KLOBASA
nováčik
Príspevkov: 47
|
|
« kedy: 22. Marec , 2010, 21:55:50 » |
|
Zdravim páni, hram v tejto bande FROM THE SKY. Oslovil som gitaristu, ktory mal one-man projekt, a teraz pracujeme na plnohodnotnom repertoaru. Skladby su zatial dostupne len v pracovnej podobe bez spevu. Kludne môžete vypočuť a vyjadriť názor. http://bandzone.cz/fromtheskyhttp://www.myspace.com/bandfromthesky
|
|
« Posledná zmena: 14. Máj , 2010, 00:01:00 od KLOBASA »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 23. Marec , 2010, 10:37:43 » |
|
vyhol by som sa nechavaniu nedorobkov a polotovarov ma verejnosti. ak mate ambiciu byt dobrou kapelou, tak sa prezentujte len tym najlepsim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 23. Marec , 2010, 10:43:27 » |
|
pesnicka change... tak to si kuknem jak to budete hrat nazivo lebo tie naklikane dvojkopy na zaciatku su priam smiesne inak neni to vobec moj sialok kavy ako dara povedala ale mate body extra za pokus a infiltraciu melodii do tohto zanru.. nazivo by som ale asi ostal pri bare lebo presne tento styl cloveka po 3 songu unavi.. pacia sa mi kusky Sky Light a Gate.. inak napriek tomu ze ste trash death mate vyslovene metalcorovy nazov..
|
|
« Posledná zmena: 23. Marec , 2010, 10:51:44 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
KLOBASA
nováčik
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 23. Marec , 2010, 11:11:20 » |
|
predstavme si kapelu.. na gitare jozo... spevy mato... bicie digitech drummachine dm 1000bpm.. inak ak tam bude cisty spev ala nevermore tak by to mohlo byt dobre.. ak tam bude zas nejaka skreklanina tak do BA ani nechodte tato kapelka hra s automatom http://bandzone.cz/unmourned , mohlo by byt zaujimave, este som ich nazivo nepocul,.......a co sa tyka spevu, ziadny nudny pritepleny spev nechceme
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 23. Marec , 2010, 11:14:54 » |
|
tato kapelka hra s automatom http://bandzone.cz/unmourned , mohlo by byt zaujimave, este som ich nazivo nepocul,.......a co sa tyka spevu, ziadny nudny pritepleny spev nechceme hynta kapela je ultimate benchmark ako to nerobit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 23. Marec , 2010, 11:17:43 » |
|
ok.. podme na to teda inak... co vas odclenuje od ostatnych a robi vas zaujimavymi? skus to objektivne prehodnotit, je to tvoje dieta.. preco by si mal posluchac z Paty Hajskeho prist vypocut vas a nie napriklad kapelu XY co hra presne tento isty zaner? ten teply spev je prave to co by vas mozno zachranilo ale tak co uz no.. ale sak nevadi spravte z toho nepocuvatelnu kokotinu s 5 ludmi pod podiom.. a tu kapelu co si dal ako priklad co hra s bicim modulom.. tak to je vyhra
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 23. Marec , 2010, 11:18:11 » |
|
hynta kapela je ultimate benchmark ako to nerobit istym sposobom si ma predbehol.. inak toto je presne ten alibisticky zaner co nemam rad .. cele je to v style - preco by sme mali byt inovativni ked ani ostatni nie su? sak najebme kila, ty tam nieco zahuc a snad sa nestratime v tom hluku v strede songu ked nam bude C3PO buchat..
|
|
« Posledná zmena: 23. Marec , 2010, 11:21:10 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
KLOBASA
nováčik
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 23. Marec , 2010, 17:23:19 » |
|
istym sposobom si ma predbehol.. inak toto je presne ten alibisticky zaner co nemam rad .. cele je to v style - preco by sme mali byt inovativni ked ani ostatni nie su? sak najebme kila, ty tam nieco zahuc a snad sa nestratime v tom hluku v strede songu ked nam bude C3PO buchat..
myslim ze na technicky death metal, ktory chcu hrat sa to podoba , a preco maju automatickeho bubenika je snad kazdemu jasne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 23. Marec , 2010, 17:27:59 » |
|
Ach jaj... same picoviny, pregrcane, bez zmyslu... a pritom tolko krasy sa da najst hoc aj v cistej gitare.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 23. Marec , 2010, 17:41:43 » |
|
Ach jaj... same picoviny, pregrcane, bez zmyslu... a pritom tolko krasy sa da najst hoc aj v cistej gitare. ale nevrav metlacisko!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 23. Marec , 2010, 17:42:54 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 23. Marec , 2010, 17:56:48 » |
|
sak aj ja
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Rotanimod
pravidelný návštevník
Príspevkov: 290
on a journey to become a musician...
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 23. Marec , 2010, 18:02:31 » |
|
no popracujte uvidite, ale obrazok mate pekny
|
|
|
Zaznamenané
|
Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain And you are young and life is long and there is time to kill today And then one day you find ten years have got behind you No one told you when to run, you missed the starting gun.
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 23. Marec , 2010, 18:12:58 » |
|
myslim ze na technicky death metal, ktory chcu hrat sa to podoba , a preco maju automatickeho bubenika je snad kazdemu jasne super - podoba sa to fakt na to, ako sa taky technicky death poslednych 20 rokov hrava. chyba tomu uz len nieco, co sa nepodoba a spravi tu kapelu v ramci zanru aj zaujimavou vy sa chcete podobat na tuto kapelu ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 23. Marec , 2010, 18:23:52 » |