Branko
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 19. Marec , 2010, 09:44:42 » |
|
GR nepoznam v podstate vobec, brano viem, ze cez to este nahraval ked mal triax, nehralo to zle... Nehralo to zle, vlastne ani nesmelo, kedze som nemal inu moznost. Ale vedel som si nastavit velmi slusny zvuk na tom, cez ktory ma aj bavilo hrat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 19. Marec , 2010, 09:53:56 » |
|
Hello gitaristi, no toto som tu uz chcel vytvorit davnejsie, ale ta reku stale, ze kaslem nato, ale ta uz ked prisla aspon jedna poziadavka od Pelka, ta reku zrobim temu konecne:) Rastis zas povie, ze kde su cele skladby, slubujem, ze budu, budu Vytvaram to aj preto, lebo sa mi zda tento sposob jednoducheho domaceho nahravanie uplne super, a taktiez chcem touto temou podporit tych co o tom rozmyslaju, ale nie su si isty. Netreba vam hned Axe fx, staci fakt jednodcuhy lampovy preamp, ci uz je to klasika Mesa Studio preamp, ktora sa da dnes zohnat za fakt smiesne peniaze, alebo Engl E530, ci JMP preamp od Marshallu a dalsie. Zvukovy vysledok s pouzitim impulzu, moze byt fakt velmi dobry. Hodim take kratsie dve ukazky, v prvej na porovnanie jeden riff cez mesa a orange impulz (Recabinet) v druhej cez mesa impulz (Red Wirez). Prihodim aj photo mojho recording gearu Pokojne sa vyjadrite, nie som ziadny zvukovy inzinier, takze privitam postrehy ty maš ten MB Quad? to jevyborny preamp,určite ovela lepši ako axe,ty tu pišeš akoby to bola nejaka 505zoom z hentoho čo si tam napisal je to najlepšie,mal som to naraz aj z JMP,Engl,triax.,ADA...bolo to z toho najlepšie akurat velke ako krava
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 19. Marec , 2010, 10:02:13 » |
|
ty maš ten MB Quad? to jevyborny preamp,určite ovela lepši ako axe,ty tu pišeš akoby to bola nejaka 505zoom z hentoho čo si tam napisal je to najlepšie,mal som to naraz aj z JMP,Engl,triax.,ADA...bolo to z toho najlepšie akurat velke ako krava pockat a ktore je tenky zvucik?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 19. Marec , 2010, 10:21:45 » |
|
pockat a ktore je tenky zvucik?
tenky si pozri ked budeš na zachode..Dnes hra dobre skoro všetko, otazka či niektore veci niesu precenene..Ale ked zarabaš melon mesačne je to jedno musiš sa nejak bavit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 19. Marec , 2010, 10:27:01 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 19. Marec , 2010, 10:29:20 » |
|
ono, dnes uz nie je ani ten triax tak drahy ako byval.. JMP, E530 studio to su tak preampy okolo 350e-400e z druhej ruky, triax za 1000e ide na to ze si pamatam ked stal nejak 90 tacov je to vcelku fajne.. inak ten quad produkuje ake skreslenie? take to rezave v style metallica alebo je tam aj taky ten tekuty lead, vyslovene spevavy ako napr mark4 ma?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 19. Marec , 2010, 10:32:21 » |
|
podla mna hraju vsetky Marky stejne, ako aj tieto Studio / Quad preampy. respektive styrku poznam z rychlika, ale tiez som z nej nemal nejaky zasadne iny pocit... ta rezavost/spevavost je tam o korekciach predovsetkym...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 19. Marec , 2010, 10:32:30 » |
|
...inak ten quad produkuje ake skreslenie? take to rezave v style metallica alebo je tam aj taky ten tekuty lead, vyslovene spevavy ako napr mark4 ma?
Aj aj, da sa nastavit... dobre pamatam, jak Mato (musicman1411) riesil nastavovanie... vyse roka... Ale nastavis aj JP sound, Metallicu a aj Santanu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 19. Marec , 2010, 10:33:15 » |
|
bude to hrat ako lemp of gott?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 19. Marec , 2010, 10:33:27 » |
|
bude to hrat ako lemp of gott?
Hej.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 19. Marec , 2010, 10:33:56 » |
|
ono, dnes uz nie je ani ten triax tak drahy ako byval.. JMP, E530 studio to su tak preampy okolo 350e-400e z druhej ruky, triax za 1000e ide na to ze si pamatam ked stal nejak 90 tacov je to vcelku fajne.. inak ten quad produkuje ake skreslenie? take to rezave v style metallica alebo je tam aj taky ten tekuty lead, vyslovene spevavy ako napr mark4 ma?
čo chceš to tam je a čo tam neni to nepotrebuješ tekuty zvuk to budem použivat zvukar ma zabije ked mu to poviem že chcem .....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 19. Marec , 2010, 10:35:03 » |
|
Aj aj, da sa nastavit... dobre pamatam, jak Mato (musicman1411) riesil nastavovanie... vyse roka... Ale nastavis aj JP sound, Metallicu a aj Santanu. a Desmodov? ? nakrutim???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 19. Marec , 2010, 10:35:32 » |
|
a Desmodov? ? nakrutim??? Aj slizov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 19. Marec , 2010, 10:37:04 » |
|
Aj slizov. to neverim take dobre to neni to by muselo same vykrikovat "vypadni buzerant"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 19. Marec , 2010, 10:46:32 » |