Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

PhilX

Started by spyros, 10. Apríl , 2010, 17:10:39

myso

Branko

Quote from: myso on 16. Apríl , 2010, 17:30:26
???

Zbil by si ho, ak by sa mu to aj nepacilo nahodou ?  ;D

myso

Quote from: Branko on 16. Apríl , 2010, 17:31:59
Zbil by si ho, ak by sa mu to aj nepacilo nahodou ?  ;D

Nie, len netusim, co chcel dotycny povedat. Preto ten otaznik. Je to az take dobre, ze mu po dopozerani smrdi z ust? Alebo mu je teplo pri pocitaci? Alebo je to uplna nuda? Tie zlte machule z hubou sa totiz daju vysvetlit rozne.  :zdar:

Branko

Quote from: myso on 16. Apríl , 2010, 17:41:01
Nie, len netusim, co chcel dotycny povedat. Preto ten otaznik. Je to az take dobre, ze mu po dopozerani smrdi z ust? Alebo mu je teplo pri pocitaci? Alebo je to uplna nuda? Tie zlte machule z hubou sa totiz daju vysvetlit rozne.  :zdar:
Jo, daju, ale myslim si, ze vacsina to pochopi tak, ze "uuuuuuuplne najviac", pripadne "ooooh maj gaad".  ;D

Mne pripada ako "obycajny" gitarista s velkou davkou energie. :) (to len ak by si chcel vediet moj nazor)

mn

Quote from: myso on 16. Apríl , 2010, 17:41:01

;D

:uff:  :uff: = ze to je cele tak poprdeli, az som si to pozrel dvakrat za sebou. Od zvuku gitary, az po jeho teatralnu show a famoznu hru, chalan to skratka vie
"Practice cures most tone issues" John Suhr

mn

Quote from: Branko on 16. Apríl , 2010, 17:43:42

Mne pripada ako "obycajny" gitarista s velkou davkou energie. :) (to len ak by si chcel vediet moj nazor)

je az tak "obycajny", ze ma dokaze zaujat tromi kilami mnohonasobne viac, ako hociktory iny tehcniky nadupany gitarista
"Practice cures most tone issues" John Suhr

Branko

Quote from: mn on 16. Apríl , 2010, 17:50:56
je az tak "obycajny", ze ma dokaze zaujat tromi kilami mnohonasobne viac, ako hociktory iny tehcniky nadupany gitarista
Je to taky utek z reality... ale rad sa vratim medzi tych "ostatnych" gitaristov po case... tak po 3, 4 videach. :)

korn24

super sikovny chlapik  :zdar:
nechcelo sa mi ale uz som.

korn24

nechcelo sa mi ale uz som.

Branko

Pre mna to je dost velky gitarista a hlavne ma nekonecny drive v sebe - presne to, co chyba dnesnym kapelam. :(

http://www.youtube.com/watch?v=pKPcISbg3KE

Neskutocna pecka. :)

Inak predava sa to kombo - ToneMonster, stoji okolo 1600 dolacov. Niekde na nete su aj porovnavania s povodnym Tonemaster. :)

Sammko

joey

RobG

pohoďák a srandista....čístý rocknroll... :drink:

Branko

Tak to uz hej ! Tato fotka je za vsetky fotky !  :drink:

tibor7

Kua Robo ! Ty ich máš všetkých!?  Paráda! Tak daj ešte foto s Orianti nech závidím komplet  :)