toymachine
pravidelný návštevník
Príspevkov: 233
devil play on SG
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 14. Január , 2010, 11:01:02 » |
|
co myslis??
myslim, ze co je ten "urcity moment," od ktoreho je narast hlasitosti malinky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
toymachine
pravidelný návštevník
devil play on SG
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 14. Január , 2010, 11:16:00 » |
|
diky za teoriu....a v praxi to znamena
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 14. Január , 2010, 11:20:17 » |
|
to co co bolo spomenute, ze 100W nehra 2x tak nahlas ako 50W verzia, ale ze hlasitosti su cca rovnake. akurat vacsie wattaze maju vacsi objem zvuku a neskor skresluju...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 14. Január , 2010, 11:29:55 » |
|
diky za teoriu....a v praxi to znamena
v praxi to znamena, ze ked tocis potakom na aparate tak medzi polohou 2 a 3 je citelny rozdiel, zato medzi 8-9 to uz skoro nerozoznas hlasitostne, len to trosku viac skresluje
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 14. Január , 2010, 11:35:28 » |
|
... a ze niektori gitaristi, co hraju na marshalle co sa musia knedlit, tak maju radi 100vky, lebo im zneju tucnejsie a bud ich nakopavaju alebo krmia inymi preampami alebo hraju na podiach kde ich mozu fakt vyknedlit alebo nepotrebuju, aby im tak v skresleni tahali. a ini zase maju radi 50tky, lebo su poddajnejsie a lepsie idu pri knedleni do koncakoveho skreslenia, i ked mozno nie su tak "tlste", co su ovsem iba sukromne pocitovky z hry a ziaden posuchac to nikdy nerozozna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
toymachine
pravidelný návštevník
devil play on SG
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 14. Január , 2010, 12:23:57 » |
|
... a ze niektori gitaristi, co hraju na marshalle co sa musia knedlit, tak maju radi 100vky, lebo im zneju tucnejsie a bud ich nakopavaju alebo krmia inymi preampami alebo hraju na podiach kde ich mozu fakt vyknedlit alebo nepotrebuju, aby im tak v skresleni tahali. a ini zase maju radi 50tky, lebo su poddajnejsie a lepsie idu pri knedleni do koncakoveho skreslenia, i ked mozno nie su tak "tlste", co su ovsem iba sukromne pocitovky z hry a ziaden posuchac to nikdy nerozozna takze radsej ist do 50 ako 100
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 14. Január , 2010, 13:17:26 » |
|
takze radsej ist do 50 ako 100
ved pise, ze to je o osobnom pocite...100W zas ma objem a tlak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 14. Január , 2010, 13:58:52 » |
|
ja som isiel do 50ky lebo som chcel viac koncakoveho skreslenia... ale rad by som si k nej dokupil do zbierky este 100w plexi bez master volume to musi byt masaker...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
toymachine
pravidelný návštevník
devil play on SG
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 14. Január , 2010, 14:10:23 » |
|
k tym starym aparatom ........JTM 45, 1959 SLP, JPM 50 (aparaty co pouziva angus) co su to za masinky....jtm45 je plexi? uplne prvy aparat, nie? Da sa to niekde este zohnat? (okrem JTM45 ta je v ponuke ale novsi model)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 14. Január , 2010, 14:11:29 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 14. Január , 2010, 14:12:39 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 14. Január , 2010, 14:11:56 » |
|
... a ze niektori gitaristi, co hraju na marshalle co sa musia knedlit, tak maju radi 100vky, lebo im zneju tucnejsie a bud ich nakopavaju alebo krmia inymi preampami alebo hraju na podiach kde ich mozu fakt vyknedlit alebo nepotrebuju, aby im tak v skresleni tahali. a ini zase maju radi 50tky, lebo su poddajnejsie a lepsie idu pri knedleni do koncakoveho skreslenia, i ked mozno nie su tak "tlste", co su ovsem iba sukromne pocitovky z hry a ziaden posuchac to nikdy nerozozna Ako sa to vezme, ja som dost pocul rozdiel medzi 50 a 100 aj v hlasitosti inak.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 14. Január , 2010, 14:12:43 » |
|
myslim, ze vsetko su to plexi
Nie su, plexiny klasicke boli od 67-69 iba superlead. Nepliest s JTM.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 14. Január , 2010, 14:14:40 » |
|
v tych znaceniach sa stracam... a plexi povazujem za stvordierak
|
|
« Posledná zmena: 14. Január , 2010, 14:15:15 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 14. Január , 2010, 14:17:00 » |
|
v tych znaceniach sa stracam... a plexi povazujem za stvordierak Aj ja mam stvordierak.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|