no dojebany bol cely. uz tam zrejme nikdy nepojdem ako divak ( ako kapela hej
) lebo:
- organizacia velmi zla...ti SBS mi skor pripadaju ako hovoriace primaty. proste ludi posielali cez zihlavu aby skontrolovali listky, arogantne chovanie ( bezne sa ludi pytali: " a to idete uz dopice ?"). zacala burka ( dovod tiez preco na ten vyjebany festival uz nepojdem ) tak sa ludia schovali do krcmy, kde sa zmesti mozno tak 100 ludi, bolo plno, ale ta burka bola naozaj silna. niekto tam odpadol a oni vyhnali vsetkych ludi potom do toho dazda a bleskov..dovod bol ten, ze sa mu tazko dycha.. ako chapem, ze aj miesto pre zachranku, ale tam sa dal v pohode spravit koridor... som zvedavy, co by robili, keby tam udrel blesk...kok*ti...a o tom dazdi ani nehovorim....
- tesil som sa na pojebane 2 skupiny ( polemic a slobodka ) obidve samozrejme kvoli tomu nevystupili a polemicu sa este aj dojebala aparatura ( asi prepatie z blesku, lebo vypadol prud )
- zasrana dedina
- preafektovana knechtova, no normalne sa mi na to zle pozeralo, uz som cakal kedy sa tam vyzlece, vyzeralo to strasne nasilu a asi bola najebana, lebo aj tie duchaplne reci okolo toho...ale branko hral super aj peknu kravatu mal
Uplne sa mi pacil Peter Nagy hral stare pecky a spravil vybornu show
langerka v pohode, ale slaba komunikacia s publikom, gladiator super, a ostatne uz sa mi nechce ani spominat
- sralo sa tam este viac veci, vytopeny stan a podobne...
- uz som si ulavil