

vysvetli mi niekto kde sa ten klub nachadza ?, som v Ba len kratko, viem akurat kde je randall..

Tak to je vsetko co potrebujes vediet :).
Je to v tej istej budove :).
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #6 kedy: 09. December , 2009, 09:47:29 »

jaa to rikal!  Bavím sa skvele
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #7 kedy: 09. December , 2009, 12:04:27 »

VYBORNEE! Konecne.
Este v januari boli v tej sale nejaky volejbalovy klub ci co, videl som tam ihrisko a nejake trofeje po stenach.

Ja som len teraz zvedavy co na to Randall. Nebojim sa, ze by zacali mat nudzu o akcie, MMC bude asi trochu vo vacsom style.

Aha, tu mame aj nejake vizualizacie.
http://www.openrock.sk/?openrock=podujatie&id=265

« Posledná zmena: 09. December , 2009, 12:06:16 od iMbUS » Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #8 kedy: 09. December , 2009, 12:06:47 »

skvele, dufam, ze to bude na urovni
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #9 kedy: 09. December , 2009, 12:07:04 »

Myslím, že až tak si konkurovať akciami nebudú. Môže to pomôcť aj Randalu, keď po akcii v Babylone všetkých vyženú, tak dosť ľudí skončí na pive v Randali. Žmurk
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #10 kedy: 09. December , 2009, 12:07:57 »

to vlastni Juro z Randallu, v R sa budu konat standardne plesnive nizkorozpoctove koncerty lokalnych kapiel, ktore maju vacsinou ucast do 150 ludi ked sa zadari a v Babylone bude priestor pre vacsie koncerty top kapiel z undergorundu, urcite to nebude financne zaujimave pre tunajsie kapely a viem si predstavit ze si tam zahra nasa lokalna kapela asi len v pripade ak zorganizuje dobre zpropagovany koncert zahranicnej kapely (priklad castawa-evergrey, castaway-symphony x atd)
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #11 kedy: 09. December , 2009, 12:10:08 »

konecne aj v BA budete mat mozno poriadny klub  Na zdravie!  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #12 kedy: 09. December , 2009, 12:10:55 »

jasne.. hlavne cena bude isto uzasna.. ked koncert v randali stoji tak do 9 litrov nechcem si ani predstavit co to bude stat v B  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #13 kedy: 09. December , 2009, 12:10:59 »

Presne tak, novy klub ma rovnakeho vlastnika ako Randal (s jednym "L" na konci :) ). Drzim im palce aby boli schopni naplno vyuzit obidva priestory.
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #14 kedy: 09. December , 2009, 12:11:59 »

konecne aj v BA budete mat mozno poriadny klub  Na zdravie!  Bavím sa skvele

To uz by sa konecne patrilo, je to hanba ze v BA v podstate nemame nejaky vacsi klub.
Ved potom studenti a dochadzajuci zamestnanci z vychodu, Oravy a podobne nemaju kam chodit :).
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 ... 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.101 sekund, 23 otázok.