exhumer
|
|
« Odpoveď #180 kedy: 28. Január , 2016, 09:46:15 » |
|
RobG - palec hore, super komunikacia, hlava dosla v poriadku a dobre zabalena. Francuzskej poste to trosku trvalo, ale zas mi to neponahlalo
|
|
|
Zaznamenané
|
WEIRD THRASH
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #181 kedy: 28. Január , 2016, 11:26:15 » |
|
vela dobrej muziky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #182 kedy: 16. Apríl , 2016, 18:01:24 » |
|
j.damu@seznam.czJaroslav Damu Krokova 789)19 Děčin-1 Psč-405 01 ČESKA REPUBLIKA nejaky zmrd, co si vyziada vec na dobierku, neprevezme a nekomunikuje. nic s tymto mailom a menom neriesit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusan uk
|
|
« Odpoveď #183 kedy: 16. Apríl , 2016, 19:14:58 » |
|
j.damu@seznam.czJaroslav Damu Krokova 789)19 Děčin-1 Psč-405 01 ČESKA REPUBLIKA nejaky zmrd, co si vyziada vec na dobierku, neprevezme a nekomunikuje. nic s tymto mailom a menom neriesit. To bude isto ten Jaroslav Dvorak, Vasek a aj x inych mien co operuje na hudebnibszar.cz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mr. redwine
|
|
« Odpoveď #184 kedy: 17. Apríl , 2016, 07:14:39 » |
|
To bude isto ten Jaroslav Dvorak, Vasek a aj x inych mien co operuje na hudebnibszar.cz
nie, to nebude Vasek (alias XX dalsich mien) ten ma uplne inu a premakanu taktiku ...on ponuka veci, alebo sa ozve ked ty nieco hladas, a ked mu posles prachy, tak sa uz neozve a samozrejme ti nic neposle ...z toho ze neprebere dobierku by nic nemal
|
|
|
Zaznamenané
|
„a beer a day keeps the doctor away.“
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #185 kedy: 17. Apríl , 2016, 08:23:44 » |
|
inak len taka sranda ze .. odkedy vypli bazar muzikeer? ))) ta stranka sa uz neda najst normalne som siel teraz kuknut ze co sa u nas ponuka a vyzera ze slovensko ostalo odkazane na hudebnibazar a bazos...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #186 kedy: 17. Apríl , 2016, 09:00:29 » |
|
nie, to nebude Vasek (alias XX dalsich mien) ten ma uplne inu a premakanu taktiku ...on ponuka veci, alebo sa ozve ked ty nieco hladas, a ked mu posles prachy, tak sa uz neozve a samozrejme ti nic neposle
...z toho ze neprebere dobierku by nic nemal
a ako sa to potom riesi v taktomto pripade? Len sa cudujem, ci mu uz niekto dobre nalozil alebo nie, kedze to by pomohlo podstatne skor ako napriklad nase sudnictvo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #187 kedy: 17. Apríl , 2016, 09:46:14 » |
|
nejaky zmrd, co si vyziada vec na dobierku, neprevezme a nekomunikuje. nic s tymto mailom a menom neriesit.
A to ma realne co z toho, ze necha ludi posielat veci a ich potom neprevezme? Svojska zabava
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #188 kedy: 17. Apríl , 2016, 10:00:13 » |
|
A to ma realne co z toho, ze necha ludi posielat veci a ich potom neprevezme? Svojska zabava posledny mail od neho po tom, co bola cena znizena, dohodnuta a balik bol odoslany, vyzerala takto: "moc drahy. jerry" to proste nevymyslis... na dobierku uz jedine so zalohou vyplatenou vopred na ucet.
|
|
« Posledná zmena: 17. Apríl , 2016, 10:00:55 od Krtko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusan uk
|
|
« Odpoveď #189 kedy: 17. Apríl , 2016, 10:02:46 » |
|
nie, to nebude Vasek (alias XX dalsich mien) ten ma uplne inu a premakanu taktiku ...on ponuka veci, alebo sa ozve ked ty nieco hladas, a ked mu posles prachy, tak sa uz neozve a samozrejme ti nic neposle
...z toho ze neprebere dobierku by nic nemal
Podla poslednych sprav si uz aj dohaduje osobne stretnutia,dotycny ide za nim x km a on potom len nepride. Tazko povedat co z toho ma.To uz je asi uchylnee
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mr. redwine
|
|
« Odpoveď #190 kedy: 17. Apríl , 2016, 10:42:50 » |
|
Podla poslednych sprav si uz aj dohaduje osobne stretnutia,dotycny ide za nim x km a on potom len nepride. Tazko povedat co z toho ma.To uz je asi uchylnee
A to ma realne co z toho, ze necha ludi posielat veci a ich potom neprevezme? Svojska zabava ...spominany "Vasek" je profik, on z tie podvody nerobi zo zabavy, jednoducho si stym "zaraba"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mr. redwine
|
|
« Odpoveď #191 kedy: 17. Apríl , 2016, 11:08:54 » |
|
a ako sa to potom riesi v taktomto pripade? Len sa cudujem, ci mu uz niekto dobre nalozil alebo nie, kedze to by pomohlo podstatne skor ako napriklad nase sudnictvo
...stym nespravis nic, ajked podas trestne oznamenie sa nic nestane, lebo podvodnici typu Vasek si davaju pozor aby suma ktoru prijmu nepresiahla vysku, ktora sa uz povazuje za trestny cin, ale aby to bol "len" priestupok ...a na priestupok policajti kaslu, navyse ak je to vysetrovanie v cudzine (v Cesku) tak uplne. ...co som davnejsie cital na ceskych forach, tak Vasek je "nedolapitelny" ...uz sa nanho chystalo vela ludi ze mu nalozia, ale neviem ci sa to niekomu podarilo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #192 kedy: 17. Apríl , 2016, 12:07:41 » |
|
kdyz uz jsme u toho mezinarodniho plivani, ... efekt u inzeratu jsem si pres kamose "domluvil" poslat do Blavy (at to ma prodavajici jednodussi atd), vsechno v pohode a za tri dny ....rozhodl sem se ho neprodat, naser si Ano, nevznikla mi zadna ujma, krome ztraceneho casu, ale neni to zdaleka prvni pripad moderni doby, kdy dohody neplati a pak z toho vyrostou vsechny ty ruzne podvody a prestupky, protoze tyhle exemplare to berou jako uplne normalni a no problem.
|
|
« Posledná zmena: 17. Apríl , 2016, 16:41:28 od hyenik »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mr. redwine
|
|
« Odpoveď #193 kedy: 17. Apríl , 2016, 12:43:58 » |
|
kdyz uz jsme u toho mezinarodniho plivani,
...calm down ! ...ten mnou spominany "Vasek" je slovak odniekal zo zahoria, ale "podnika" hlavne v cesku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Majo Fero
|
|
« Odpoveď #194 kedy: 17. Apríl , 2016, 16:39:49 » |
|
Reakcie na inzeraty zaznamenavam rozne. Musim napisat, ked som predaval RetroSonic Chorus, zaujem bol hlavne z CZ (na SR to zrejme nik nepotreboval/nepoznal). Normalne si to dvaja chalani vydrazili medzi sebou z 175€ na 225€+postovne. Zo zaciatku som od nich dostaval vselijake maily, az kym obaja nepochopili ze kazdy den mi prihadzovali a neverili ze su naozaj dvaja zaujemci. Tak som obom preposlal komunikaciu a kontakty a sami si to doriesili. Aj slusni ludia su, len ta komunikacia je niekedy dost horka zo zaciatku. Ale to nemyslim teraz nejaku konkretnu krajinu. Nemam dobru skusenost napr. s HAAR (NL), rovnako aj s polskym dealerom pre Suhr ... je to hlavne o ludoch.
|
|
« Posledná zmena: 17. Apríl , 2016, 17:56:40 od Majo Fero »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|