PS1984
|
|
« Odpoveď #120 kedy: 02. Január , 2014, 14:31:12 » |
|
chrbat napraveny?
ale bez srandy teraz - ja by som potreboval. kríže na totálku...
|
|
|
Zaznamenané
|
Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
|
|
|
stepanovicd
|
|
« Odpoveď #121 kedy: 19. Január , 2014, 11:02:45 » |
|
odo mňa misofg (alebo jeho kamarát ) išlo o Marshall JVM, doniesli až pred dom, veľká flexibilita z jeho strany. Taktiež mám pocit, že som jednal s BrokenWings, tiež super. Zatiaľ bez problémov
|
|
|
Zaznamenané
|
PRS SE Tremonti Custom Mesa F-50 Morley Tremonti wah jt-amps screamer 808 Marshall Regenerator
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #122 kedy: 19. Január , 2014, 17:13:54 » |
|
Progrocker - cele zle, vzdy a zasadne. Snimace z USA - 1/2 roka dodanie. G-Major + FCB z Rakuska - 2 mesiace dodanie. Boss pedal z USA - 2 mesiace dodanie. Gitara z USA - 1 mesiac dodanie. Syntak z Nemecka - 1 mesiac dodanie. Podotykam, ze zaplatene vzdy nacas hned po aukcii Jedine co prislo ako-tak nacas, tak gitara z Australie - to bolo prve, co slo cez Progaca a vtedy sa este snazil, inak vsetko ostatne cisty pruser a neklamem teraz ani milimeter
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #123 kedy: 19. Január , 2014, 17:43:49 » |
|
No este sa stazuj, ked ja som s tym mal nervy a musel som aj davat negative feedback. Mal si skratka parkrat stastie na nekomunikativnych sellerov na Ebay, najhorsie s tou gitarou z USA, co som uz sam pomaly rezignoval, ked sa typek 2 tyzdne neozyval a uz som ho aj nahlasoval Ebay. Snimace pobehali asi celu Europu par mesiacov, to bola riadna haluz. Bohuzial, (nielen) z USA sa to obcas zvykne riadne skomplikovat a zdrzat, s tym treba vzdy ratat. Podstate je, ze Ti vsetko doslo ok, tak sa nestazuj, lebo ja som s tym mal len trable. Mne uz dosla aj zlomena gitara alebo prerobena, je to obcas fakt riadny adrenalin. Aspon s Tvojimi predajmi to islo vzdy hladko, co si pamatam.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #124 kedy: 19. Január , 2014, 18:20:43 » |
|
Progrocker - cele zle, vzdy a zasadne. Snimace z USA - 1/2 roka dodanie. G-Major + FCB z Rakuska - 2 mesiace dodanie. Boss pedal z USA - 2 mesiace dodanie. Gitara z USA - 1 mesiac dodanie. Syntak z Nemecka - 1 mesiac dodanie. Podotykam, ze zaplatene vzdy nacas hned po aukcii Jedine co prislo ako-tak nacas, tak gitara z Australie - to bolo prve, co slo cez Progaca a vtedy sa este snazil, inak vsetko ostatne cisty pruser a neklamem teraz ani milimeter mas pravdu, brano je hajzel a kazdeho osiera. ten chorus este mas?
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #125 kedy: 19. Január , 2014, 19:42:35 » |
|
Cubo ho kupil pred par mesiacmi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727
His spirit and music live on!
|
|
« Odpoveď #126 kedy: 19. Január , 2014, 20:13:50 » |
|
Niekedy je to tak. Ja som nedávno kupoval cez eBay gitaru z UK a tiež trvalo dlho kým došla. Sledoval som ju cez tracking a bez problémov v priebehu týždňa prešla cez nemecké centrálne depo do maďarského depa a tam stála týždeň. Potom sa z nevysvetliteľných dôvodov otočila a vrátila do UK. Celé to trvalo ku*va dlho, kým ku mne došla a našťastie bola celá, ale boli to nervy. Ani v GLS mi nevedeli povedať, čo sa stalo.
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16 -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5 '78.
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #127 kedy: 19. Január , 2014, 20:25:09 » |
|
Z UK to je este pohoda, to sa aspon da skor vypatrat. Mne sa asi pred rokom stala dalsia desna vec, ked isiel krasny near mint 73 LP Custom z USA s USPS a zrazu zmizol v trackingu. Vyse tyzdna po gitare nebolo ani stopy, sellerovi neboli schopni nic povedat. Uz som myslel, ze to proste ujebali. Zrazu sa asi po tyzdni tracking obnovil a dosla oneskorene na Slovensko. Tu bol dalsi pruser, ked som videl, ze je skatula silno poskodena a dokonca na nu nalepili nalepku, ze doslo pocas prepravy k poskodeniu. Plus zle odmerali vahu a vsetko budilo dojem, ze to proste cestou niekto otvoril a gitaru slohol. Tak som to otvoril a gitara tam nastastie bola a dokonca neposkodena. Ale tie nervy...
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
telcontar
|
|
« Odpoveď #128 kedy: 07. Február , 2014, 10:28:33 » |
|
pochvala odomna patri bito-vi bral som od neho korina strat - rychlo sem sa dohodli, gitara prisla super zabalena, vsetko bez problemov. Radost obchodovat
|
|
|
Zaznamenané
|
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
|
|
|
bito
náhodný pocestný
Príspevkov: 134
|
|
« Odpoveď #129 kedy: 07. Február , 2014, 16:12:43 » |
|
pochvala odomna patri bito-vi bral som od neho korina strat - rychlo sem sa dohodli, gitara prisla super zabalena, vsetko bez problemov. Radost obchodovat
vďaka, tebe tiež za super prístup, komunikáciu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shanike
|
|
« Odpoveď #130 kedy: 07. Február , 2014, 17:12:33 » |
|
Niekedy je to tak. Ja som nedávno kupoval cez eBay gitaru z UK a tiež trvalo dlho kým došla. Sledoval som ju cez tracking a bez problémov v priebehu týždňa prešla cez nemecké centrálne depo do maďarského depa a tam stála týždeň. Potom sa z nevysvetliteľných dôvodov otočila a vrátila do UK. Celé to trvalo ku*va dlho, kým ku mne došla a našťastie bola celá, ale boli to nervy. Ani v GLS mi nevedeli povedať, čo sa stalo.
seller to posielal zrejme Royal Mail, a zasielky na slovensko niekedy prebera GLS. problem je, ze ked odosielas cez royal mail, vacsinou sa nezadava tel cislo prijimatela, a GLS ta potom nema ako kontaktovat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #131 kedy: 07. Február , 2014, 17:22:49 » |
|
seller to posielal zrejme Royal Mail, a zasielky na slovensko niekedy prebera GLS. problem je, ze ked odosielas cez royal mail, vacsinou sa nezadava tel cislo prijimatela, a GLS ta potom nema ako kontaktovat.
mno.. lenze napriklad UPS ked nema na teba telefonicky kontakt, tak ti normalne na tu adresu poslu list s telefonnym cislom kam si mas zavolat a dohodnut sa na doruceni.. mne tak teraz veci dosli.. tak nechapem preco by to pre GLS mal byt problem heh
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Luken
náhodný pocestný
Príspevkov: 101
|
|
« Odpoveď #132 kedy: 14. Február , 2014, 20:18:46 » |
|
RobG maximalna spokojnost... mily, ochotny clovek. Moja prva gitara z druhej ruky a musim povedat, ze za malo penazi vela muziky, takze dakujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #133 kedy: 14. Február , 2014, 22:32:10 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
PS1984
|
|
« Odpoveď #134 kedy: 20. Február , 2014, 08:20:23 » |
|
Veľká vďaka odo mňa patrí fóristovi RobG. Ochotný, dobrá komunikácia a hlavne expresne rýchly. Ďakujem
|
|
|
Zaznamenané
|
Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
|
|
|
|