Branko
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 20. Február , 2010, 20:16:38 » |
|
klisovity, to msylis tak, ze si tuto melodiu uz niekde pocul, to hadam niee, ma jebneee ) Jasne, ze som to pocul niekde, taketo stupajucoklesajuce melodie uz x krat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 20. Február , 2010, 20:19:56 » |
|
to mozes toto kludne ukradnut midi a povedat ze to je tvoje to sa neda rozoznat. a ked to nema melodiu tak autorske prava sa na to ani nevztahuju
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 20. Február , 2010, 20:24:11 » |
|
to mozes toto kludne ukradnut midi a povedat ze to je tvoje to sa neda rozoznat. a ked to nema melodiu tak autorske prava sa na to ani nevztahuju
pocujes tam aj ty, ze su tam tie bicie nepresne?
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 20. Február , 2010, 20:28:50 » |
|
ked hra cela skladba dynamicky a bicie su midi v jednej urovni tak to vyzera ako nepresne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 20. Február , 2010, 20:31:39 » |
|
ked hra cela skladba dynamicky a bicie su midi v jednej urovni tak to vyzera ako nepresne
sak toto si tiez myslim, ze ten orchester hra nepresne, lebo tie bicie som quantizoval, nie uplne na 100%,ale tie odchylky su iba uplne minimalne..tak asi si musim dat den oddych, lebo uz som zmagoreny z toho, co som to dookola pocuval
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 20. Február , 2010, 20:34:37 » |
|
tie slaky maju nabeh + maju dynamiku a s bicimi to nekoresponduje preto sa to zda mimo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 20. Február , 2010, 20:36:44 » |
|
tie slaky maju nabeh + maju dynamiku a s bicimi to nekoresponduje preto sa to zda mimo
a da sa to normalne pocuvat, ci to mam radsej prerobit, lebo je to moc mimo?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 20. Február , 2010, 20:45:19 » |
|
a da sa to normalne pocuvat, ci to mam radsej prerobit, lebo je to moc mimo? moj nazor je prerobit. alebo nejak nazivo nahrat s dynamikou.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yesfan
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 20. Február , 2010, 20:50:15 » |
|
zdar, tie bicie - par uderov rytmicaku su krive v uvode. ale celkovo mi bicie pridu velmi umele, bez dynamiky. tie by si zasluzili preprogramovat. inak, je velky rozdiel, ked ich clovek zahra cez midi bicie nazivo a dokvantizuje, ale chapem, ze tu moznost nema kazdy. ale celkovo, takato simulacia orchestru mi tiez tak ci tak znie umelo. (nemam teraz na mysli Vlado tvoju pracu samozrejme) ale v mnohych davnejsich ukazkach sa mi to pacilo viac
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 20. Február , 2010, 20:56:09 » |
|
no dobre, prerobim to
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 20. Február , 2010, 23:12:25 » |
|
Ja si nemozem pomoct mne sa to paci aj napriek tomu, ze to je fakt az moc jednoduche a zaroven brutalne klise miestami. Ten zaver s trumpetami ci ako sa tomu nadava mi uplne sadol. Normalne sa podomnou objavil kon a v ruke mec jak som to pocuval.
|
|
« Posledná zmena: 20. Február , 2010, 23:12:43 od Misko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 20. Február , 2010, 23:24:06 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 21. Február , 2010, 00:00:04 » |
|
no dobre, prerobim to ... a načo to chceš prerábat,šak časovy limit eurosongu si dodržal nikde neni napísane,že musia bicie zniet ako živé bicie a orchester ako živý orchester,alebo sa tomu max. priblížit,hudba je zvukovo roznorodá a keby všetko malo zniet ako "živé" nastroje,tak potom by boli zbytočne všetky syntenzátory, a rozne przniče zvuku,ktore sa už desatročia v hudbe používaju to ked Metheny alebo Gambale použivaju negitarové zvuky,tak ich zdrbeme,že to neznie ako gitara?
|
|
« Posledná zmena: 21. Február , 2010, 00:14:16 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 21. Február , 2010, 00:23:23 » |
|
... a načo to chceš prerábat,šak časovy limit eurosongu si dodržal nikde neni napísane,že musia bicie zniet ako živé bicie a orchester ako živý orchester,alebo sa tomu max. priblížit,hudba je zvukovo roznorodá a keby všetko malo zniet ako "živé" nastroje,tak potom by boli zbytočne všetky syntenzátory, a rozne przniče zvuku,ktore sa už desatročia v hudbe používaju to ked Metheny alebo Gambale použivaju negitarové zvuky,tak ich zdrbeme,že to neznie ako gitara? ja sa praveze snazim, aby to znelo co najrealnejsie, aj ked zas vela metalovych nahravok je podla mna uplne bez dynamiky, co sa tyka bicich, vsetko je to skomprimovane na max, ale zas ked vies, ze to hral zivy clovek, tak asi to az tak nevadi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|