Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
27. November , 2024, 14:55:51
Strán: 1 2 [3] 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: ako to robite vy  (Prečítané 9257 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #30 kedy: 01. Január , 2010, 23:57:13 »

pri nazve temy "ako to robite vy" ma napada vselico, len nie recording
ha ha ha ha ha ha Toto sa uz chystam napisat asi tyzden, ale... stale som si zakusil do prsta.  Bavím sa skvele
 Na zdravie!
Zaznamenané

paci
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 90

« Odpoveď #31 kedy: 02. Január , 2010, 00:04:12 »

ta akoze aj ja mam chut daco povedat nechcem hresit..ale ta kde psiem na fore hocijakom ta kazdy rozrapva bludy ze naco otvaras novu temu na take debiliny..ta tu teraz pisem do jednej ta ajtak je natom daco blbe ta ja uz neviem. ?§!.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #32 kedy: 02. Január , 2010, 00:06:41 »

ta akoze aj ja mam chut daco povedat nechcem hresit..ale ta kde psiem na fore hocijakom ta kazdy rozrapva bludy ze naco otvaras novu temu na take debiliny..ta tu teraz pisem do jednej ta ajtak je natom daco blbe ta ja uz neviem. ?§!.
To je v pohodke... zivot ide dalej.  ha ha ha
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #33 kedy: 02. Január , 2010, 00:16:32 »

nasiel som to.len neviem ako to mam potvrdit aby sa tempo zmenilo..graficky som to tam nastavil ale pri prehrati to nezmeni tempo

Ako ze nezmeni tempo? Co nezmeni tempo? Cubase? Mas synchronizovany ten EZDrummer s tempotrackom?
Zaznamenané
paci
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #34 kedy: 02. Január , 2010, 01:22:02 »

znizil som tempo tak ze som oznacil stopu .isiel do audio/process/time stretch a tam som si to zmenil.ale videl som video ako jeden znizoval len metronovm na tom grafe..tak som si myslel ze ci sa to neda urobit aj so stopou niejak.a nepotrebujem to synchronizovat s ezdrum. s tempotrackom.lebo uz mam zrobene wav. normalne stopu nepotrebujem nic nahravat z ez.len stopu v ucritych miestach spomalit
« Posledná zmena: 02. Január , 2010, 01:25:33 od paci » Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #35 kedy: 02. Január , 2010, 10:47:04 »

Moc dobre nechapem ze co sa snazis spravit.
Menit tempo na audio stope, teda menit tempo v uz nahratom MIDI do wavu? To je naco dobre? Ist to sice ide, ale je to hovadina.
Preco si neupravis tempo track podla potreby a pustis bicie len ako MIDI stopu? Ked to bude podla tvojich predstav, tak potom si to nahraj ako audio stopu, cize do wavu.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #36 kedy: 02. Január , 2010, 10:49:31 »

pises jak tatar, pytas sa jak tatar a este mas aj temu nazvatu jak trubiroh. sa divim, ze tu mas aj seriozne odpovede  Na zdravie!
Zaznamenané
sv.Patrik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 234

« Odpoveď #37 kedy: 02. Január , 2010, 10:52:54 »

hladal som an nete no nasiel som ibav En manual na cubase nevie niekto poriesit v cz al.sk?
www.uloz.to..tam najdeš.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #38 kedy: 02. Január , 2010, 11:05:31 »

hlavne to 'ta' tomu uplne ubera na dostojnosti a serioznosti :D
ja chapem o co ti ide ty mas problem ze sa ti meni v GP midi tracku v priebehu songu tempo.. a ked to importujes do DAW a aplikujes nejaky bici modul na to, tak ti to stale prehrava len v jednom tempe.. musis na danom tracku v danom mieste kde je zmena tempa to tempo zmenit a potom od miesta kde ma byt zas povodne tempo to musis oznacit a opat zmenit na povodne
.. este je tu dalsie riesenie, vacisnou neni vela songov kde sa v ich priebehu meni tempo a moze ist len o fakt, ze ten co to zapisoval to zmenil  v danom mieste lebo bol z toho somar a nevedel to zapisat.. a kedze sa ja tak nejak nazdavam ze ty si si stiahol nejaky svoj oblubeny song na GP a chces si spravit svoju vlastnu cover verziu, tak skus pohladat, ci nenajdes nejake gp kde to zapisal niekto v jednom tempe..
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #39 kedy: 02. Január , 2010, 11:10:40 »

znizil som tempo tak ze som oznacil stopu .isiel do audio/process/time stretch a tam som si to zmenil.ale videl som video ako jeden znizoval len metronovm na tom grafe..tak som si myslel ze ci sa to neda urobit aj so stopou niejak.a nepotrebujem to synchronizovat s ezdrum. s tempotrackom.lebo uz mam zrobene wav. normalne stopu nepotrebujem nic nahravat z ez.len stopu v ucritych miestach spomalit

v Cubase funguje skratka ctrl+T - vyvola Ti uz spominany Tempo Track, kde si mozes spravit krivku na lubovolne zmeny tempa kdekolvek v skladbe.

ked Ti Semish napisal ze Tempo Track, ze si ani len nahodou nemrkol do manualu, ze co to je a ako sa vyvolava ?
Zaznamenané
paci
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #40 kedy: 02. Január , 2010, 14:21:12 »

ano pozeral som uz davno do tempotracku..len s ou krivkou ked som sa hral tak mizmenilo len tempo metronomu a nie song..a je aj taky problem ze na niektore songy je len jeden taba aj to blbo napisany..tak musim to robit tak poskusam auvidim diki za rady
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #41 kedy: 02. Január , 2010, 14:44:31 »

zmenou tempa sa Ti predsa zmeni prehravanie vsetkych midi trackov v projekte, nie len metronom.
Zaznamenané
paci
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #42 kedy: 02. Január , 2010, 17:23:55 »

neviem no ako to robia iny.ja somm si to zrobil tak ze cast bicich co mi trebalo spomalit som znacil  isiel do audio/...stretch tempo a tam som dal vysledne tempo jake ma byt a islo to psomalene..
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #43 kedy: 02. Január , 2010, 17:27:28 »

Este raz, nespomaluj audio stopu.
Zmeny tempa ries v MIDI stope.
Zaznamenané
1pablo
Hosť
« Odpoveď #44 kedy: 03. Január , 2010, 09:24:24 »

jop a ked inportujes data s GP tak by si mal otvorit v Cubase na danom tracku midi data a setky spravi po prvu notu vymazat okrem panorami a volume:D aj to dost casto robi blbosti a na liste kde je play stop a podobne je TEMO tam si napis ake chces a klikni podtym na fix. tempo alebo daco take to ti osere setky ine nastavenia okolo
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.114 sekund, 23 otázok.