Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 14:54:33
Strán: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 25 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Tablet iPad  (Prečítané 89730 krát)
0 užívateľov a 9 Hostí prehliada túto tému.
udry
Hosť
« Odpoveď #195 kedy: 23. Apríl , 2010, 14:01:26 »

Chcel som, ale kym som isiel po prachy ze to vyplatim, tak predali VSETKY Si píš!!! :)
bol som v dvoch predajniach a vsetko je sold out.
Limit je 2ks na zakaznika, a vcera sa ozvalo 11 ludi zo Slovenska ze: kup mi iPad :).

...šak všade kde čítam,tak každy na slovensku na to pi....je a naraz taký zaujem ... no, neva... Na zdravie!
Zaznamenané
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516

lenivy cvicit

« Odpoveď #196 kedy: 23. Apríl , 2010, 19:10:54 »

Sak hej, lebo to nema flash a take veci, ale na take to domace zuvanie vecer pred tv je to dobre :D. Navyse ta rychlost co vidim vo videach ma vzdy zarazi...to je take svizne aj v skutocnosti?
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #197 kedy: 23. Apríl , 2010, 19:12:00 »

...to je take svizne aj v skutocnosti?
Hej.
Zaznamenané

MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #198 kedy: 23. Apríl , 2010, 20:01:30 »

Vacsina online peecka je vo flashy. Smútim
Zaznamenané

lenivy
pravidelný návštevník

lenivy cvicit

« Odpoveď #199 kedy: 23. Apríl , 2010, 20:22:05 »

Hej.
A preco ja tu mam nb 2x2.4GHz s 3G RAM a zahanbi to nejaka placka s mobilnym CPU? Ja sa asi dam na apple, uz ma nebavi cakat, uz cakam od C64, ze mi budu instantne vyskakovat aplikacie ked na ne kliknem a stale nic  Smútim...treba brat s rezervou :), ale fakt to je bieda, akoby sme stale chodili v kruhu.
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #200 kedy: 23. Apríl , 2010, 20:25:22 »

...Ja sa asi dam na apple...
Nedavaj sa na Apple - to je pre chujov, ktori vedia len stlacit ON/OFF a pracovat na PC. Urcite to nie je pre ITckarov, ktori pomahaju ludom, co maju problem s WINom.
Ale ako teoria kaze - vzdy je problem medzi stolickou a klavesnicou.  :) Miso_kolo je zivy priklad.  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 23. Apríl , 2010, 20:25:48 od Branko » Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #201 kedy: 23. Apríl , 2010, 20:31:05 »

A preco ja tu mam nb 2x2.4GHz s 3G RAM a zahanbi to nejaka placka s mobilnym CPU? Ja sa asi dam na apple, uz ma nebavi cakat, uz cakam od C64, ze mi budu instantne vyskakovat aplikacie ked na ne kliknem a stale nic  Smútim...treba brat s rezervou :), ale fakt to je bieda, akoby sme stale chodili v kruhu.

to mas ako s hernou konzolou. tiez tam idu hry co by na pc sli z tazka. ipad je tiez len na nieco a v tom je dobry. pc je na vsetko:)
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #202 kedy: 23. Apríl , 2010, 20:41:37 »

Som dnes čítal : "Na Mac-a,iphon,iPad  vačšinou pindaju ludia,čo ich nemaju. O ich kvalite a vynimočnosti sa presvedčia až ich používaním. Kto má-vie."  Na zdravie!
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #203 kedy: 23. Apríl , 2010, 20:49:51 »

O Muoj Bože  :)
Stale to tu bude... zeny vs. muzi, kosice vs. slovan, velky vs. maly...
Zda sa, ze to znova skonci pri tom istom - ti co maju apple budu napadani, ze si to chvalia, lebo si ho uz kupili a ti co nemaju kupeny apple budu napadani, ze ho nemaju, tak zavidia... Ako inak, dokonaly potravinovy retazec, kolobeh prirody, trhova masineria, sme len babky ktor.. "aha sorry, nechal som sa uniest" Je to frajer
Zaznamenané
lenivy
pravidelný návštevník

lenivy cvicit

« Odpoveď #204 kedy: 23. Apríl , 2010, 21:00:02 »

Urcite to nie je pre ITckarov, ktori pomahaju ludom, co maju problem s WINom.
Tak ja sa medzi nich neratam, moja filozofia je, ze ked ma niekto problem s WINom, tak to ma za trest...ja pomaham len zo sucitu  ha ha ha
to mas ako s hernou konzolou. tiez tam idu hry co by na pc sli z tazka.
to je pravda tak mozno pol roka po uvedeni konzole mimochodom, ale mne to nemusis vysvetlovat, ved pisem ze treba brat s rezervou.

Ale zoberme si to pekne po poriadku: mame win3.1, konecne to na novych kompoch ako tak fici, je to sice nestabilne, tak co urobime? Uvedieme narocnejsie win95, su sice tiez trochu nestabilne, ale su super (lebo to hovorili v reklame). Konecne na novsich kompoch ficia jak blesk, tak tu mame nove win2k/xp. Z mojho pohladu v pohode system, v zivote mi to nepadlo, vykon povodne nic moc, ale uz to ide ako blesk..no tak tu mame vistu, pre uzivatela v skoro nicom lepsi system, ma sice svoje +, ale opat vyssie naroky. A pri kazdom tomto systeme ovladace na hw len na novy system, takze moznost volby=0. Hnusny kapitalisticky kolotoc...

Ano, PC je na vsetko, ale to vsetko nerobi naraz. Ja mam na PC bezne pustene 3-4 aplikacie z toho 1 je browser a asi milion services ktore bezny clovek netusi co robia... Myslis, ze kebyze pustis na iPade browser, kalkulacku, nejaky chat, este nieco tak to prestane byt take svizne? Urcite nie, akurat budu zrat pamat (a pamat je lacna..).

Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #205 kedy: 23. Apríl , 2010, 21:32:32 »

Som dnes čítal : "Na Mac-a,iphon,iPad  vačšinou pindaju ludia,čo ich nemaju. O ich kvalite a vynimočnosti sa presvedčia až ich používaním. Kto má-vie."  Na zdravie!

rudy sak som ti hovoril ze to je pre debilov preto to musime mat  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #206 kedy: 23. Apríl , 2010, 21:37:33 »

ja som dnes cital, ze cmorik uprednostnil miting sdku pred dusan grun tribute koncertom a bol som zjebany, tak radsej ani ty never vsetkemu, co citas  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #207 kedy: 23. Apríl , 2010, 21:38:58 »

ja som dnes cital, ze cmorik uprednostnil miting sdku pred dusan grun tribute koncertom a bol som zjebany, tak radsej ani ty never vsetkemu, co citas  Bavím sa skvele

ja som cital ze elan hra predvolebnu  paroubkovi v cechach a pride aj scorpions  Na zdravie!
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #208 kedy: 23. Apríl , 2010, 21:47:54 »

ja som cital ze elan hra predvolebnu  paroubkovi v cechach a pride aj scorpions  Na zdravie!

ale ak to bolo v novom case, tak je to p*čovina  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #209 kedy: 23. Apríl , 2010, 21:48:34 »

ale ak to bolo v novom case, tak je to p*čovina  Bavím sa skvele
Cize Ty robis pre Novy cas ?
Zaznamenané

Strán: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 25 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.042 sekund, 23 otázok.