myso
|
|
« kedy: 26. Apríl , 2010, 22:44:56 » |
|
Tak predsa este jeden koncert. Dostali sme pozvanie od kapely Stand-bye. Kona sa to 30.aprila o 19.45 - cize uz tento piatok v klube U OCKA, co je nedaleko Randalu. Mapka je tot dolu. Este umelecky text: Dve gitarovo-dobré bratislavské kapely oslavujú koncertom deň vopred príchod 1. mája v obľúbenom bratislavskom klube U Očka ( http://www.uocka.sk/ ) - presná mapka je dolu v odkazoch, je to kúsok od Randalu. Teda v piatok 30. apríla! vstupné: 3 Eurá a tešia sa na Vás... Kapela Stand-bye ( http://www.myspace.com/standbyemyspace ) prijala zrhuba pred dvomi rokmi pozvanie od Giant Steps ( http://www.myspace.com/giantstepsba ) na zahratie spoločného koncertu v bratislavskom Randal klube. Po dvadsiatich štyroch mesiacoch sa role vymieňajú a Giant Steps, ktorí si plánovali pred letom koncertne oddýchnuť zmenili názor a ešte raz sa Vám predstavia. Zahrajú najväčšie hity z Wasted EP a In The Harbour EP a predstavia 2 úplne nové piesne.
|
|
|
|
myso
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 29. Apríl , 2010, 22:12:24 » |
|
Taaakze, koncert zajtra plati. Line-up nasledovny: 19.45 - 20.45 Giant Steps 21.00 - 22.00 Stand-bye Konkurovat Collegiu Musicu moze tato akcia tazko (sam by som si ich rad pozrel), ale kto ma radsej chut na klubovy koncert U Ocka s udajne vynikajucim zvukom je vitany. Ak tam co i len jedna dusa zabludi, mal tento text zmysel.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 29. Apríl , 2010, 22:14:29 » |
|
collegium tu uz videli vsetci tolkokrat, ze snad to nebude az tak vopred prehraty boj, pekny koncert prajem
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 29. Apríl , 2010, 22:22:59 » |
|
ja sa snad dojdem pozret, ta nova sala vyzera fakt vyborne, tiez tam mame hrat tak aspon zistim jak to znie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
myso
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 29. Apríl , 2010, 22:36:54 » |
|
ja sa snad dojdem pozret, ta nova sala vyzera fakt vyborne, tiez tam mame hrat tak aspon zistim jak to znie Palii, ty sa nevyhrazas uz pol roka za prides? Ani neviem, ci si uz dakedy bol.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 29. Apríl , 2010, 22:46:08 » |
|
Palii, ty sa nevyhrazas uz pol roka za prides? Ani neviem, ci si uz dakedy bol. no hej ale to na domkarskej kde ste hrali je moc v prdeli, a teraz zistujem ze bude kosa z nosa zajtra takze zas neviiim ale uz by som vas mal konecne pozret, hlavne ked pises ze sa chystate na drahu studiovych albumov bez koncertov jak beatles, hm
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
myso
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 29. Apríl , 2010, 23:15:16 » |
|
... ze sa chystate na drahu studiovych albumov bez koncertov jak beatles, hm
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 29. Apríl , 2010, 23:22:39 » |
|
just kidding
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 05. Máj , 2010, 23:44:08 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 06. Máj , 2010, 08:45:05 » |
|
Dobry koncert to bol, mne sa lubilo. Giant steps som videl prvykrat nazivo a fakt ma to bavilo, dobra muzika, a zezo mal super zvuk basy. Stand bye sa mi tiez lubilo, hlavne ked hrali prevzate, ich vlastne iba tie menej hlbave. Tak jak si napisal v tom reporte:)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
myso
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 06. Máj , 2010, 23:00:24 » |
|
Dobry koncert to bol, mne sa lubilo. Giant steps som videl prvykrat nazivo a fakt ma to bavilo, dobra muzika, a zezo mal super zvuk basy. Stand bye sa mi tiez lubilo, hlavne ked hrali prevzate, ich vlastne iba tie menej hlbave. Tak jak si napisal v tom reporte:)
Ty poznas Zeza z prace v hudobninach?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 06. Máj , 2010, 23:05:36 » |
|
ta basa bola naozaj dobra
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
myso
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 06. Máj , 2010, 23:13:31 » |
|
ta basa bola naozaj dobra Dzezo je vyborny basak. A ma aj vynikajuci nastroj - americky jazzbass. Jedina nevyhoda bola, ze Ocko ma strasne "plytke" podium. Cize bicie ti trieskaju rovno pri hlave a ten monitor to potom neprekrici, aj ked aparaturu maju vynikajucu. V Randali je naopak super, ze tie bicie su za tebou viac vzadu. No ale to uz je trosku ina tema.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 06. Máj , 2010, 23:14:59 » |
|
bolo pocut ze ma dobru basu a hlavne dobre hral ten dzezo. ale aj ten tvoj burny znel dobre. mal som z toho dobry pocit.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 07. Máj , 2010, 08:38:56 » |
|
Ty poznas Zeza z prace v hudobninach?
co ja viem, ja ho vlastne poznam este jak hral s rara avis, ale sak vidaval som ho aj v guitar shope ked tam robil. A k tomu zvuku, jasne sak ma fendra a ampega ale taky zvuk je aj v prstoch, nie kazdemu by to tak znelo, dobre hra chalanisko proste.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zzo
nováčik
Príspevkov: 15
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 03. Jún , 2010, 19:53:23 » |
|
Chalani dakujem, len kvoli tomuto masteniu ega som sa sem prihlasil a musim povedat, ze mi to robi dobre Len tak dalej
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|