vojco
pravidelný návštevník
Príspevkov: 305
Treba hrať hrať hrať
|
|
« kedy: 18. Marec , 2010, 17:44:09 » |
|
nevie niekto poradit? je uz dostupny superior drummer 2 pre windows 7
|
|
|
Zaznamenané
|
Mesa/Boogie čo iné a možno že aj oné
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 18. Marec , 2010, 21:27:58 » |
|
nevie niekto poradit? je uz dostupny superior drummer 2 pre windows 7 Uplne v pohode funguje superior 2 na windows 7, dokonca uz je nativna 64 bit verzia (zatial len beta).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 18. Marec , 2010, 21:29:34 » |
|
ja mam SD na win7 a slape normalne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 12. Apríl , 2010, 08:18:29 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaktus116
okukávač
Príspevkov: 4
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 12. November , 2011, 19:26:34 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 12. November , 2011, 19:38:50 » |
|
to mas ako plugin v niecom ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaktus116
okukávač
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 13. November , 2011, 17:26:44 » |
|
nechapem otaske aky pulgin
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 13. November , 2011, 17:27:38 » |
|
kolko mas rokov ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tarquin
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 13. November , 2011, 17:56:37 » |
|
nechapem otaske aky pulgin ci je to vst (dll) alebo rtas standolne (exe) na vst potrebujes nejake daw (reaper, cubase..), aby si ho mohol loadnut. rtas standalone je klasicky exe program.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 13. November , 2011, 18:14:05 » |
|
ci je to vst (dll) alebo rtas standolne (exe)
na vst potrebujes nejake daw (reaper, cubase..), aby si ho mohol loadnut. rtas standalone je klasicky exe program.
rtas je pluginovy format pre protools. standalone je este nieco ine
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 13. November , 2011, 18:46:16 » |
|
nechapem otaske aky pulgin co ocakavas od toho programu ? ze stlacis play a ono sa ozve bubnovanie ? alebo aku mas predstavu - co by ten program mal robit ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 13. November , 2011, 18:55:49 » |
|
co ocakavas od toho programu ? ze stlacis play a ono sa ozve bubnovanie ? alebo aku mas predstavu - co by ten program mal robit ?
no ja predpokladam, ze ked spomenul, ze vlastni roland td 6 tak to chce asi pouzit ako zvukovu banku. otazka je, kde sa podel zvysok jeho popisu, nepise nic o tom ako to ma zapojene a tak. to sa potom tazko radi s nastaveniami.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaktus116
okukávač
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 14. November , 2011, 20:27:22 » |
|
čosa tika veku tak ma 40. čo očakavam od SD tvorba notačneho zapisu z možnostov si ho vipočut a vitlačit a smozrejme praca zo zvukom bicich. Ale samotni program vobec nepoznam len som si ho stiahol s internetu a neovladam anglicky neviem snim vobec pracovat preto som prosil o radu toho kto tento program použiva alebo ho pozna SUPERIOR DRUMMER 2
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 14. November , 2011, 22:06:48 » |
|
čosa tika veku tak ma 40. čo očakavam od SD tvorba notačneho zapisu z možnostov si ho vipočut a vitlačit a smozrejme praca zo zvukom bicich. Ale samotni program vobec nepoznam len som si ho stiahol s internetu a neovladam anglicky neviem snim vobec pracovat preto som prosil o radu toho kto tento program použiva alebo ho pozna SUPERIOR DRUMMER 2 no neviem neviem. zakladny princip toho programu je, ze ho pouzivas ako plugin (zasuvny modul) do nejakeho sekvenceru. to znamena, ze mas spusteny nejaky hostitelsky program, napriklad Cubase. v nom mas naklikane do midi stopy bicie a ako zvukovy modul pouzivas SD. vyhodou SD ma byt to, ze ma v sebe kvalitne bicie sady uz ako-tak predefektovane v ramci konkretneho stylu, ze je intuitivny a vizualne pritazlivy a ze ma dobre vymyslenu humanizaciu, cize ak aj nakreslis obycajne midi noty, tak on ich dynamicky aj casovo zahra tak, aby to neznelo uplne strojovo. notacny zapis a podobne veci Ti obstara ten program, do ktoreho klikas to midi, cize napriklad to Cubase. ak som nieco vynechal alebo poplietol, nech ma niekto opravi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 14. November , 2011, 22:28:30 » |
|
SD sam o sebe nevie zapisovat midi, podstata je presne ako napisal rastis. + vyhoda je ta, ze ma aj nejake vstavane eq,comp a neviem co este, cize priamo v ovladacom paneli SD, sa daju umixovat bicie bez toho aby si musel clovek vyexportovat do DAW-u kopu trackov. (kto chce pouzit vlastne pluginy na upravu jednotlivych bicich stop si to aj tak spravi)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|