Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
21. November , 2024, 15:15:15
Strán: 1 [2] 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: minifest pre solovych hracov  (Prečítané 16058 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #15 kedy: 02. Marec , 2010, 10:36:09 »

akcia "na namesti kde sa ludia pristavia" musi mat silneho sponzora kedze pristavenci neplatia  :)
ak to ma byt v mensom mestecku, tak musi byt zaujimavy program aby mali ludia chut precestovat 100 km, dnes nepridu ani na koncert co maju za plotom bohuzial.
drzim palce  :)
Zaznamenané

o-yep sro
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #16 kedy: 02. Marec , 2010, 10:37:25 »

Kedze patrim medzi optimistov, tak davam tomu nadej, ale kedze patrim medzi Slovakov, tak tomu nadej nedavam...  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #17 kedy: 02. Marec , 2010, 10:38:06 »

aj ked bez naroku na honorar, tak im musis zaplatit cestak a pivo. 10 ucinkujucich, po 100€, to mas naklady 1000€. das vstupne 10€ a musi Ti prist 100 ludi. vidis to realne ? ci obec dosponzoruje ?

+ prenájom miesta (chceš to robiť vonku, či v nejakom kulturáku..), + ozvučenie, + plno ďalších vecí, čo k tomu patrí - reklama, upratovanie, bufet, toalety, SBS..

Náklady sa vyšplhajú..  A už tam chceš mať aj nejaké mená, počítaš ale, že prídu zadarmo.. hm..
« Posledná zmena: 02. Marec , 2010, 10:39:24 od Pitu » Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #18 kedy: 02. Marec , 2010, 10:40:23 »

aj ked bez naroku na honorar, tak im musis zaplatit cestak a pivo. 10 ucinkujucich, po 100€, to mas naklady 1000€. das vstupne 10€ a musi Ti prist 100 ludi. vidis to realne ? ci obec dosponzoruje ?
... šak obehne 10 miestnych podnikatelov,každy ked mu da len 100 e,tak to má...    Pri takejto malej a začínajucej akcii nevidím financie ako problem/ priestor gratis/,skor to všetko zorganizovat
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #19 kedy: 02. Marec , 2010, 10:41:19 »

... šak obehne 10 miestnych podnikatelov,každy ked mu da len 100 e,tak to má...    Pri takejto malej a začínajucej akcii nevidím financie ako problem/ priestor gratis/,skor to všetko zorganizovat
Ver, ze neda... fakt ver, ze nie.  :)
Zaznamenané

Doldy
Hosť
« Odpoveď #20 kedy: 02. Marec , 2010, 10:42:14 »

.....ja ho chápem.....v mieste kde uvažuje by mal fakt minimálne náklady......

vsak prave to je dovod preco by som sa do toho pustil...ja vo velkych mestach nemam kontakty, robit akcie v centrach kultury ako je Blava na urovni to necham na profesionalov s konexiami, take ambicie a ani schopnosti nemam. mne nejde o to pritiahnut nejakych renomovanych muzikantov aj ked by som bol rad keby nejaky pozvanie prijal, prvorade by bolo proste dat priestor neznamym a hlavne takym pre ktorych by to bolo mozno ze aj prve vystupenie. a uz vobec mi nejde o to pritiahnut davy ludi, ja na tom nejdem zarabat...vela ludi z fora by urcite prislo uz len kvoli tomu stretnutiu a ti poznaju dalsich a ti zas dalsich, ktori by mozno prisli. moj nazor je taky, ze zacinajuci hudobnik uz aj s urcitymi skusenostami s koncertovanim moze byt na Slovensku rad, ze by si niekde mohol zahrat. kto chce byt hviezda a hrat zo zistnosti, nech ide lizat rit rovno Čurnému alebo Kaščákovi alebo komu... mne osobne by bolo jedno ci hram pre 100 ludi alebo 10... existuje x vselijakych festivalov, ktore organizuju amateri v spolupraci s kapelami, ktore su radi ze si tam zahraju a este aj poskytnu aparaturu, a ked k tomu kazdy ochotny prilozi ruku bez okunania sa v style "to ma bude stat peniaze...svoje kombo nepoziciam...moje auto nie je dopravna sluzba...a co budem mat z toho ja..." mohla by byt z toho celkom dobra akcia        
Zaznamenané
Doldy
Hosť
« Odpoveď #21 kedy: 02. Marec , 2010, 10:45:56 »

no takych, ktori by si chceli nechat zaplatit cestu by som tam ani nevolal, rastis ja neviem v akych hudobnych kruhoch sa pohybujes ty, ale ja keby som sa isiel niekde prezentovat a stravit prijemny den s hudbou a prijemnymi ludmi tak nebudem saskovat s nejakymi cestakmi a pivom
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #22 kedy: 02. Marec , 2010, 10:51:24 »

...ale ja keby som sa isiel niekde prezentovat a stravit prijemny den s hudbou a prijemnymi ludmi tak nebudem saskovat s nejakymi cestakmi a pivom
Raz, dva krat...

Potom zmenis nazor.  ha ha ha

Na zdravie!
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #23 kedy: 02. Marec , 2010, 10:54:06 »

no takych, ktori by si chceli nechat zaplatit cestu by som tam ani nevolal, rastis ja neviem v akych hudobnych kruhoch sa pohybujes ty, ale ja keby som sa isiel niekde prezentovat a stravit prijemny den s hudbou a prijemnymi ludmi tak nebudem saskovat s nejakymi cestakmi a pivom

ja sa pohybujem v hudobnych kruhoch, ktore si prezili roky hrania za cestak a dnes by sa este sice dali na to ukecat, ale radsej nie prilis casto a radsej vobec... zaplatit si ale cele naklady sam - prepac, tak to urcite nie... ale zase mozno medzi akustickymi jednotlivacmi ci duami je to ine a cele je to o nejakej vzajomnosti a posilovani komunity - jasne, berem, v takych kruhoch sa nepohybujem/nevyznam. samozrejme drzim palce  Na zdravie!
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #24 kedy: 02. Marec , 2010, 10:54:49 »

jaj cize vlastne chces spravit opekacku s gitrami  Bavím sa skvele ja som myslel ze minifest.. myslim ze problem je ze my nevieme v akych kruhoch sa pohybujes ty :D ja len vyjdem z domu a uz vytahujem penazenku
Zaznamenané

Doldy
Hosť
« Odpoveď #25 kedy: 02. Marec , 2010, 10:55:04 »

+ prenájom miesta (chceš to robiť vonku, či v nejakom kulturáku..), + ozvučenie, + plno ďalších vecí, čo k tomu patrí - reklama, upratovanie, bufet, toalety, SBS..

Náklady sa vyšplhajú..  A už tam chceš mať aj nejaké mená, počítaš ale, že prídu zadarmo.. hm..

v tomto pripade su prenajom miesta, upratovanie, bufet, toalety a plno dalsich veci na 99% beznakladove zalezitosti, bufet bude rad ze si zarobi...keby som nevedel, ze mi plno ludi u nas vyjde v ustrety tak by ma to ani nenapadlo nieco take robit...ozvucenie by sa tiez dalo, vsaK co potrebujes na ozvucenie 1-2 gitar, prip. basy? dve komba, dva mikraky, mixazny pult, zvukovku, notebook snejakym softom na nejake tie efekty, dve velke bedne a hotovo a to vsetko by som vedel pravdepodobne zariadit
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #26 kedy: 02. Marec , 2010, 10:56:00 »

Doldy-nedaj sa odradit. Oslov muzikantov zo svojho okolia / pripadne daj info na dalšie fora/,kontaktuj ludí cez mail,osobne,kontaktuj hudobne školy-tam získaš info na muzikantov atd. a uvidíš,že sa to podarí. Len sa treba hned s vervou do toho pustit,lebo čas letí.
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #27 kedy: 02. Marec , 2010, 10:57:25 »

Doldy-nedaj sa odradit. Oslov muzikantov zo svojho okolia / pripadne daj info na dalšie fora/,kontaktuj ludí cez mail,osobne,kontaktuj hudobne školy-tam získaš info na muzikantov atd. a uvidíš,že sa to podarí. Len sa treba hned s vervou do toho pustit,lebo čas letí.

udry vsak prislub ucast nech moze operovat ze pridu aj celebrity  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #28 kedy: 02. Marec , 2010, 10:58:29 »

presne tak a este trochu prehodnot toto:

...ozvucenie by sa tiez dalo, vsaK co potrebujes na ozvucenie 1-2 gitar, prip. basy? dve komba, dva mikraky, mixazny pult, zvukovku, notebook snejakym softom na nejake tie efekty, dve velke bedne a hotovo a to vsetko by som vedel pravdepodobne zariadit

ale fakt, pripadne sa o tom porad s niekym, co sa fakt vyzna
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #29 kedy: 02. Marec , 2010, 11:03:47 »

Ver, ze neda... fakt ver, ze nie.  :)
... no tebe s tvojím "vystupovaním a komunikaciou" asi nie...   ale ver tomu,že dá-nie všetci podnikatelia su "lakomci", ja ich pár zo svojho okolia poznam ,stretavam sa s nimi,takže viem.
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.075 sekund, 22 otázok.