Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 20:36:12
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: kable pri potenciometroch,vazba atd  (Prečítané 1110 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
xixan
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 93

« kedy: 11. Február , 2010, 03:13:45 »

snimace mi zacali (mozno to robili aj predtzm len som si to nevsimol ,lebo som debil:D)vazbit aj ked chytim struny ....je to take basove chytanie vazby ,,,ziadne vysky ,,,,mam trocha dojebane kable asi(sam neviem),lebo som si menil snimace sam a som to odflakol .....moze my to vazbyt aj koly kablom?Huh! alebo cim este?(jasne su to nejake shit snimace Samshin???cize to je aj tym ,ale zda sa mi ze mi to hento na zacatku jak som ich tam jebol nerobili...ale mozno sa mi to len zda a robili:D)

co sa tam mohlo posrat ked chytam taku basovu vazbu????alebo zeby aparat?Huh!

ake kabliky by tam mali ist nejake special tienene Huh!?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 11. Február , 2010, 11:59:13 »

kablami to nebude a ak sa volaju Samshin tak je upne normalne, ze robia hento. dnes je tolko snimacov, ze sa ani neoplati radit Ti zalievanie do vosku. kup si ine, to je najlepsia rada.
Zaznamenané
muziker
nováčik
*
Príspevkov: 31

« Odpoveď #2 kedy: 22. Máj , 2010, 22:46:55 »

snimace mi zacali (mozno to robili aj predtzm len som si to nevsimol ,lebo som debil:D)vazbit aj ked chytim struny ....je to take basove chytanie vazby ,,,ziadne vysky ,,,,mam trocha dojebane kable asi(sam neviem),lebo som si menil snimace sam a som to odflakol .....moze my to vazbyt aj koly kablom?Huh! alebo cim este?(jasne su to nejake shit snimace Samshin???cize to je aj tym ,ale zda sa mi ze mi to hento na zacatku jak som ich tam jebol nerobili...ale mozno sa mi to len zda a robili:D)

co sa tam mohlo posrat ked chytam taku basovu vazbu????alebo zeby aparat?Huh!

ake kabliky by tam mali ist nejake special tienene Huh!?

Či sa bude väzba prejavovať viac do výšok alebo do basov závisí od samotných snímačov, ako aj od ďalších R, L, C pasívnych prvkov zapojených v obvode elektriky gitary. Je to tak preto, lebo snímače sa v určitých situáciách správajú ako rezonančný obvod. V zahraničnej literatúre sa bežne udáva aj frekvencia na ktorej rezonujú tieto snímače (uvádzaná je tabuľka všetkých známych značiek snímačov). Prejavuje sa to zdvihom na amplitúdovo - frekvenčnej charakteristike. Na tom potom priamo závisí aj celkový charakter zvuku el. gitary. Je to dané konštrukciou snímača ako aj použitými materiálmi na výrobu snímača. Preto v priebehu prevádzky sa "väzba" určite nemení a muselo to byť rovnaké na začiatku aj neskôr.
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.075 sekund, 22 otázok.