Zvuk
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 30. Január , 2007, 10:38:06 » |
|
Ej veru ,je malo gitaristov ,z ktorych hry ide taka energia ,ako z hry Jeffa Becka(a staci ,aby zahral len par tonov ) Jeden z mojich naj. Tie sucasne (posledne tri albumy) uplne zerem .Krasna fuzia elektroniky a muzikantskeho umenia . Pcha.... a uzaj si ho idem vypocut!!
|
|
« Posledná zmena: 30. Január , 2007, 10:41:16 od Zvuk »
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 04. Február , 2007, 19:25:09 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 18. Október , 2008, 13:52:22 » |
|
zaujimave ze som az teraz nadabil na tohto myslim si ze jedneho z najuniverzalnejsich gitaristov. Ked som ho pocul, normalne by mi nikdy predtym nenapadlo, ze sa na gitaru da hrat aj takym stylom. Moje najoblubenejsie videa :
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 18. Október , 2008, 14:09:41 » |
|
dobre rano Tvoje "najoblubenejsie" videa mi pripadaju, ako prve v poradi ked das vyhladavat Jeff Becka na jutube. pretoze rozhodne tam ma X lepsich a ani jedno z tychto by ma v zivote nenapadlo niekeomu prezentovat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 18. Október , 2008, 14:13:19 » |
|
dobre rano Tvoje "najoblubenejsie" videa mi pripadaju, ako prve v poradi ked das vyhladavat Jeff Becka na jutube. pretoze rozhodne tam ma X lepsich a ani jedno z tychto by ma v zivote nenapadlo niekeomu prezentovat pripájam sa k dobrému ránu.. Ale musím povedať, že aj tieto videá by som kľudne prezentoval , hrá tam krásne. Má proste svoj štýl, gitarista s veľkým G..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 18. Október , 2008, 14:24:25 » |
|
tak ako ano, ale na stare kolena uz casto smiruje a pusta sa do blbosti. na studiovkach nastastie nie. ale napriklad porovnaj si CauseWe'veEndedAsLovers (posledne video) s verziou o 20 rokov starsou (1986) http://uk.youtube.com/watch?v=BsfL6ATX1i4&feature=relatedurcite tam je rozdiel v kvalite aj krase hry cim ho samozrejme nechcem spochybnovat, je to moj najoblubenejsi gitarista a strasne sa tesim na dalsi album, ak bude - nech uz je !
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 18. Október , 2008, 14:25:50 » |
|
Jeff Beck je strasny machr a muzikalny gitarista jak hovado. Ked som prvy raz pocul BBA skoro mi trenky padli Ja poznam JB asi takto dako http://uk.youtube.com/watch?v=3svU25RkBNE
|
|
« Posledná zmena: 18. Október , 2008, 14:39:56 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 18. Október , 2008, 14:48:45 » |
|
dobre rano kua aby si ste sa neposrali... vsak logicky ked niekoho zacinam pocuvat tak poznam tie videa ktore sa daju ako prve zohnat na jutube... len tu mi musi kazdy dat najavo ze som greenhorn a ani sa nesplham na starych ostrielanych bigbitovych vlkov uz radsej ani neprispejem do zabehnutej temy ked objavim dalsieho vsetkym uz znameho gitaristu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 18. Október , 2008, 14:52:33 » |
|
veru, greehnhorn - tak je ako vravis ale ne - klud, pohoda, tabacek
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 18. Október , 2008, 14:52:37 » |
|
kua aby si ste sa neposrali... vsak logicky ked niekoho zacinam pocuvat tak poznam tie videa ktore sa daju ako prve zohnat na jutube... len tu mi musi kazdy dat najavo ze som greenhorn a ani sa nesplham na starych ostrielanych bigbitovych vlkov uz radsej ani neprispejem do zabehnutej temy ked objavim dalsieho vsetkym uz znameho gitaristu... ale nie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 18. Október , 2008, 14:54:06 » |
|
to sa mi na nom lubi - v kazdej dekade hra seba a zaroven velmi aktualne k veci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 18. Október , 2008, 14:56:11 » |
|
veru, greehnhorn - tak je ako vravis ale ne - klud, pohoda, tabacek no ved jasne ja viem ze som greenhorn... ale greenhorni nemaju radi ked im to ich greenhornstvo davaju najavo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MaTeS
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 18. Október , 2008, 19:18:30 » |
|
to sa mi na nom lubi - v kazdej dekade hra seba a zaroven velmi aktualne k veci tak veru, nebrani sa progresu a novym veciam a stale si pritom zachovava svoju tvár. inac este doplnim, ze skladba cause we´ve ended as a lovers je od mojho dalsieho oblubenca Stewieho Wondera.
|
|
|
Zaznamenané
|
FALLGRAPP
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 18. Október , 2008, 20:38:29 » |
|
tak veru, nebrani sa progresu a novym veciam a stale si pritom zachovava svoju tvár. inac este doplnim, ze skladba cause we´ve ended as a lovers je od mojho dalsieho oblubenca Stewieho Wondera.
to som nevedel. viem, akurat ze Beck ju mal na albume There and back (1984)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 19. Október , 2008, 17:02:07 » |
|
Beck je neuveritelny gitarista. Kvoli nemu som zacal hrat len s prstami a nechtami, robi veci co sa nedaju robit s pickom. Najviac sa mi lubi ked hra aj so slideom (combined technique) ako v sole ktory hral na blaze of glory (Jon Bon Jovi - Young guns OST), mas dojem ze su 3 gitary na raz. Flazuleti s prstami su tazke ako svina, ale ked to mas to spieva. Furt hra s volumeom tiez, a veci co robil s telecaster su velmy neortodoxny.
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
|