peterst
pravidelný návštevník
Príspevkov: 439
Znalci vědí, co je svědí!
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 19. Máj , 2010, 10:08:58 » |
|
este ti nikto nevravel, ze rockova hudba ja hnusny ramus a dielo satanovo? ano, a na tom, ze to rovnako tvrdili krestania a komunisti, je krasne vidno, ake su tieto ideologie v podstate rovnake :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 19. Máj , 2010, 10:12:53 » |
|
Cudujem sa, ze tu nikto nevytiahol este slovansky paganizmus Europska civilizacia je zalozena na judiasticko-krestanskych korenoch. Komunisti alebo fasisti sa to snazili vykorenit, ale chvalabohu sa nepodarilo. Ak niekto radsej vyznava islamske alebo animisticke alebo budhisticke videnie sveta, tak ja to respektujem. Aj ateistov, ktori pre istotu neuznavaju nic. Rockova hudba vychadza z blues, co je forma gospelu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 19. Máj , 2010, 10:14:45 » |
|
Cudujem sa, ze tu nikto nevytiahol este slovansky paganizmus Europska civilizacia je zalozena na judiasticko-krestanskych korenoch. Komunisti alebo fasisti sa to snazili vykorenit, ale chvalabohu sa nepodarilo. Ak niekto radsej vyznava islamske alebo animisticke alebo budhisticke videnie sveta, tak ja to respektujem. Aj ateistov, ktori pre istotu neuznavaju nic. Rockova hudba vychadza z blues, co je forma gospelu ked uznavam 50 cm prasanu na dobrom podklade s 10 cm pod patou tak to sa rata alebo som tiez ateista?
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 19. Máj , 2010, 10:24:44 » |
|
Cudujem sa, ze tu nikto nevytiahol este slovansky paganizmus Europska civilizacia je zalozena na judiasticko-krestanskych korenoch. Európska civilizácia je založená na úplne iných koreňoch, ale ako sa dostala cirkev k moci, nastalo na vyše 1000 rokov obdobie temna. A ani potom to nebolo ružové..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngwinier
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 19. Máj , 2010, 10:42:39 » |
|
Europska civilizacia sa vyvijala roznym sposobom a zuzovat to iba na krestansko-judaisticke korene mi nepripada dostatocne korektne. V Europe boli dlhy cas aj ine nabozenstva (prirodne), teda tzv. "pohanske" nabozenstva, krestanstvo, judaizmus, ale aj vychodne nabozenstva...no a civilizaciu posunuli vpred (k dnesnemu obrazu) tiez racionalizmus, osvietenstvo, humanizmus (isty cas v ostrom rozpore s ucenim cirkvi)...ale aby som nekrivdil, tak treba tiez spomenut vplyv stareho Grecka a podobne. Samozrejme, kazde z tych uceni malo nejaky vplyv, predmetom diskusie su hlavne smery a najvacsi vplyv...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 19. Máj , 2010, 10:55:11 » |
|
ked uznavam 50 cm prasanu na dobrom podklade s 10 cm pod patou tak to sa rata alebo som tiez ateista? Ratalo by sa ak by ten podklad bol posveteny a lyziar nebol z BA. Inak si ateista. 2Pitu: Ano vela vplyvov je v Europe od germanskych a slovanskych kultov, cez antiku, ale vsetko "prestalo" krestanstvo. To je objektivny fakt, nemusis s tym suhlasit. Mozno o 10 000 rokov budu vsetci pobehovat s tzkadlami na hlavach a vzyvat ako svojho proroka ufonca vo forme dazdovky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 19. Máj , 2010, 11:00:39 » |
|
Ratalo by sa ak by ten podklad bol posveteny a lyziar nebol z BA. Inak si ateista.
2Pitu: Ano vela vplyvov je v Europe od germanskych a slovanskych kultov, cez antiku, ale vsetko "prestalo" krestanstvo. To je objektivny fakt, nemusis s tym suhlasit.
Hej.. a to je mi veľmi ľúto..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 19. Máj , 2010, 11:07:10 » |
|
Uz len tato tema tu chybala.Davam hlasovat na zamknutie a zmazanie.Pani admini nech sa paci.Spravte s tym nieco ... dakuejm za vyslisanie mojich prosieb.Zase sa tu bude tliachat do nemoty o ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 19. Máj , 2010, 11:08:50 » |
|
Tu jednoducho 50 rokov komunizmu zdevastovalo duchovne korene tohto naroda, tak tazko presadzovat hocijaku neateisticku myslienku Myslis? Ved zevraj je tu 80% katolikov...
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 19. Máj , 2010, 11:10:12 » |
|
Ratalo by sa ak by ten podklad bol posveteny a lyziar nebol z BA. Inak si ateista.
az raz prestanu mat slovaci komplex z SPZky BA, tak sa mnohe zmeni
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 19. Máj , 2010, 11:10:29 » |
|
Europska civilizacia je zalozena na judiasticko-krestanskych korenoch.
A kde si nechal antiku?
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 19. Máj , 2010, 11:12:59 » |
|
Myslis? Ved zevraj je tu 80% katolikov...
Ako je to možné? Ved starí Slovania boli pohania.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 19. Máj , 2010, 11:18:06 » |
|
co sa tyka tzv gospelovej hudby, iste ste si vsimli v poslednych rokoch nieco take, ako trebars krestansky heavy/trash metal, alebo krestansky hiphop. Jediny dovod, preco toto cirkev toleruje je fakt, ze ked si zoberieme zakladne cirkevne stado, je tam strasne vela prestarnutych ovci, ktore tu o par rokov nebudu a mlade ovecky stale viac a viac na vieru jebu, preto sa cirkev snazi aj takto pritiahnut silou mocou nejakych mladych ludi, pretoze ked sa zmensuje stado (clenska zakladna), tym padom sa zmensuje aj moc a vplyv cirkvi vo svete.
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 19. Máj , 2010, 11:21:19 » |
|
pretoze ked sa zmensuje stado (clenska zakladna), tym padom sa zmensuje aj moc a vplyv cirkvi vo svete. Ja si myslim, ze oni uz v Europe tak ci tak rezignovali. Teraz sa akurat viac orientuju na Afriku a Juznu Ameriku este. V Europe postupne krestanstvo vymrie. Teda rimskokatolicizmus. Skor verim, ze na vychod od nas sa viac udrzi grekokat. a pravoslavne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 19. Máj , 2010, 11:22:39 » |
|
Ja si myslim, ze oni uz v Europe tak ci tak rezignovali. Teraz sa akurat viac orientuju na Afriku a Juznu Ameriku este. V Europe postupne krestanstvo vymrie. Teda rimskokatolicizmus. Skor verim, ze na vychod od nas sa viac udrzi grekokat. a pravoslavne.
tazko povedat, ci vymrie, to by som netvrdil, ale ide to stale dolu vodou, to je uplne zrejme a proste cirkev sa prisposobuje ludom, to je ta najvacsia absurdita, lebo by to malo byt opacne
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
|