Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 23:03:02
Strán: 1 2 [Všetko] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: superior drummer 2  (Prečítané 8715 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
vojco
pravidelný návštevník
Príspevkov: 305

Treba hrať hrať hrať

« kedy: 18. Marec , 2010, 17:44:09 »

nevie niekto poradit? je uz dostupny superior drummer 2 pre windows 7  Huh!
Zaznamenané

Mesa/Boogie čo iné a možno že aj oné
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #1 kedy: 18. Marec , 2010, 21:27:58 »

nevie niekto poradit? je uz dostupny superior drummer 2 pre windows 7  Huh!

Uplne v pohode funguje superior 2 na windows 7, dokonca uz je nativna 64 bit verzia (zatial len beta).
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #2 kedy: 18. Marec , 2010, 21:29:34 »

ja mam SD na win7 a slape normalne
Zaznamenané

MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #3 kedy: 12. Apríl , 2010, 08:18:29 »

http://www.guitarcenter.com/Toontrack-Superior-Drummer-2-0-105153522-i1401765.gc

keby nahodou si niekto chcel legalne kupit, dobra cena :)
Zaznamenané

kaktus116
okukávač

Príspevkov: 4

« Odpoveď #4 kedy: 12. November , 2011, 19:26:34 »

Ahoj stiahol som si  19giovu verziu superior drummer2 nainštalova aj nejak som to spustil ale nemam židni zvuk.Potreboval bisom nejky slovensky manual alebo navod  .Stači mi aj osobna skusenost  stručni popis tohoto programu čo všetko dokaže .Vlastnim bici Roland TD-6 chcel si ten program kupit ale nechcem kupovat mačku vo vreci abo zajaca Bavím sa skvele Pomoooc! Bravooo 
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #5 kedy: 12. November , 2011, 19:38:50 »

Ahoj stiahol som si  19giovu verziu superior drummer2 nainštalova aj nejak som to spustil ale nemam židni zvuk.Potreboval bisom nejky slovensky manual alebo navod  .Stači mi aj osobna skusenost  stručni popis tohoto programu čo všetko dokaže .Vlastnim bici Roland TD-6 chcel si ten program kupit ale nechcem kupovat mačku vo vreci abo zajaca Bavím sa skvele Pomoooc! Bravooo 

to mas ako plugin v niecom ?
Zaznamenané
kaktus116
okukávač

« Odpoveď #6 kedy: 13. November , 2011, 17:26:44 »

nechapem otaske aky pulgin Huh!
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #7 kedy: 13. November , 2011, 17:27:38 »

kolko mas rokov ?
Zaznamenané

tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #8 kedy: 13. November , 2011, 17:56:37 »

ci je to vst (dll) alebo rtas standolne (exe)

na vst potrebujes nejake daw (reaper, cubase..), aby si ho mohol loadnut.
rtas standalone je klasicky exe program.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #9 kedy: 13. November , 2011, 18:14:05 »

ci je to vst (dll) alebo rtas standolne (exe)

na vst potrebujes nejake daw (reaper, cubase..), aby si ho mohol loadnut.
rtas standalone je klasicky exe program.

rtas je pluginovy format pre protools. standalone je este nieco ine
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #10 kedy: 13. November , 2011, 18:46:16 »

co ocakavas od toho programu ? ze stlacis play a ono sa ozve bubnovanie ? alebo aku mas predstavu - co by ten program mal robit ?
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #11 kedy: 13. November , 2011, 18:55:49 »

co ocakavas od toho programu ? ze stlacis play a ono sa ozve bubnovanie ? alebo aku mas predstavu - co by ten program mal robit ?
no ja predpokladam, ze ked spomenul, ze vlastni roland td 6 tak to chce asi pouzit ako zvukovu banku. otazka je, kde sa podel zvysok jeho popisu, nepise nic o tom ako to ma zapojene a tak. to sa potom tazko radi s nastaveniami.
Zaznamenané
kaktus116
okukávač

« Odpoveď #12 kedy: 14. November , 2011, 20:27:22 »

čosa tika veku tak ma 40. čo očakavam od SD tvorba notačneho zapisu z možnostov si ho vipočut a vitlačit a smozrejme praca zo zvukom bicich. Ale samotni program vobec nepoznam len som si ho stiahol s internetu a neovladam anglicky neviem snim vobec pracovat preto som prosil o radu toho kto tento program použiva alebo ho pozna SUPERIOR DRUMMER 2 Zdravíčko
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #13 kedy: 14. November , 2011, 22:06:48 »

čosa tika veku tak ma 40. čo očakavam od SD tvorba notačneho zapisu z možnostov si ho vipočut a vitlačit a smozrejme praca zo zvukom bicich. Ale samotni program vobec nepoznam len som si ho stiahol s internetu a neovladam anglicky neviem snim vobec pracovat preto som prosil o radu toho kto tento program použiva alebo ho pozna SUPERIOR DRUMMER 2 Zdravíčko

no neviem neviem. zakladny princip toho programu je, ze ho pouzivas ako plugin (zasuvny modul) do nejakeho sekvenceru. to znamena, ze mas spusteny nejaky hostitelsky program, napriklad Cubase. v nom mas naklikane do midi stopy bicie a ako zvukovy modul pouzivas SD. vyhodou SD ma byt to, ze ma v sebe kvalitne bicie sady uz ako-tak predefektovane v ramci konkretneho stylu, ze je intuitivny a vizualne pritazlivy a ze ma dobre vymyslenu humanizaciu, cize ak aj nakreslis obycajne midi noty, tak on ich dynamicky aj casovo zahra tak, aby to neznelo uplne strojovo.

notacny zapis a podobne veci Ti obstara ten program, do ktoreho klikas to midi, cize napriklad to Cubase.

ak som nieco vynechal alebo poplietol, nech ma niekto opravi.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #14 kedy: 14. November , 2011, 22:28:30 »

SD sam o sebe nevie zapisovat midi, podstata je presne ako napisal rastis. + vyhoda je ta, ze ma aj nejake vstavane eq,comp a neviem co este, cize priamo v ovladacom paneli SD, sa daju umixovat bicie bez toho aby si musel clovek vyexportovat do DAW-u kopu trackov. (kto chce pouzit vlastne pluginy na upravu jednotlivych bicich stop si to aj tak spravi)
Zaznamenané
kaktus116
okukávač

« Odpoveď #15 kedy: 16. November , 2011, 22:34:19 »

Teda je možne SD použivat aj ako hlavni modul v realnom hrani na elektricke bicie  roland TD-6+SD+repro aparatura atd.Inak dakujem RASTIS A STYRIOCI za otpovede a všetkym za toleranciu Na zdravie!
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #16 kedy: 16. November , 2011, 22:51:05 »

dat sa to da, len bude treba trochu postudovat manual k DAW, ktory budes pouzivat, ako nastavit midi input
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #17 kedy: 17. November , 2011, 10:24:50 »

Teda je možne SD použivat aj ako hlavni modul v realnom hrani na elektricke bicie  roland TD-6+SD+repro aparatura atd.Inak dakujem RASTIS A STYRIOCI za otpovede a všetkym za toleranciu Na zdravie!

urcite. len musis prestudovat manual, ci funguje standalone (dokaze fungovat sam) alebo nie (cize ho musis mat zapnuty ako plugin v sekvencery)

ak funguje iba ako plugin, tak musis kupit Cubase (napriklad). v nom si otvoris midi stopu, na vstupe namapujes midi in zvukovky, do ktorej ides z midi out z elektrickych bicich. na vystup midi stopy v sekvencery zavesis SD a mozes bubnovat.

tolko teoria a v praxi si musis uz zvysok nejak poradit sam. alebo najst niekoho konkretneho, co ma taku zostavu doma rozbehanu.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #18 kedy: 17. November , 2011, 10:29:02 »

toontrack maj aj taky maly host softik, vola sa to tusim Solo, kde vies otvorit SD, akoze standalone. vies v nom prehravat midi fily a vyskladat si rozne bicie patterny, ci to vie ale brat aj midi input netusim.

dalsi soft, co by sa dal v teorii pouzit je cantabile, to je tiez taka host aplikacia pre VST, tusim vie aj pracovat s midi, len netusim ci uz aj tam free verzia. teda pokial by sme sa silou mocou chceli vyhnut DAW (sequenceru v rastisovej terminologii)
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #19 kedy: 17. November , 2011, 10:31:36 »

toontrack maj aj taky maly host softik, vola sa to tusim Solo, kde vies otvorit SD, akoze standalone. vies v nom prehravat midi fily a vyskladat si rozne bicie patterny, ci to vie ale brat aj midi input netusim.

dalsi soft, co by sa dal v teorii pouzit je cantabile, to je tiez taka host aplikacia pre VST, tusim vie aj pracovat s midi, len netusim ci uz aj tam free verzia. teda pokial by sme sa silou mocou chceli vyhnut DAW (sequenceru v rastisovej terminologii)

Akurat som to isiel napisat :), mozes to standalone pouzit cez Toontrack Solo, podporuje to MIDI, spravis si drum mapy a malo by vsetko fungovat. V Toontrack Solo tiez mozes pouzivat Toontrack player na prehravanie MIDI patternov.
Zaznamenané
Strán: 1 2 [Všetko] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.075 sekund, 22 otázok.