Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 18:48:49
Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Znovuotvorenie klubu Babylon - po novom Majestic Music Club  (Prečítané 21214 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #30 kedy: 10. December , 2009, 12:13:09 »

to bol vtip, ale dobre. :)

Majitel vravel, ze teraz tam nejaku cigansku rodinku vystahovali, tak maju klud.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #31 kedy: 10. December , 2009, 12:29:31 »

Majitel vravel, ze teraz tam nejaku cigansku rodinku vystahovali, tak maju klud.

ved aj to moje, neboj nic  :) Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
ondreee
stály hosť
Príspevkov: 1085

« Odpoveď #32 kedy: 11. December , 2009, 13:36:33 »

to sa mi moc nechce verit.. tam je tych podozrivych individui az az.. mne tam slohli bajk..
Zaznamenané

MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #33 kedy: 11. December , 2009, 14:37:00 »

to sa mi moc nechce verit.. tam je tych podozrivych individui az az.. mne tam slohli bajk..

Clovek sa tam uz aj boji vystat do tych krikov ked ide najebany v noci z randalu. Smútim
Zaznamenané

Viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« Odpoveď #34 kedy: 21. December , 2009, 22:40:45 »

no som zvedavy co bude byvavat v mmc. je to lepsie ked zahranicna kapela ide hrat do normalneho priestoru a nie do tej pivnice randal. fakt hamba ze symphony x museli hrat v randali. ale aspon bude kde hostit zase nejake zahranicne kapely pre ktore je krcma malá a velka hala privelká.
Zaznamenané
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516

lenivy cvicit

« Odpoveď #35 kedy: 22. December , 2009, 00:42:46 »

A zahradkari
no minule v noci vstanem, ze idem vyvetrat a taky dlhovlasy mladik v ciernom nam sti na dom Bavím sa skvele samozrejme netvrdim, ze siel z randalu, ale tie individua co sa tu obcas pohybuju..konec
isty cas tu chodili policajne hliadky a bol pokoj, teraz pan minister asi usudili, ze pokutovanie chodcov je vynosnejsie..
inak vlaky tu cez zavrete okno vobec nepocut (byvam trochu dalej, ale to je jedno) a na palarikovej tiez moc nie (tam som robil isty cas)
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #36 kedy: 22. December , 2009, 07:59:41 »

Sa teším na dobré koncerty  :)  Na zdravie! .
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #37 kedy: 23. December , 2009, 01:55:44 »

"vlastni Juro z Randallu, v R sa budu konat standardne plesnive nizkorozpoctove koncerty lokalnych kapiel, ktore maju vacsinou ucast do 150 ludi ked sa zadari"

tak toto bol joke od bud nuly co tam tolko ludi ani nemala, od presvedceneho teoretika, alebo od cloveka co je neochotny vyvalit viac ako dve ecka za kapelu kaolko :-D

lesti si doma gitaru a hraj si v obyvacke :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #38 kedy: 23. December , 2009, 07:59:00 »

"vlastni Juro z Randallu, v R sa budu konat standardne plesnive nizkorozpoctove koncerty lokalnych kapiel, ktore maju vacsinou ucast do 150 ludi ked sa zadari"

tak toto bol joke od bud nuly co tam tolko ludi ani nemala, od presvedceneho teoretika, alebo od cloveka co je neochotny vyvalit viac ako dve ecka za kapelu kaolko :-D

lesti si doma gitaru a hraj si v obyvacke :-D

tak napriklad ta tvoja agharta kde si hral mala teraz naposledy tak do 70-80 platiacich ludi, bol som tam a to bol vcelku propagovany koncert Žmurk smutne ze? zvlastne je ze teba som v randali este ani raz nestretol a to som tam skoro doma.. cize sa nazdavam ze ty ani len netusis kolko ludi tam na koncerty chodi :)   jedine co dnes dokaze z BA kapiel naplnit doplna randal je From Our Hands.. ja si lestit gitaru nepotrebujem, mam na nej taky matny finish na ktorom nie su vidno nastastie capanice.. a hej.. ja radsej budem nula a budem hrat v jednej malej undergroundovej kapele, co ani nekoncertuje, ale kde budeme mat dobre vztahy, nez tvarit sa ako umelec, nevychazdat so ziadnymi ludmi, lebo mam maniere a tvarit sa ze u nas mi nikto nestaci a preto mam uz trinasty projekt tento rok.. je ti to povedome?
« Posledná zmena: 23. December , 2009, 09:47:37 od kaolko » Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #39 kedy: 23. December , 2009, 10:05:38 »

to odkial vzisiel tento arogantny genius ?

2 killo, pri vsetkej ucte, prejdi si aspon jedno, dve fora vo svete, aby si zistil, ako to chodi / ako sa ma spravat,
« Posledná zmena: 23. December , 2009, 10:09:36 od mn » Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #40 kedy: 23. December , 2009, 10:21:22 »

ja by som este pridal navyse.. minuly rok robili kamarati koncert.. listok stal 3e, ja som dal 6e ze reku podporim Žmurk cize mas pravdu killo 2e nie som ochotny dat za koncert ani nahodou  Bavím sa skvele ocividne ty mas ale predplateny skipas na vsetky koncerty v randali na rok 2010 takze verim ze sa aspon na jednom osobne stretneme
Zaznamenané

MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #41 kedy: 23. December , 2009, 10:31:22 »

kaolkovi dokonca nerobi problem ani podporit svoju oblubenu kapelu kupou skveleho CD priamo na krste v plesnivom R.    Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #42 kedy: 23. December , 2009, 10:34:20 »

kaolkovi dokonca nerobi problem ani podporit svoju oblubenu kapelu kupou skveleho CD priamo na krste v plesnivom R.    Bavím sa skvele

presne tak! pustil som si ho az 2 krat fakt  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #43 kedy: 23. December , 2009, 10:35:47 »

kaolko, ked budem mat kapelu tak by som ta poprosil aby si bol fanusik Beeee
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #44 kedy: 24. December , 2009, 11:11:32 »

jedine co dnes dokaze z BA kapiel naplnit doplna randal je From Our Hands.. ,

Ano, FOH dokaze zaplnit Randal :), fotka zo vcerajsieho koncertu :

* 18050_217632567069_48322707069_2977233_3473359_n.jpg (58 KB, 604x403 - prehliadnuté 332 krát.)
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.067 sekund, 23 otázok.