rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 27. Jún , 2009, 10:47:35 » |
|
.... cez čo hra??
Marshall - co ine ? hraval na kadeco, kedysi hlavne na Fendre, teraz ho na podiach vidno s novymi Marshall JCM 2000, ale zvuk ma stale cca stejny a skvely...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 27. Jún , 2009, 10:54:10 » |
|
Marshall - co ine ? hraval na kadeco, kedysi hlavne na Fendre, teraz ho na podiach vidno s novymi Marshall JCM 2000, ale zvuk ma stale cca stejny a skvely... Akurat ti basaci mu postupne nejak opeknievaju, co kvitujem .
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 27. Jún , 2009, 10:57:18 » |
|
Posledny koncert... snad netreba nic pisat hra jak mlady sfetovany splaseny pankac myslim, ze svojimi nahlymi zvukomalebnymi vsuvkami ma z neho kapela celkom velke dobrodruzstva Tal sa este navyse tvari, ako by ju v to rano pred ranajkymi este aj dobre pretiahol
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 27. Jún , 2009, 11:04:01 » |
|
hra jak mlady sfetovany splaseny pankac myslim, ze svojimi nahlymi zvukomalebnymi vsuvkami ma z neho kapela celkom velke dobrodruzstva Tal sa este navyse tvari, ako by ju v to rano pred ranajkymi este aj dobre pretiahol To je vonco, nestarnuce nadsenie, nech je z cohokolvek.
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 27. Jún , 2009, 11:09:27 » |
|
kua vsak ten chlap ma 65 rokov a nadsenia, energie, driveu a hracskej invencie ma za 5 modernych heavy-prog-metalovych shredderov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 27. Jún , 2009, 11:14:11 » |
|
kua vsak ten chlap ma 65 rokov a nadsenia, energie, driveu a hracskej invencie ma za 5 modernych heavy-prog-metalovych shredderov.
Tentoraz suhlasim. Potesi dnes vidiet nejakeho nerobotickeho gitaristu s fantaziou, hravostou a vlastnym tonom.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 27. Jún , 2009, 11:32:03 » |
|
Aspon keby boli moderni a prog .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ivanb
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 27. Jún , 2009, 22:22:35 » |
|
Jaj chlapci to je tá stará dobra rocková generácia ,to bol ešte iný material,sme ako víno...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 04. Január , 2010, 10:40:42 » |
|
Už aby to bolo v obchodoch: http://www.jeffbeck.com/ : Jeff Beck is also completing his first studio album in 6 years, working at Sarm Studio’s in London. The album is being produced by the award winning team of Steve Lipson and Trevor Horn and will be released in the first half of 2010.
|
|
« Posledná zmena: 04. Január , 2010, 10:41:39 od Zvuk »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 04. Január , 2010, 10:44:14 » |
|
konecne a zaroven som zvedavy jak opica co z neho vyleze
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 24. Február , 2010, 12:07:41 » |
|
konecne a zaroven som zvedavy jak opica co z neho vyleze ja by som bol rad keby vyprdol nieco na styl Wired
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 24. Február , 2010, 12:12:15 » |
|
preco by sa mal vraciat k 35 rocnemu albumu ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 24. Február , 2010, 12:16:11 » |
|
... aby urobil progymu radost...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 24. Február , 2010, 12:17:23 » |
|
ja som praveze rad, ze nesmudla cely zivot to iste, ako Page alebo Clapton
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 24. Február , 2010, 12:17:32 » |
|
lebo teraz su moderne comebacky a po 35 rokoch by ten jazzrock hral uz inac
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|