Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 15:34:22
Strán: 1 [2] 3 4 ... 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: track title help  (Prečítané 13488 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #15 kedy: 11. Február , 2010, 11:45:52 »

pekne to je :) a zvuk vyborny, ale nieco mi to strasne pripomina, tu melodiu mam presne v hlave lisi sa to tak o jeden ton, ale neviem si za toho oca spomenut co to je...
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #16 kedy: 11. Február , 2010, 11:51:51 »

Ale dobre vieme, ze si sa chcel pochvalit, co si zlozil a o nazvy vobec pritom nejde.  Bavím sa skvele

teraz si vedla, zlozil som toho viac a toto podla mna neni to najlepsie, co som zlozil  Nezahrávaj sa Bavím sa skvele...keby som sa chcel chvalit, tak s takouto hudbou sa chvalim na inom fore, ale zas tam je to taky sedy priemer  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #17 kedy: 11. Február , 2010, 12:05:11 »

teraz si vedla, zlozil som toho viac a toto podla mna neni to najlepsie, co som zlozil  Nezahrávaj sa Bavím sa skvele...keby som sa chcel chvalit, tak s takouto hudbou sa chvalim na inom fore, ale zas tam je to taky sedy priemer  Bavím sa skvele
Tak sa kludne chval aj tu, lebo je to podla mna uplne fantasticka praca.  Žmurk
Daj link na "ine forum".
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #18 kedy: 11. Február , 2010, 12:21:12 »

Tak sa kludne chval aj tu, lebo je to podla mna uplne fantasticka praca.  Žmurk
Daj link na "ine forum".

tu sa chvalit nejdem, ja sa vo vseobecnosti nerad chvalim, naco?  Bavím sa skvele

http://www.vi-control.net/forum/

tam mas sekciu Member's Composition Review, vsimaj si hlavne tie topicy, kde je vela odpovedi, lebo to su vacsinou dobre skladby, ale tam takyto zaner ako ja robim je asi pomenej, skor take viac klasicke.
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #19 kedy: 11. Február , 2010, 13:13:39 »

pekne to je :) a zvuk vyborny, ale nieco mi to strasne pripomina, tu melodiu mam presne v hlave lisi sa to tak o jeden ton, ale neviem si za toho oca spomenut co to je...

Therion?
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #20 kedy: 11. Február , 2010, 13:20:10 »

uz som tolko veci v zivote pocul, co mi nieco strasne pripominalo (a zvlast v takejto orchestralno filmovej hudbe), ze to uz neriesim, ale prisaham, ze som vedome nikoho nevykradal  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #21 kedy: 11. Február , 2010, 17:25:37 »

tu sa chvalit nejdem, ja sa vo vseobecnosti nerad chvalim, naco?  Bavím sa skvele
napr. na to, aby ti ludia ako napr. ja dvihli ego.  Bavím sa skvele
Posli sem aj nieco dalsie ak mozes...sa pamatam, ze si mal toho viac volakedy...
Zaznamenané
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #22 kedy: 11. Február , 2010, 17:35:15 »

caute chlapi, mam problem vymysliet tomuto nazov, fakt ma uz nist nenapada, podmienka je, aby to bolo v anglictine a max 3 slova, ak ma niekto nejaky napad, budem vdacny  Popiskujem si :)

http://www.yousendit.com/transfer.php?action=batch_download&batch_id=S1VDWUhzNnl0TWxMWEE9PQ
pekné to je veľmi mi to pripomína Wagnera....žeby Lost in The Black Forest?

v dnešnej dobe ťažko niečo nájdeš čo sa na niečo nepodobá, zober si kombinatoriku, koľko ti asi tak výjde kombinácii...Madona vykradla Olympic? La isla bonita versus Sem to já jak za mlada....My čekali Jaro versus Když máš kamaráda....
« Posledná zmena: 11. Február , 2010, 17:40:53 od marrtin » Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #23 kedy: 11. Február , 2010, 17:50:32 »

pekné to je veľmi mi to pripomína Wagnera....žeby Lost in The Black Forest?

vdaka za snahou,ale toto je prilis dlhy nazov :)..s tym wagnerom, to netusim, vobec nepocuvam klasickych skladatelov
Zaznamenané

yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #24 kedy: 16. Február , 2010, 15:11:31 »

no predsa VANGELISA... Mythodea, ale aj ine veci - takyto rytmicky sprievod pouzil casto  Žmurk

Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #25 kedy: 20. Február , 2010, 16:58:21 »

specialne kvoli Brankovi som zlozil taku troska s gitarami, sice zas iba orchestralka, ja viem a ani solo sa mi tam uz nevoslo, zas nebude moct posudit moju hru a ci mam vlastne pravo sa vyjadrovat k urovni slovenskeho popu, ale ja som s tym uz zmerieny  Smútim

ak by niekoho napadol nejaky nazov, tak aj aj podakujem  Bavím sa skvele

http://www.yousendit.com/transfer.php?action=batch_download&batch_id=RmNEMWZCSU9Ea1h2Wmc9PQ
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #26 kedy: 20. Február , 2010, 20:07:01 »

Neviem na com si nahral tie bicie, ale su dost nepresne.. hlavne rytmicak uteka...
Ale stale nejak tomu neviem prist na chut.. prepac... Smútim Snad na konci filmov, ked titulky utekaju, ale to aj tak nepozeram...  Som za vodou kámo
 Na zdravie!
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #27 kedy: 20. Február , 2010, 20:10:33 »

Neviem na com si nahral tie bicie, ale su dost nepresne.. hlavne rytmicak uteka...
Ale stale nejak tomu neviem prist na chut.. prepac... Smútim Snad na konci filmov, ked titulky utekaju, ale to aj tak nepozeram...  Som za vodou kámo
 Na zdravie!

su tam este nejake chyby, to viem..a kam uteka, popredu ide, ci meska?
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #28 kedy: 20. Február , 2010, 20:11:59 »

su tam este nejake chyby, to viem..a kam uteka, popredu ide, ci meska?
Tema je celkom v pohodke, nevadi mi, ale tak.. tento motiv je strasne klisovity - musis uznat, pri vsetkej ucte k Tvojej praci. :)
Bicie su nejake rozlietane, aj hajtka nejak lieta...  Zdravíčko
 Na zdravie!
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #29 kedy: 20. Február , 2010, 20:14:58 »

Tema je celkom v pohodke, nevadi mi, ale tak.. tento motiv je strasne klisovity - musis uznat, pri vsetkej ucte k Tvojej praci. :)
Bicie su nejake rozlietane, aj hajtka nejak lieta...  Zdravíčko
 Na zdravie!

klisovity, to msylis tak, ze si tuto melodiu uz niekde pocul, to hadam niee, ma jebneee :))
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 4 ... 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.055 sekund, 23 otázok.