joe
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 12. Január , 2010, 10:14:40 » |
|
čo tu zas trieskate.....podla mna vyborná kapela a v tom čo hrali tu nemaju konkurenciu doteraz..kto z vas hra v takej kapele? ?? nik a ani nikdy nebude
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 12. Január , 2010, 10:16:09 » |
|
čo tu zas trieskate.....podla mna vyborná kapela a v tom čo hrali tu nemaju konkurenciu doteraz..kto z vas hra v takej kapele? ?? nik a ani nikdy nebude to si zase zadelil jak ked sa Erika Judiniova tesi ze je medzi smotankou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 12. Január , 2010, 10:16:45 » |
|
tiez si to myslim ze tu o prachy nejde ale skor o hranie, ktore chyba ak to bude prave takto, tak sa velmi tesim lebo stare veci som mal naozaj rad..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 12. Január , 2010, 10:18:42 » |
|
pred 15timi rokmi nemali ani poriadne album...a nahodou ten posledny bol dobry aj po zvukovej stranke. a mali dobre riffy aj gitarove aj basove sa mi pacili...
a kaolko preco si myslis ? myslim si ze vratko, ako pilot asi ma celkom aj peniaze a co mali ten posledny koncert v Prahe, tak fanusikov isto maju - a to je hlavne..
na poslednom albume to bolo fajn, basa uplna smrt. presne, o penaze im podla mna nejde, presne skor to hranie. keby chceli tak velmi love tak to nenatahuju ako gumu v trenkach, ved koncert v mlynskej kde prislo par tisic ludi na prakticky mrtvu kapelu bol uz dost davno a odvtedy CD aj dalsie hranie len ohlasuju a vselijako posuvaju. to mi velmi zhon za peniazmi nepripomina.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 12. Január , 2010, 10:22:03 » |
|
to si zase zadelil jak ked sa Erika Judiniova tesi ze je medzi smotankou na skovensku je to tak a ked sa nepači podme dobit USA a svet ,určite tam na to čakaju u nas boduje najviac muzika ala Horkyže,Ina kava ...Temo punk neverending band..... progači sa možu vysthovat do USA alebo Rumunska tam to vedia... My tu mame jedneho anglana ktory zahadne presmeroval karieru sem.....To je akoby Durinda sa vystahoval do vietnmskej dediny a mastil rakenrol
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 12. Január , 2010, 10:23:11 » |
|
To je akoby Durinda sa vystahoval do vietnmskej dediny a mastil rakenrol song sikmooka kraska ci ako sa to vola uz pripravuje podu. neboj nic
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 12. Január , 2010, 10:23:44 » |
|
na skovensku je to tak a ked sa nepači podme dobit USA a svet ,určite tam na to čakaju u nas boduje najviac muzika ala Horkyže,Ina kava ...Temo punk neverending band..... progači sa možu vysthovat do USA alebo Rumunska tam to vedia... My tu mame jedneho anglana ktory zahadne presmeroval karieru sem.....To je akoby Durinda sa vystahoval do vietnmskej dediny a mastil rakenrol tak s tym suhlasim :D:D:D:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 12. Január , 2010, 10:26:49 » |
|
pred 15timi rokmi nemali ani poriadne album...a nahodou ten posledny bol dobry aj po zvukovej stranke. a mali dobre riffy aj gitarove aj basove sa mi pacili...
a kaolko preco si myslis ? myslim si ze vratko, ako pilot asi ma celkom aj peniaze a co mali ten posledny koncert v Prahe, tak fanusikov isto maju - a to je hlavne..
Miesto konania koncertu v Prahe sa trikrat prekladalo, kvoli tomu ze to bolo stale vypredane. Nakoniec tam bolo vyse 4000 ludi co je velmi slusne, predal sa VSETOK merchandise ktory tam chalani zobrali (tricka, cd ... ). a natocilo sa z toho koncertu celkom v pohode DVD, cize urcite to bola velmi uspesna akcia. Je to jedna z mala sucasnych slovenskych kapiel ktora to dotiahla az k takemuto uspechu, fakt klubok dole (viem ze Vrata to stalo vela casu, energie a penazi a je super ze sa mu (im) aspon takto vratilo).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 12. Január , 2010, 10:27:51 » |
|
ocividne dochadzaju prachy tak sa idu prevarat napady a tvarit sa ze ide o megacomeback, pritom asi pojde len o z nudze cnost.. Preco by si nemohli spolu chciet cas od casu zahrat? Keby si ty hral tak dlho v kapele a pripadne pred takym velkym publikom, tiez by sa Ti to chcelo zopakovat. Aj CM alebo Fermata hraju len pre peniaze? Hlavne ked zaujem tu zjavne je. Mne sa lubila hlavne prva zostava, co odisla do Plus Minus potom... ale zjavne povodny bubenik bude opat bubnovat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 12. Január , 2010, 10:31:47 » |
|
Preco by si nemohli spolu chciet cas od casu zahrat? Keby si ty hral tak dlho v kapele a pripadne pred takym velkym publikom, tiez by sa Ti to chcelo zopakovat. Aj CM alebo Fermata hraju len pre peniaze? Hlavne ked zaujem tu zjavne je. Mne sa lubila hlavne prva zostava, co odisla do Plus Minus potom... ale zjavne povodny bubenik bude opat bubnovat.
Polovica tejto zostavy Ine kafe je vlastne Plus minus , Dodo aj Wayo (bicie a gitara). Nemyslim si ze tento comeback je o peniazoch ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 12. Január , 2010, 10:37:55 » |
|
ja som hlavne zvedavy ze ako to cele vyznie, posledny album bola zvukovo celkom nakladacka oproti predoslim a aj na koncertoch mali o dost tvrdsi zvuk, praha bola o dost jemnejsia. vobec by mi nevadilo ak by to bolo zvukovo a la "bez udania dovodu", ale asi to tak nebude.
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 12. Január , 2010, 10:39:29 » |
|
tiez som zvedavy nahravali nieco v studiu IMT smile, tak dufam, ze tam maju poriadne bustre
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 12. Január , 2010, 10:51:11 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 12. Január , 2010, 10:56:46 » |
|
divil by som sa, keby sa to nepokusili uz nikdy ozivit.. vsak ked to islo predtym tak dobre tak preco ne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 12. Január , 2010, 20:18:27 » |
|
kto z vas hra v takej kapele? ?? nik a ani nikdy nebude Mam ine sny.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
|