Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
29. November , 2024, 23:42:30
Strán: 1 2 [Všetko] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Hudobne workshopy v klube Rock'n'Roll - 9. marca  (Prečítané 2410 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« kedy: 23. Február , 2010, 10:22:22 »

Divim sa ze to sem Pitu nezavesil este, resp ja som to tu nenasiel a kedze sa to ku mne dostalo bolo by super to sem dat. ajhla vynatok z pozvanky:

Dátum:    
9. marca 2010
Čas:    
17:00 - 22:00
Miesto:    
Rock'n'Roll klub - Domkárska 13, Prievoz

Pozývam všetkých vzdelávania chtivých mladých aj starších muzikantov na celý večer hudobných workshopov do výborného Rock'n'Roll klubu v Bratislave.
9. marca 2010 začne nová tradícia pravidelného mesačného vzdelávania, ktorá nadväzuje na úspešné workshopy počas medzinárodného gitarového festivalu Guitarfest 2006 a 2007. Do budúcna sa budeme snažiť dohodnúť aj zahraničných muzikantov.
Počas každého večera workshopov bude predstavená aj tvorba niektorého zo slovenských výrobcov hudobných nástrojov a bude aj sprievodný program pozostávajúci z prezentácie efektov, aparatúry, nástrojov, nahrávacích zariadení, bude možnosť vyhrať zaujímavé hudobné ceny a pod..
Na záver večera prebehne jam, prípadne koncert.

PROGRAM - 9. marca 2010, 17:00 - 22:00, prípadne dlhšie (poodľa nálady):

workshopy:
JURAJ GRIGLÁK - basgitara: tvorba groovu
HENRY TÓTH - el. a ak. gitara: ako a čo cvičiť, improvizácia
PETER LUHA - špeciálne gitarové techniky - fingerpicking

MARTIN KLEMA - prezentácia akustických gitár slovenského výrobcu

tichý jamovací kútik ON-BOARD - gitarové a basové efekty Boss, elektronické bicie Roland

na záver jam session zúčastnených

bar otvorený, pohoda a dobrá nálada počas celého večera.. Žmurk
vstupné za celý večer ako priemerne za jednu hodinu u lektora - 10€

Dostupnosť - konečná autobusu 66. Parkovanie bez problémov..

Pozvite aj svojich známych, deti, žiakov.. Žmurk

Partneri:
ROCK.SK - srdcová záležitosť www.rock.sk
Nový Populár - časopis o populárnej hudbe www.novypopular.eu
klub Rock'n'Roll www.clubrocknroll.sk
hudobniny On-board - vitajte na palube www.on-board.sk

V prípade záujmu o spoluprácu, či už organizačnú, mediálnu, sponzorskú.., kontaktujte ma:
pitu@guitarfest.sk
« Posledná zmena: 08. Marec , 2010, 10:16:00 od Pitu » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1 kedy: 23. Február , 2010, 10:24:23 »

vstupne by malo byt 10e ak sa nemylim, ak niekto viete presne doplnte ma prosim, vdaka
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #2 kedy: 23. Február , 2010, 10:31:44 »

v tej pozvanke sa pise ze 10e. skutocne ludova cena. pitu drzim palce!

tusim by som sa tam aj prisiel pozriet
« Posledná zmena: 23. Február , 2010, 10:32:50 od Locksmith » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #3 kedy: 23. Február , 2010, 10:34:23 »

ah jasne.. sa mi to aj zdalo ked som to ocami preletel ze som to tam videl len som to v navale vzrusenia rychlo vypustil von  Bavím sa skvele ja by som sa chcel stavit tiez urcite.. zaciatok je sice o 17:00 co je pre pracujuceho cloveka z velkeho zidoamerickeho korporatu pomerne tazke na dostavenie sa, ale rad sa pridem pozriet..
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #4 kedy: 23. Február , 2010, 10:38:37 »

je v plane pokracovat v tychto workshopoch?
griglaka tentoraz zial zmeskam, ale rad by som si ho vypocul a pozrel aj na inu temu, tak hadam este bude priestor.
Zaznamenané

o-yep sro
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #5 kedy: 23. Február , 2010, 10:44:34 »

Pitu sa vyjadril ak si spominam ze kedze nie je moc realne spravit velku masovu akciu v style guitarfestu, ze by aspon rad robieval nejake taketo pravidelne workshopy a prizval aj nejake zaujimave meno raz zacas.. cize ak to bude aspon raz za pol roka a bude to naozaj dobre spravene tak by to mohlo stat za pozornost.. hlavne by sme to mohli aj my podporit ucastou nech potom neplaceme ze tu nic nemame a ked sa nieco deje tak aj tak neprideme
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #6 kedy: 23. Február , 2010, 10:49:12 »

nikdy neviem ako su taketo workshopy myslene. treba si tam priniest gitaru? alebo nie? lebo som bol uz aj na takom aj na takom. a jam zusastnenych je mysleny ako jam tych troch majstrov alebo tych ludi co sa tam pridu pozriet:) fakt nikdy neviem. lebo pred par rokmi som bol na workshope henryho totha a vsetci sme tam mali gitary a potom bol na zaver taky jam ze mi skoro hlava odpadla.
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #7 kedy: 23. Február , 2010, 10:52:13 »

Pitu sa vyjadril ak si spominam ze kedze nie je moc realne spravit velku masovu akciu v style guitarfestu, ze by aspon rad robieval nejake taketo pravidelne workshopy a prizval aj nejake zaujimave meno raz zacas.. cize ak to bude aspon raz za pol roka a bude to naozaj dobre spravene tak by to mohlo stat za pozornost.. hlavne by sme to mohli aj my podporit ucastou nech potom neplaceme ze tu nic nemame a ked sa nieco deje tak aj tak neprideme

uplny suhlas, na tuto akciu by som sa isiel pozriet rovnako ako na koncert r. scheuflera, zial som mimo.
Zaznamenané

o-yep sro
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #8 kedy: 23. Február , 2010, 11:05:31 »

pekne pekne! do kelu skoda terminu, pre mna nerealne stihnut dojst skor ako o deviatej:( dufam ze to nebude vzdy utorky, resp cez tyzden, ci hej?
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #9 kedy: 23. Február , 2010, 11:08:04 »

much - snad nie, mozme skusit navrhnut Pituovi nech spravi tie dalsie skor ked tak cez vikendy.. alebo ked uz nie vsetky tak aspon niektore.. ale to asi suvisi aj s tym ako maju ostatni akteri cas a uz toto musi byt tazke zosuladit..
« Posledná zmena: 23. Február , 2010, 11:08:22 od kaolko » Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #10 kedy: 23. Február , 2010, 11:09:47 »

nikdy neviem ako su taketo workshopy myslene. treba si tam priniest gitaru? alebo nie? lebo som bol uz aj na takom aj na takom. a jam zusastnenych je mysleny ako jam tych troch majstrov alebo tych ludi co sa tam pridu pozriet:) fakt nikdy neviem. lebo pred par rokmi som bol na workshope henryho totha a vsetci sme tam mali gitary a potom bol na zaver taky jam ze mi skoro hlava odpadla.
treba si odtial odniest gitaru nie priniest a jam je každy kto chce a ma odvahu nie len traja krali Zdravíčko makke Y" sorry
« Posledná zmena: 23. Február , 2010, 11:11:05 od joe » Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #11 kedy: 23. Február , 2010, 11:11:31 »

treba si odtial odniest gitaru nie priniest a jam je každy kto chce a ma odvahu nie len traja krali Zdravíčko makke Y" sorry

aha, takze staci prist s puzdrom
Zaznamenané
much
stály hosť

« Odpoveď #12 kedy: 23. Február , 2010, 11:12:30 »

much - snad nie, mozme skusit navrhnut Pituovi nech spravi tie dalsie skor ked tak cez vikendy.. alebo ked uz nie vsetky tak aspon niektore.. ale to asi suvisi aj s tym ako maju ostatni akteri cas a uz toto musi byt tazke zosuladit..

ved jasne urcite...ved ja sa nestazujem:) super ze to vobec je
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #13 kedy: 23. Február , 2010, 11:13:38 »

a 1000€ v pripade že chceš pokecat" s Progom 2000€
Zaznamenané

much
stály hosť

« Odpoveď #14 kedy: 23. Február , 2010, 11:14:28 »

hej Bavím sa skvele  kazdy zucastneny vyfasuje gitarku od pana Klemu :)
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #15 kedy: 24. Február , 2010, 19:13:40 »

Hej, chcem to robiť pravidelne každý mesiac. Pravdepodobne termín bude vždy cez týždeň, lebo vtedy môžu muzikanti skôr prísť (cez víkendy každý hráva). Pre pištu - aj Scheufler je v pláne. Žmurk

Začiatok je o 17, ale workshopy začnú pravdepodobne trošku neskôr, keď sa všetci pozbiehajú. Na začiatku bude vždy asi prezentovať výrobca svoje nástroje, ľudia sa postretávajú, pokecajú, prípadne dopredu aj dajú nejaké otázky, ktoré by sa mali zodpovedať.
Skúsim zariadiť čapované pivko, lebo to majú zatiaľ v klube len plechovkové..  Na zdravie!
« Posledná zmena: 08. Marec , 2010, 10:17:09 od Pitu » Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #16 kedy: 08. Marec , 2010, 10:16:51 »

Už zajtra v klube Rock'n'Roll. Pre všetkých, čo majú chuť sa niečo nové učiť.. Žmurk
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #17 kedy: 08. Marec , 2010, 23:03:54 »

Pitu,  nevies prosim ta uz teraz ake je poradie workshopov? A dokedy asi budu trvat samotne workshopy?  Na zdravie!
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #18 kedy: 08. Marec , 2010, 23:35:09 »

Neviem zatiaľ presne, ale približne:

medzi 5-6 bude Martin Klema rozprávať o svojich gitarách a výrobe, bude možnosť vyskúšania, predvedú sa naživo.
Medzi 6-7 bude môj workshop týkajúci sa fingerpickingu..
Medzi 7-8 bude Juro Griglák  (+ -)
Medzi 8-10 bude Henry Tóth buď so mnou, alebo si prinesie komplet kapelu, čo ho bude doprevádzať..
A vyústi to do jamsessionu..

Bude sa dať s večerom manipulovať, aj priebežne sa bude možnosť pýtať.
Bude tam aj tichý džemovací kútik. Gitarové a basové efekty a elektronické bicie zapojené do mixpultu a všetko vyvedené na sluchátka pre džemujúcich..
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #19 kedy: 09. Marec , 2010, 15:44:37 »

no ide niekto? ja idem Zdravíčko

vezmem si aj to puzdro ak by sa rozdavali gitary
« Posledná zmena: 09. Marec , 2010, 15:45:05 od Locksmith » Zaznamenané
Strán: 1 2 [Všetko] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.059 sekund, 22 otázok.