Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
29. November , 2024, 23:37:08
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Hudobne workshopy v klube Rock'n'Roll - 9. marca  (Prečítané 2406 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« kedy: 23. Február , 2010, 10:22:22 »

Divim sa ze to sem Pitu nezavesil este, resp ja som to tu nenasiel a kedze sa to ku mne dostalo bolo by super to sem dat. ajhla vynatok z pozvanky:

Dátum:    
9. marca 2010
Čas:    
17:00 - 22:00
Miesto:    
Rock'n'Roll klub - Domkárska 13, Prievoz

Pozývam všetkých vzdelávania chtivých mladých aj starších muzikantov na celý večer hudobných workshopov do výborného Rock'n'Roll klubu v Bratislave.
9. marca 2010 začne nová tradícia pravidelného mesačného vzdelávania, ktorá nadväzuje na úspešné workshopy počas medzinárodného gitarového festivalu Guitarfest 2006 a 2007. Do budúcna sa budeme snažiť dohodnúť aj zahraničných muzikantov.
Počas každého večera workshopov bude predstavená aj tvorba niektorého zo slovenských výrobcov hudobných nástrojov a bude aj sprievodný program pozostávajúci z prezentácie efektov, aparatúry, nástrojov, nahrávacích zariadení, bude možnosť vyhrať zaujímavé hudobné ceny a pod..
Na záver večera prebehne jam, prípadne koncert.

PROGRAM - 9. marca 2010, 17:00 - 22:00, prípadne dlhšie (poodľa nálady):

workshopy:
JURAJ GRIGLÁK - basgitara: tvorba groovu
HENRY TÓTH - el. a ak. gitara: ako a čo cvičiť, improvizácia
PETER LUHA - špeciálne gitarové techniky - fingerpicking

MARTIN KLEMA - prezentácia akustických gitár slovenského výrobcu

tichý jamovací kútik ON-BOARD - gitarové a basové efekty Boss, elektronické bicie Roland

na záver jam session zúčastnených

bar otvorený, pohoda a dobrá nálada počas celého večera.. Žmurk
vstupné za celý večer ako priemerne za jednu hodinu u lektora - 10€

Dostupnosť - konečná autobusu 66. Parkovanie bez problémov..

Pozvite aj svojich známych, deti, žiakov.. Žmurk

Partneri:
ROCK.SK - srdcová záležitosť www.rock.sk
Nový Populár - časopis o populárnej hudbe www.novypopular.eu
klub Rock'n'Roll www.clubrocknroll.sk
hudobniny On-board - vitajte na palube www.on-board.sk

V prípade záujmu o spoluprácu, či už organizačnú, mediálnu, sponzorskú.., kontaktujte ma:
pitu@guitarfest.sk
« Posledná zmena: 08. Marec , 2010, 10:16:00 od Pitu » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1 kedy: 23. Február , 2010, 10:24:23 »

vstupne by malo byt 10e ak sa nemylim, ak niekto viete presne doplnte ma prosim, vdaka
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #2 kedy: 23. Február , 2010, 10:31:44 »

v tej pozvanke sa pise ze 10e. skutocne ludova cena. pitu drzim palce!

tusim by som sa tam aj prisiel pozriet
« Posledná zmena: 23. Február , 2010, 10:32:50 od Locksmith » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #3 kedy: 23. Február , 2010, 10:34:23 »

ah jasne.. sa mi to aj zdalo ked som to ocami preletel ze som to tam videl len som to v navale vzrusenia rychlo vypustil von  Bavím sa skvele ja by som sa chcel stavit tiez urcite.. zaciatok je sice o 17:00 co je pre pracujuceho cloveka z velkeho zidoamerickeho korporatu pomerne tazke na dostavenie sa, ale rad sa pridem pozriet..
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #4 kedy: 23. Február , 2010, 10:38:37 »

je v plane pokracovat v tychto workshopoch?
griglaka tentoraz zial zmeskam, ale rad by som si ho vypocul a pozrel aj na inu temu, tak hadam este bude priestor.
Zaznamenané

o-yep sro
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #5 kedy: 23. Február , 2010, 10:44:34 »

Pitu sa vyjadril ak si spominam ze kedze nie je moc realne spravit velku masovu akciu v style guitarfestu, ze by aspon rad robieval nejake taketo pravidelne workshopy a prizval aj nejake zaujimave meno raz zacas.. cize ak to bude aspon raz za pol roka a bude to naozaj dobre spravene tak by to mohlo stat za pozornost.. hlavne by sme to mohli aj my podporit ucastou nech potom neplaceme ze tu nic nemame a ked sa nieco deje tak aj tak neprideme
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #6 kedy: 23. Február , 2010, 10:49:12 »

nikdy neviem ako su taketo workshopy myslene. treba si tam priniest gitaru? alebo nie? lebo som bol uz aj na takom aj na takom. a jam zusastnenych je mysleny ako jam tych troch majstrov alebo tych ludi co sa tam pridu pozriet:) fakt nikdy neviem. lebo pred par rokmi som bol na workshope henryho totha a vsetci sme tam mali gitary a potom bol na zaver taky jam ze mi skoro hlava odpadla.
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #7 kedy: 23. Február , 2010, 10:52:13 »

Pitu sa vyjadril ak si spominam ze kedze nie je moc realne spravit velku masovu akciu v style guitarfestu, ze by aspon rad robieval nejake taketo pravidelne workshopy a prizval aj nejake zaujimave meno raz zacas.. cize ak to bude aspon raz za pol roka a bude to naozaj dobre spravene tak by to mohlo stat za pozornost.. hlavne by sme to mohli aj my podporit ucastou nech potom neplaceme ze tu nic nemame a ked sa nieco deje tak aj tak neprideme

uplny suhlas, na tuto akciu by som sa isiel pozriet rovnako ako na koncert r. scheuflera, zial som mimo.
Zaznamenané

o-yep sro
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #8 kedy: 23. Február , 2010, 11:05:31 »

pekne pekne! do kelu skoda terminu, pre mna nerealne stihnut dojst skor ako o deviatej:( dufam ze to nebude vzdy utorky, resp cez tyzden, ci hej?
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #9 kedy: 23. Február , 2010, 11:08:04 »

much - snad nie, mozme skusit navrhnut Pituovi nech spravi tie dalsie skor ked tak cez vikendy.. alebo ked uz nie vsetky tak aspon niektore.. ale to asi suvisi aj s tym ako maju ostatni akteri cas a uz toto musi byt tazke zosuladit..
« Posledná zmena: 23. Február , 2010, 11:08:22 od kaolko » Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #10 kedy: 23. Február , 2010, 11:09:47 »

nikdy neviem ako su taketo workshopy myslene. treba si tam priniest gitaru? alebo nie? lebo som bol uz aj na takom aj na takom. a jam zusastnenych je mysleny ako jam tych troch majstrov alebo tych ludi co sa tam pridu pozriet:) fakt nikdy neviem. lebo pred par rokmi som bol na workshope henryho totha a vsetci sme tam mali gitary a potom bol na zaver taky jam ze mi skoro hlava odpadla.
treba si odtial odniest gitaru nie priniest a jam je každy kto chce a ma odvahu nie len traja krali Zdravíčko makke Y" sorry
« Posledná zmena: 23. Február , 2010, 11:11:05 od joe » Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #11 kedy: 23. Február , 2010, 11:11:31 »

treba si odtial odniest gitaru nie priniest a jam je každy kto chce a ma odvahu nie len traja krali Zdravíčko makke Y" sorry

aha, takze staci prist s puzdrom
Zaznamenané
much
stály hosť

« Odpoveď #12 kedy: 23. Február , 2010, 11:12:30 »

much - snad nie, mozme skusit navrhnut Pituovi nech spravi tie dalsie skor ked tak cez vikendy.. alebo ked uz nie vsetky tak aspon niektore.. ale to asi suvisi aj s tym ako maju ostatni akteri cas a uz toto musi byt tazke zosuladit..

ved jasne urcite...ved ja sa nestazujem:) super ze to vobec je
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #13 kedy: 23. Február , 2010, 11:13:38 »

a 1000€ v pripade že chceš pokecat" s Progom 2000€
Zaznamenané

much
stály hosť

« Odpoveď #14 kedy: 23. Február , 2010, 11:14:28 »

hej Bavím sa skvele  kazdy zucastneny vyfasuje gitarku od pana Klemu :)
Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.067 sekund, 23 otázok.