Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 23:12:37
Strán: 1 2 [Všetko] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Boss DD3 2 dni vo vode  (Prečítané 3753 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Luk@s
pravidelný návštevník
Príspevkov: 299

« kedy: 26. Január , 2010, 17:21:19 »

V decembri nam vytopilo skusobnu lebo prasklo od zimy nejake potrubie vo vedlajsej miestnosti. Na zemi som mal len jeden efekt a to tento, dva dni na to ako sme sa o tom dozvedeli ze to prasklo sa tam doslo a bolo tam 10cm vody a krabicka v tom.

Vysusil som ju doma, lenze uz tam bola normalne hrdza. Prednedavnom som ho zapol a jeeb problem.
Kazdy delay šumí. Prvy ton ten ešte kvazi nezefektovany je cisty normalne ale vsetky ostatne su zasumene vo vyskach a ked zahram nejaky bordel tak to len chrci grca.

Poradte co mam spravit. Kuknut do vnutra a vycistit nejake pripadne skorodovane kabliky kontakty? Dakujem
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #1 kedy: 26. Január , 2010, 17:23:31 »

pockaj, ty sa tomu este divis ze sumi ? nerozobral si to ? tak tak rychlo urob a poriadne to vycisti...
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #2 kedy: 26. Január , 2010, 17:32:39 »

jo, ale tipoval by som to na kondenzatory, alebo nieco podobne, lebo procak by nemal mat problem s tym, ten je zaliaty, rezistory tiez, ale tlacidla, potaky, kondiky su najzranitelnejsie...
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #3 kedy: 26. Január , 2010, 17:34:00 »

Ja som prekvapeny, ze to vobec ide.  ha ha ha
Zaznamenané

Luk@s
pravidelný návštevník

« Odpoveď #4 kedy: 26. Január , 2010, 17:50:18 »

potaky ked krutim vsetko reaguje uplne normalne a ziadny sum nic.

Len ten samotny vysledny efekt je napicu. Kks rozoberat sa mi to nechce tie vsetky kable su tam tak napajkovane ze to ledva oddelim od toho obalu tu dosku.
Zaznamenané

ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #5 kedy: 26. Január , 2010, 17:55:44 »

potaky ked krutim vsetko reaguje uplne normalne a ziadny sum nic.

Len ten samotny vysledny efekt je napicu. Kks rozoberat sa mi to nechce tie vsetky kable su tam tak napajkovane ze to ledva oddelim od toho obalu tu dosku.
Nuž tak potom si kúp nový...Alebo si to daj niekomu pozrieť ked si lenivý Beeee
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #6 kedy: 26. Január , 2010, 17:55:57 »

Ja som minule v decmebri cakal jeden biznis call, co aj tak nevysiel a som zabudol mobil v plavkach a fajne som si zaplaval hodinku, kym som na to dosiel... ten ani nezasumel, len som spoza displeja vylial pol deci...
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #7 kedy: 26. Január , 2010, 17:58:08 »

Ja som minule v decmebri cakal jeden biznis call, co aj tak nevysiel a som zabudol mobil v plavkach a fajne som si zaplaval hodinku, kym som na to dosiel... ten ani nezasumel, len som spoza displeja vylial pol deci...

v decembri v plavkach  musicmarket vynasa to bol karibik dovolenka ze  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Luk@s
pravidelný návštevník

« Odpoveď #8 kedy: 26. Január , 2010, 18:00:03 »

Myslite ze kondiky by to mohli byt odidene? je to vobec k dostaniu tento typ? Zhrdzavene kontakty by toto nerobili?(aj su vnutri zhrdzavene)
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #9 kedy: 26. Január , 2010, 18:00:16 »

toto je luxusna veta  Beeee  

takze este raz. v plavkach si cakal na telefonat. chvilu sisi kratil tym ze si si mobil dal do plaviek. biznis call si sa rozhodol vybavit niekde pri vode. v decembri.  ha ha ha to je fakt dobre toto.
Zaznamenané
Luk@s
pravidelný návštevník

« Odpoveď #10 kedy: 26. Január , 2010, 18:01:38 »

business call  ha ha ha ha ha ha
Zaznamenané

Luk@s
pravidelný návštevník

« Odpoveď #11 kedy: 26. Január , 2010, 18:02:42 »

najhorsie je ze ho mam asi 3 mesiace z ameriky dovezeny
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #12 kedy: 26. Január , 2010, 18:04:44 »

toto je luxusna veta  Beeee  
takze este raz. v plavkach si cakal na telefonat. chvilu sisi kratil tym ze si si mobil dal do plaviek. biznis call si sa rozhodol vybavit niekde pri vode. v decembri.  ha ha ha to je fakt dobre toto.

ja si myslim, ze bol na plavarni, alebo maju bazen a v trenkach su vacky, cize mobil aby mal stale pri sebe dal do vacku a zabudol na to, tak skocil do vody  Bavím sa skvele a mozno som ja len Teba nepochopil Bavím sa skvele

najhorsie je ze ho mam asi 3 mesiace z ameriky dovezeny

ak sa do toho nerozumies, tak to daj niekomu, kto by vedel, lebo si to este viac pokazis, pekne to rozober a podla podladu by to malo byt jasnejsie, alebo sem posli pekne fotky  Žmurk
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #13 kedy: 26. Január , 2010, 18:05:34 »

sak mne to doslo ako to bolo asi ale mi to pripadalo vtipne ze to v zasade bolo mozne chapat vseliako
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #14 kedy: 26. Január , 2010, 18:06:59 »

Jaaaj sedlaaaaci z dolnaaaakov, my tu mame plnu prdel aquaparkov... to este furt nepostavili ziadny kryty bazen v BA? Ked som tam byval, tak to bola smutna realita.  Ja som čert..

PS: Jedine poucenie, co mam, ze najblizsie si kupim plavky bez vackov ako spravne Mariuš pochopil.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #15 kedy: 26. Január , 2010, 18:08:07 »

tak vies. ja si zijem iba v smutnej bratislavskej realite Žmurk
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #16 kedy: 28. Január , 2010, 14:11:35 »

Jaaaj sedlaaaaci z dolnaaaakov, my tu mame plnu prdel aquaparkov... to este furt nepostavili ziadny kryty bazen v BA? Ked som tam byval, tak to bola smutna realita.  Ja som čert..
my "sedlaci" chodime na Maledivy a ne do Tatralandie zaprdenej  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Luk@s
pravidelný návštevník

« Odpoveď #17 kedy: 10. Apríl , 2010, 13:52:38 »

Chalani neviete kto by mi to vedel v Bratislave opraviť? niekto kto by mal napr taky kondak k dispozicii.
Zaznamenané

Luk@s
pravidelný návštevník

« Odpoveď #18 kedy: 10. Apríl , 2010, 14:49:05 »

Takze aktualizácia: DD3 ide normalne ked hram jemnejsie, ked jemnejsie udieram do strun ale ako nahle sa do toho oprem, všetky delaye začnu viac a viach chrčať.

Co to môže byť?
Zaznamenané

duro
stály hosť
Príspevkov: 1011

Tone is in Fingers!

« Odpoveď #19 kedy: 10. Apríl , 2010, 14:55:56 »

aký používaš adapter?
Zaznamenané

TONE IS IN FINGERS Si píš!!!
Fender stratocaster,OLP Luke model  EMG-pickups,Marshall plexi 1987 x,1960 AX, Dunlop cry baby, Ibanez ts-9, Maxon sd-9,Arion stereo chorus,T.C Nova delay
Luk@s
pravidelný návštevník

« Odpoveď #20 kedy: 10. Apríl , 2010, 15:10:17 »

Pytas sa na parametre alebo znacku? Pouzivam viacero, ale ani jeden z nich nieje origos PSA. Co by voda mohla poskodit s chodom adapteru? Ziaden z mojich adapterov nebol zasiahnuty vodou, jedine DD3ka
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #21 kedy: 11. Apríl , 2010, 12:10:21 »

Chalani neviete kto by mi to vedel v Bratislave opraviť? niekto kto by mal napr taky kondak k dispozicii.

skus p. Biznara, on je taky koumak, opravuje barsco od Valvestate, cez samohrajky az po telkace :)
Zaznamenané
Luk@s
pravidelný návštevník

« Odpoveď #22 kedy: 11. Apríl , 2010, 16:00:06 »

bol som s tym unho a moc sa mu do toho nechcelo. Povedal mi ze to mám skusit prestriekat niecim proti korozii a ze ak to nepomoze tak to moze byt ufajceny procak alebo hocico a on take suciastky nema.
Zaznamenané

Strán: 1 2 [Všetko] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.038 sekund, 22 otázok.