Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Dotaznik pre potreby DP

Started by 7_rockov_stare_struny, 08. Marec , 2010, 23:06:35

7_rockov_stare_struny

cafte navstevnici fora. chcel by som Vas poprosit o vyplnenie dotazniku pre potreby mojej diplomovej prace.

dotaznik je zamerany na skumanie marketingovych aktivit v oblasti ozvucovania kulturnych a spolocenskych podujati a nahravania v studiach.

dotaznik je anonymny, velmi jednoduchy a vyplnenie trva cca. 5 minut. kazdy nazor je hodnotny. dotaznik sa da vyplnit na kliknutim na odkaz. je vytvoreny a ulozeny na stranke, ktora sluzi na podobne dotazniky.

vsetkym ktori sa zapoja do jeho vyplnenia velmi dakujem.

ak ma niekto nejake konstruktivne pripomnieky, sem s nimi :).

http://www.esurveyspro.com/Survey.aspx?id=f3c9f9ce-2e32-44d3-a34b-62577b500c0a
Joe: hovno do peknej krabičky je vždy lepšie ako hovno do škaredej... Bavím sa skvele

Branko

7_rockov_stare_struny

Joe: hovno do peknej krabičky je vždy lepšie ako hovno do škaredej... Bavím sa skvele

yeah

Mas to tam, ale niektore otazky mi uz prisli otravne a mal som to chut vypnut  ;D

7_rockov_stare_struny

Quote from: Pablo Woozy on 08. Marec , 2010, 23:19:57
Mas to tam, ale niektore otazky mi uz prisli otravne a mal som to chut vypnut  ;D

dakujem za si to zvladol  ;D

styrioci

Quote from: Pablo Woozy on 08. Marec , 2010, 23:19:57
ja som to nezvladol  ;D nebavilo ma odpovedat stale negativne
- ako dlho hras na hud. nastroji? nehram
- ako casto koncertujes? nekoncertujem
- hras v kapele? nehram

atd.  :-\

Locksmith

vyplnil som ti to. najviac ma zarazilo ked ma to upozornilo ze mam nespravnu odpoved :D ale opravil som sa.  ;D

7_rockov_stare_struny

styrioci: a odkedy ty uz nehras na gitarke? :)

Locksmith: thank jú  8)

Pitu

styrioci

Quote from: 7_rockov_stare_struny on 08. Marec , 2010, 23:40:52
styrioci: a odkedy ty uz nehras na gitarke? :)
ak niekto to moje vrzukanie nazve hrou, tak mu mozem vybavit vynikajuci liecebny pobyt v jednom ustave ;D

7_rockov_stare_struny

Pitu: dikes :)

styrioci: ale no, zas az take zle to hadam nebude po tych rokoch, co sa tomu venujes, nie?  :zdar:

a tiez by som chcel podakovat tiez vsetkym, ktori dotaznik vyplnili a nenapisali to v teme  :bravo:

spyros

Quote from: styrioci on 08. Marec , 2010, 23:53:27ak niekto to moje vrzukanie nazve hrou, tak mu mozem vybavit vynikajuci liecebny pobyt v jednom ustave ;D

Dobre hras, len sa velmi fixujes na Metallicu a LoG  :evil: ... najkrajsie stromy su na Horehroni.

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself

rastis

nedokoncil som to. nebolo to spravene dobre a v istom momente som zistil, ze nemam aku odpoved vybrat. zo par som este dal len tak priblizne, ale nakoniec sa to odklonilo tak, ze som to nechal... chce to lepsie spracovat taku anketu...

udry

Ja som to nevyplnil,lebo mam obavy z uniku informácií a nasledneho "teroru" zo strany niektorych userov.  ;D

kaolko

vyplnene a submitnute.. ale to moze byt aj tym ze k tomu zrejme nemam moc co povedat :D:D:D