Preskočiť na obsah fóra

Novinky:

Vynovený portál, aktualizované fórum

Hlavné menu

Herda - nová značka gitár na Slovensku

Started by Rockand Roll, 26. Máj , 2010, 18:56:37

Doldy

ok, ale vyplnil som fakt vsetko, mozno blbne moj pocitac alebo co

Doldy

...som sa chcel este opytat, ze tie small jumbá am OMky maju aku sirku hmatnika pri nultom prazci a ake rozpatie strun pri kobylke

cubo

pekne a dostupne drievka :) som zvedavy na exkurziu  :drink:

Rockand Roll

Quote from: Doldy on 01. Jún , 2010, 20:08:46
...som sa chcel este opytat, ze tie small jumbá am OMky maju aku sirku hmatnika pri nultom prazci a ake rozpatie strun pri kobylke

nulty prazec (orech) ma 44mm a rozpatie na kobylke je 11mm na vsetkych. Na custom gitarach podla zelania.

opossum

kaolko

myso

Quote from: Rockand Roll on 26. Máj , 2010, 22:58:00
Postupne sa bude ponuka rozsirovat a spolu s nou aj galeria. Priblizne za tyzden dokoncime novy model OM a doplnime fotky, tak odporucam sledovat nasu stranku :) Dakujem za podporu.

Takze budete robit aj OM? To tu nikto nerobi. OM som si daval robit specialne na zakazku u Martina Klemu, nemal to v standardnej ponuke, ale ajtak bol velmi ustretovy. Takze Vam nasadil vysoku latku. :) Ale cim viac poctivych vyrobcov, tym lepsie pre trh a pre hracov.

Doldy

Quote from: myso on 02. Jún , 2010, 11:27:03
OM som si daval robit specialne na zakazku u Martina Klemu

nedas fotku?

kaolko

Quote from: Doldy on 03. Jún , 2010, 14:25:00
nedas fotku?

najlepsie ale do vlastnej temy nech to nevyzera jebnuto ze je tu tema Herda a bude tu svietit nejaky Klema moze to ludi miast potom   :zdar:

Doldy

Quote from: cubo on 01. Jún , 2010, 20:58:56
som zvedavy na exkurziu  :drink:

si z BB? nevies (alebo niekto iny) ako sa da k nim dostat od stanice - cislo busu a tak. dobre info pre vsetkych, kto sa tam chysta...

cubo

Quote from: Doldy on 08. Jún , 2010, 15:17:13
si z BB? nevies (alebo niekto iny) ako sa da k nim dostat od stanice - cislo busu a tak. dobre info pre vsetkych, kto sa tam chysta...

od stanice tam ide 26ka, lenze to musis prejst zo stanice na namestie slobody a potom v sasovej pri nich vystupis :drink:

Rockand Roll

Quote from: Doldy on 08. Jún , 2010, 15:17:13

Zo želežničnej stanici(blízko pri autobusovej) ide autobus číslo 28, vystúpite na predposlednej zástavke pri Bille a ZSŠ Polnohospodárskej a ste tam.

cestovny poriadok 28-čky:
http://www.imhd.zoznam.sk/bb/index.php?w=3023ef2f302523ea&l=!028_20090901&x=419430649870

mn

az teraz som si dokladnejsie prezrel vas web a klobuk dole, vyzeraju tie Vase standardy a custom prekrasne  :bravo:
Pokukaval som uz dlhsie po tayloroch a limitovanych ediciach od takamine, no mam pocit, ze az prides cas, ozvem sa prave Vam;

krasny dizajn, ak aj tak hraju nie je o com  :drink:
"Practice cures most tone issues" John Suhr

Rockand Roll

Quote from: mn on 08. Jún , 2010, 22:36:55
az teraz som si dokladnejsie prezrel vas web a klobuk dole, vyzeraju tie Vase standardy a custom prekrasne  :bravo:
Pokukaval som uz dlhsie po tayloroch a limitovanych ediciach od takamine, no mam pocit, ze az prides cas, ozvem sa prave Vam;

krasny dizajn, ak aj tak hraju nie je o com  :drink:

Dakujeme :), tesime sa az sa nam ozvete :drink: