mn: A podla teba sa v com CE od Customa lisi natolko, ze to nepokladas za velmi podobnu gitaru, co sa tyka spracovania, kvality (a mozno aj zvuku..) ? Custom 24 aj CE-24 som skusal a mal som tie gitary vedla seba..
Kedze ti neprisiel rozdiel medzi SE a CE tak velky, rozdiel medzi SE a Custom je pre teba ovela vacsi?
Vlado, tazko povedat, je to velmi subjektivne. Urcite zalezi aj na konkretnom kuse, jednoznacne povedat v com je tazke .. je to o pocite, feel a v neposlednom rade spracovanie a "features" ked uz nic.
Mas krasnu, urcite skvelo hrajucu gitaru Vlado; fakt, ze mi skor pripominali CE ako CU nic neznamena, bol to moj pocit .. otazne je, na co si hral / na com som hral ja. Ked chytis mozno "priemerny" US a podareny CE, tak nie je o com. Ale vacsinou US kusy co som mal v ruke ( 95%) boli sialene nastroje, a ostatne prs rady nechavali ( pre mna pochopitlelne ) daleko na chvoste.
To ci tam mas CE, US, alebo SE .. na to sa mozes vysrat, podstatne je, ze sa ti hra dobre a sedi ti taka ako je. Tato debata je v podstate o nicom, nech sa na to pozries ako chces. Je to len moj nazor a mozno zla zhoda nahod pri "testovani" nastrojov