Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 09:02:44
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: vystuha krku  (Prečítané 7556 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
maarek-182
nováčik
*
Príspevkov: 62

« kedy: 20. Február , 2010, 23:41:40 »

Dobry den. Potreboval by som sa informovat na jednu vec. Ked je zavit na vystuhe v krku zodraty, gitarar by ho mal vediet vymenit? po pripade kolko by ma to zhruba vyslo. Za odpoved vopred dakujem
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #1 kedy: 21. Február , 2010, 00:13:00 »

Dobry den. Potreboval by som sa informovat na jednu vec. Ked je zavit na vystuhe v krku zodraty, gitarar by ho mal vediet vymenit? po pripade kolko by ma to zhruba vyslo. Za odpoved vopred dakujem
  da sa to samozrejme spravit,gitarari ti povedia cenu  ... a to sa ako a komu podarilo zodrat/ strhnut zavit na vystuhe krku ? to počujem prvý krat... 
Zaznamenané
maarek-182
nováčik
*
Príspevkov: 62

« Odpoveď #2 kedy: 21. Február , 2010, 00:42:20 »

Dakujem pekne za odpoved. No aj mna by zaujimalo komu sa to podarilo. Kupoval som Fender Stratocaster Mexico 60th Anniversary s druhej ruky. Nastroj je v poriadku len som si vsimol to tiahlo. skusal som ho a imbusovy kluc trocha preskakuje. Je to vydrate. neviem ci sa predosly majtel hral na vrtulnik. Nastastie krk je uplne v poriaku. Tak si vazia dnesny ludia nastroje...
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #3 kedy: 22. Február , 2010, 19:37:20 »

povedal by som, ze nie zavit vo vyztuhe je zodraty, ale skorej ten imbusovy otvor, nie ? a este skorej by som skusil iny imbus, novy, lebo najskorej sa vydere ten...
Zaznamenané
cutaj
pravidelný návštevník
Príspevkov: 175

« Odpoveď #4 kedy: 23. Február , 2010, 21:25:36 »

aky si skusal inbus ??  do koncovky vystuhy ide specialny inbus 0,125"  alebo 3,14mm  ak si daval 3 mm tak to neni ono  Žmurk
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #5 kedy: 24. Február , 2010, 10:24:47 »

to je pravda - do Fendrov, aj mexickych nejdu nase tunajsie imbusy...
Zaznamenané
xixan
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 93

« Odpoveď #6 kedy: 24. Február , 2010, 23:42:15 »

to je pravda - do Fendrov, aj mexickych nejdu nase tunajsie imbusy...

to srandujete?:D ...ja ze mam tiez zodraty lebo mne tam nejde vazne nic ...bud je secko male alebo velke :D ...ale aj tak si myslim ze to mam aj ja zodrate:D
Zaznamenané
metal_man
pravidelný návštevník
Príspevkov: 424

« Odpoveď #7 kedy: 20. Január , 2011, 13:30:52 »

no ja som mal take ze tocim tocim a krk nic tak som to mal u gitarara a on ze to je normalne ze ten vrut moze povolit a tocis a nic ale ze vymenit by o u mna slo len tak ze zbrusit hmatnik az na vrut ale ze to je drahsie ako novy krk tak nakoniec mi ho zatazil zavaziami a vyrovnal sa
Zaznamenané
KubBasak
stály hosť
Príspevkov: 1208

« Odpoveď #8 kedy: 18. Február , 2012, 13:42:18 »

Akurát servisujem jednu basu s takýmto problémom. Podozrieval som bývalých majiteľov, že títo basu dodrbkali a terajší majiteľ na to dopláca. Ale omyl, chyba nastala už vo výrobe, kedy čínsky dělník jednoducho privaril maticu k výstuhe, eliminoval tým poškodenie výstuhy v budúcnosti  Bavím sa skvele
Zaznamenané
mesiah
pravidelný návštevník
Príspevkov: 450

« Odpoveď #9 kedy: 18. Február , 2012, 13:55:49 »

To je takzvaná "nezvratná" výstuha krku  Bavím sa skvele
Zaznamenané

georgik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 691

« Odpoveď #10 kedy: 16. Február , 2013, 13:35:19 »

Caute, kupil som gitaru a neviem co sa deje,ale nieco mi bzuci podobne ako ked nemate natiahnute na mechanike strunu ,take hrkanie , v krku...teda respektive tam pri zamkoch pod tou krytkou kde sa pritahuje/odtahuje vystuha....
je to pocut len ked silnejsie brknem?
Neviete ako to vyriesit alebo v com je chyba?
Vopred Dakujem,gitara esp horizon fr 2
Zaznamenané

Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER
Feat. Planet Waves cables.
MASAKER
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #11 kedy: 16. Február , 2013, 13:44:30 »

nemas nieco len povolene?
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #12 kedy: 16. Február , 2013, 13:53:34 »

uz som pocul rezonovat vyztuz v krku, dalo sa to eliminovat len pomerne velkym presponovanim krku. nic moc.
Zaznamenané
georgik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 691

« Odpoveď #13 kedy: 16. Február , 2013, 14:04:08 »

mam pocit ,ze to ide z krku,tam pod tej krytky,neviem teraz...
mechaniky to nerobia ,lebo su na nich struny takze tak..tremolo som cekoval,je ok...
mozem to skusit pritiahnut trosku? aj ked mam struny nahodene? ci treba povolit...
a inac,je to pocut aj ked zatrasiem gitarou...take hrkanie. Pomoooc!
Zaznamenané

Peavey 5150 Mk.II+ Basson 412(Angled)+Orange PPC412(straight) + Dunlop 535Q + JT-Amps Screamer + Korg Pitchblack + ESP Horizon FR-II (EMG,str Red) - MASAKER
Feat. Planet Waves cables.
MASAKER
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #14 kedy: 16. Február , 2013, 14:08:46 »

ak sa pytas, ci mozes skusit dotiahnut vyztuz, tak to asi skus dat najprv cele niekomu nastelovat ako sa ma a potom sa asi uvidi, ci tomu nieco je.
Zaznamenané
Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.044 sekund, 24 otázok.