Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 14:55:07
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 25 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Tablet iPad  (Prečítané 89731 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #150 kedy: 05. Apríl , 2010, 16:12:35 »

grafika integrovana v procaku

nie ze by som chcel nejak extra vyrypovat, ale od cloveka co robi servis pc by som podobnu hlasku necakal
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #151 kedy: 05. Apríl , 2010, 16:15:47 »

Mac al. win, clovek musi vediet co chce.

Kedže dievča bude chciet určite natahat dake somariny z netu a ako tu bolo povedane vela vecí nemusí v Macu šlapat,tak asi len ten Win.
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #152 kedy: 05. Apríl , 2010, 16:21:16 »

... no som aj uvažoval, že ako darček za maturitu....  

svadobny dar alebo k narodeniu vnuka  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
udry
Hosť
« Odpoveď #153 kedy: 05. Apríl , 2010, 16:22:56 »

svadobny dar alebo k narodeniu vnuka  Bavím sa skvele
... nemaluj čerta na stenu...   Bavím sa skvele
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #154 kedy: 05. Apríl , 2010, 16:43:05 »

nie ze by som chcel nejak extra vyrypovat, ale od cloveka co robi servis pc by som podobnu hlasku necakal
za prve servis PC nerobim a za druhe v novych intel iX procakoch je intelacka HD grafika integrovana priamo na cipe procesora, spolu s radicom pamati
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #155 kedy: 05. Apríl , 2010, 17:18:42 »

a grafika je integrovana v procaku vzdy - zaklad grafiky je procesor  :)
Zaznamenané

asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #156 kedy: 05. Apríl , 2010, 17:41:34 »

za prve servis PC nerobim a za druhe v novych intel iX procakoch je intelacka HD grafika integrovana priamo na cipe procesora, spolu s radicom pamati

mas pravdu  Zdravíčko
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #157 kedy: 05. Apríl , 2010, 17:43:37 »

Servery nevedia robit podobne ako Microsoft a na workstation mi staci Windoze.

Ty zasa o akych serveroch tocis? Myslis tvoj oblubeny Apache? Tym padom teda web server?

No neviem ci nejaka firma ma sirsie portfolio serverovych produktov ako prave ten hnusny MS (a musim objektivne zhodnotit ze aj velmi kvalitnych a rozsirenych serverovych produktov a to netvrdim len ja ale napriklad aj Gartner).
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #158 kedy: 05. Apríl , 2010, 17:55:49 »

a grafika je integrovana v procaku vzdy - zaklad grafiky je procesor  :)

A ja ze ta grafika je integrovana zvycajne na maticnej doske.

2Semish: Tak tu stojim sam cele poobedie na varte obrany Windoze ako polska armada pred vpadom nacistov a toto je vdaka  Žmurk ... Apache je vo vseobecnosti najlepsie a najrozsirenejsie serverove riesenie, to je tak jasne, akoze po dazdi pride slnko. Microsoft server je uznavam prospesny vsade tam, kde je to tak prepojene s inymi softami MS, ze bud nepustia ku kodu konkurenciu vobec alebo by to pre konkurenciu bolo prilis nakladne reverzovat zbytocne kody. Cize hlavne v spolupraci s inymi MS kodom je to OK.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #159 kedy: 05. Apríl , 2010, 18:01:36 »

2Semish: Tak tu stojim sam cele poobedie na varte obrany Windoze ako polska armada pred vpadom nacistov a toto je vdaka  Žmurk ... Apache je vo vseobecnosti najlepsie a najrozsirenejsie serverove riesenie, to je tak jasne, akoze po dazdi pride slnko. Microsoft server je uznavam prospesny vsade tam, kde je to tak prepojene s inymi softami MS, ze bud nepustia ku kodu konkurenciu vobec alebo by to pre konkurenciu bolo prilis nakladne reverzovat zbytocne kody. Cize hlavne v spolupraci s inymi MS kodom je to OK.

Toto je vdaka :) : Dakujem  Na zdravie!

A to ta posledna veta co si napisal je totalny nezmysel, dnes je trendom interoperabilita a otvorene standardy, myslim si ze ms v tomto ide celkom prikladom co sa tyka serverovych produktov.
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #160 kedy: 05. Apríl , 2010, 18:02:51 »

Kks som vedel presne ako to tu dopadne. Vypadava mi net a to tu ani nestiham citat...

tak lebo iste preto ti vypadava lebo bezis na Windowse, ze?  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #161 kedy: 05. Apríl , 2010, 18:03:14 »

a na tej doske je nalepeny papierik, ze graficka karta ? sak kazda grafika ma svoj vlastny procesor, cize tam slo o to, ze aj 386 mali grafiku na procesore...aj ked nie na hlavnom... ale to si mal pochopit, teraz vysvetlene to uz je napicu  Je mi do plaču
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #162 kedy: 05. Apríl , 2010, 18:09:59 »

spyros dostuduj si architekturu PC a potom sa hadaj so studentami  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #163 kedy: 05. Apríl , 2010, 18:12:23 »

a na tej doske je nalepeny papierik, ze graficka karta ? sak kazda grafika ma svoj vlastny procesor, cize tam slo o to, ze aj 386 mali grafiku na procesore...aj ked nie na hlavnom... ale to si mal pochopit, teraz vysvetlene to uz je napicu  Je mi do plaču
mario, trosku pleties hrusky s jablkami. graficke karty resp cipsety  z cias, ked este neboli GPU, rovnako graficke karty a cipsety s GPU a GPU integrovane priamo na cipe CPU su trosku rozdielne veci :)
« Posledná zmena: 05. Apríl , 2010, 18:12:51 od styrioci » Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #164 kedy: 05. Apríl , 2010, 19:06:39 »

Ja myslim, ze vies presne na co som narazal. Na doske mas integrovane grafiku, zvukovku etc... procak si vyberas aky chces.

2Semish: Add ze Microsoft je na cele propagacie otvorenych standardov, tak to si sa sekol o 4 dni, dnes uz nie je 1.4.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 25 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.055 sekund, 24 otázok.