Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 15:38:43
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 25 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Tablet iPad  (Prečítané 89864 krát)
0 užívateľov a 14 Hostí prehliada túto tému.
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #105 kedy: 05. Apríl , 2010, 14:13:43 »

ja musim preinstalovavat Win (XP) kazdy 1 az maximalne do 3 mesiacov. tlacidlo restart pouzivam pri vacsom zatazeni viac ako lave tlacidlo mysi. ale je pravda, ze moj pocitac dostava riadne zabrat, multitrack my bezi furd na 99,8% ze ked pridam este jeden maly plugin tak mozem restartovat alebo my sucasne bezi photoshop, illustrator + media player, internetovy prehliadac a dalsie - niekedy to tiez konci restartom.. nevravim ze je to problem tohoto OS, to ma len tak napadlo, ze je mozne aby PC bezal bez toho aby ste ho kazdy mesiac neformatovali a neinstalovali znova?  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #106 kedy: 05. Apríl , 2010, 14:15:30 »

tak potom odkial tie reci o nestabilite win? :)
Precitaj si tuto temu este raz a zistis.  Na zdravie!
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #107 kedy: 05. Apríl , 2010, 14:18:43 »

...je mozne aby PC bezal bez toho aby ste ho kazdy mesiac neformatovali a neinstalovali znova?  Bavím sa skvele
Je.  :)
Poznam ludi, co neformatovali a neinstalovali PC viac ako 5 rokov. :)

Len nechapem, preco ma Jozko Dosek (vacsina asi pozna) pri svojej praci Mac, asi 7 ich ma... Ale tak 4oci by mu to vyvratil, ze ked nebude instalovat x kokotin, tak mu to pojde vsetko bez problemov, aj ked nejde o to, ale to nic... pardon... Smútim

Na zdravie!
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #108 kedy: 05. Apríl , 2010, 14:20:03 »

Ja vidim buducnost, ze pocitac bude "len" interface pre online aplikacie.
jo, virtualizacia desktopov a tiche klienty. nedavno som bol na prednaske o tom, vyzera to vsetko pekne. som zvedavy, ci sa to fakt rozsiri masovo, ako sa tvrdi, a ako sa k tomu postavia vyrobcovia HW pre PC

Precitaj si tuto temu este raz a zistis.  Na zdravie!
vsak prave z nej mi vyplyva, ze nikto v podstate nema problem a vsetci kydaju ake je to nestabilne a aked problemy su s tym
« Posledná zmena: 05. Apríl , 2010, 14:22:07 od styrioci » Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #109 kedy: 05. Apríl , 2010, 14:22:52 »

Je.  :)
Poznam ludi, co neformatovali a neinstalovali PC viac ako 5 rokov. :)

Len nechapem, preco ma Jozko Dosek (vacsina asi pozna) pri svojej praci Mac, asi 7 ich ma... Ale tak 4oci by mu to vyvratil, ze ked nebude instalovat x kokotin, tak mu to pojde vsetko bez problemov, aj ked nejde o to, ale to nic... pardon... Smútim

Na zdravie!

neviem kto to je. nejaky benchmark operacnych systemov  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #110 kedy: 05. Apríl , 2010, 14:24:06 »

neviem kto to je. nejaky benchmark operacnych systemov  Bavím sa skvele
Sorry... Jozka ani ja nepoznam... Ale Jana Doseka ano !  Bavím sa skvele
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #111 kedy: 05. Apríl , 2010, 14:25:50 »

Dobre chlapci, podla mna ste vsetci mimo misu a Mac aj PC uz teraz a najneskor v blizkej buducnosti budu musiet sa radikalne zmenit, lebo internet... ja uz teraz tak polovicu aplikacii pouzivam online a pritom ekvivalenty su aj standalone, ale takto je to pre mna jednoduchsie. Jeden priklad za vsetky je Gmail. Predtym som pouzival Bat! a este predtym tragicky Outlook. Gmail ich da s prehladom do vacku. Nedavno som zistil, ze aj fotky sa daju uplne v klidku editovat online.

Ja vidim buducnost, ze pocitac bude "len" interface pre online aplikacie.

PS: Ja mam svoje compy zapnute nonstop... idu na windoze a linuxe, obcas treba restartovat a inak no problemoz. Teda windoze treba obcas preinstalovat s pociatocnym prikazom lowlevel format c:  Ja som čert..

vsak uz aj s tou zmenou zacali ... mac ma tusim nieco ako mymac na nete, microsoft ma live mesh ... a aj silverlight aplikacie co je webova zalezitost sa uz daju pouzivat bez browseru
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #112 kedy: 05. Apríl , 2010, 14:28:41 »

sorry, branko, ze ja a dalsich 1300 ludi u nas vo firme dalsie miliony ludi po svete sme tak sprosti, ze pouzivame pri svojej praci win a nevieme o com je mac  Žmurk

ale ked tvoj zatemneny mozocek nedokaze pochopit jednoduche protiargumenty, na nejake JPP argumenty o nestabilite windoze, tak to je tvoj problem. pre mna za mna si pouzivaj a kupuj macy, kludne nech si ich pouziva aj musicman a jan dosek ci kto, ale ked mi da ako argument, ze preco, lebo padaju win, tak sa mu len vysmejem do ksichtu  Zdravíčko
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #113 kedy: 05. Apríl , 2010, 14:30:25 »

sorry, branko, ze ja a dalsich 1300 ludi u nas vo firme dalsie miliony ludi po svete sme tak sprosti, ze pouzivame pri svojej praci win a nevieme o com je mac  Žmurk

ale ked tvoj zatemneny mozocek nedokaze pochopit jednoduche protiargumenty, na nejake JPP argumenty o nestabilite windoze, tak to je tvoj problem. pre mna za mna si pouzivaj a kupuj macy, kludne nech si ich pouziva aj musicman a jan dosek ci kto, ale ked mi da ako argument, ze preco, lebo padaju win, tak sa mu len vysmejem do ksichtu  Zdravíčko
S cim pracujes vo firme ?

Edit - alebo kasli na to... Tvoj mozocek nemoze pochopit, preco Mac pri zlozitejsej a narocnejsej praci.  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 05. Apríl , 2010, 14:31:43 od Branko » Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #114 kedy: 05. Apríl , 2010, 14:32:30 »

S cim pracujes vo firme ?
win platforma
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #115 kedy: 05. Apríl , 2010, 14:32:55 »

adrenalinove sporty a stresy nejak nemusim.  ako pise krtko otvorim 60 audio trackov 200 pluginov  a nejebne mi to.  ostatne teorie co si tu pisete ma nezaujimaju toto je pre mna fakt ktory potrebujem  Na zdravie!
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #116 kedy: 05. Apríl , 2010, 14:33:12 »

win platforma
Nemyslel som platformu, ale skor co robis, ako vyuzivas PC, ake programy...
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #117 kedy: 05. Apríl , 2010, 14:34:16 »

adrenalinove sporty a stresy nejak nemusim.  ako pise krtko otvorim 60 audio trackov 200 pluginov  a nejebne mi to.  ostatne teorie co si tu pisete ma nezaujimaju toto je pre mna fakt ktory potrebujem  Na zdravie!
4oci by sa Ti vysmial do ksichtu za to Si píš!!!  Ja som čert.. Ja som čert..
Zaznamenané

Rotanimod
pravidelný návštevník
Príspevkov: 290

on a journey to become a musician...

« Odpoveď #118 kedy: 05. Apríl , 2010, 14:40:49 »

Vsetko co ste tu povedali je sice pekne, ale ja mam na notasi Vistu predinstalovanu este z cias ked bola novinka.
Uz vtedy trval boot okolo 10! minut, kazde rano som si mohol spravit kavicku a pocvicit kym mi nabootoval. Dopadlo to ako vzdy, najprv som len povyhadzoval niektore programy z bootovacieho procesu, potom aj services a nakoniec som si nainstaloval xp a ubuntu...

XP bolo dobre a 7 je tiez dobra. Velka vyhoda windowsov je ich masovost, proste na tom rozbehnem vsetko, ubuntu je ina vec. Je to rychly a bezpecny OS s peknym interfaceom, zial rozbehnut na nom niektore veci moze byt o nervy.

Macy su pohodlne a rychle a to je dobre.
« Posledná zmena: 05. Apríl , 2010, 14:42:11 od Rotanimod » Zaznamenané

Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain
And you are young and life is long and there is time to kill today
And then one day you find ten years have got behind you
No one told you when to run, you missed the starting gun.
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #119 kedy: 05. Apríl , 2010, 14:44:48 »

Nemyslel som platformu, ale skor co robis, ako vyuzivas PC, ake programy...
vzdialena sprava OS, tooly, ti budem zbytocne vymenuvavat (podla zmluvy by som nemal), pretoze okrem outlooku a web browserov su to tooly vytvorene nasou firmou, resp pre firmu. na mojom workstaitione bezi XP, ten komp vdaka mnozstvu rammkozrutoveho softu beziaceho naraz ide dost casto na hranici svojich moznosti a nikdy som nemal problem.

ale neviem ci udrziavanie infrastruktury jedneho z velkych telekomunikacnych operatorov v zahranici v hladkom chode povazujes za serioznu pracu
Zaznamenané
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 25 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.05 sekund, 23 otázok.