Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 19:26:27
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: www.studio.sk - Sunteq  (Prečítané 25717 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
yessimus
nováčik
*
Príspevkov: 13

« Odpoveď #30 kedy: 27. Máj , 2010, 15:07:12 »

M-Audio je teraz vynimocna situacia - vyriesime.

Ked pozriete Native Instruments - http://www.studio.sk/native-instruments/
Alebo Steinberg - http://www.studio.sk/steinberg/
Tam su rozdiely minimalne.

O studiach s cracknutym softom sa radsej ani nebavme.
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #31 kedy: 27. Máj , 2010, 15:12:08 »

vsak ale je to diskusne forum nie platena reklama, tak co tu teraz mozem pisat len chvalu? ked ma niekto pocit ze je to drahe tak nech to sem napise
nemusí pisat len chvalu   ale vždy sa najdu v sortimente predajcu niektore položky, ktore su drahšie/lacnejšie ako inde  aj thomann versus rnr,  aj thoman versus audiotek aj XY vs KZ  aj  Tesco vs Billa   proste tak to v obchode funguje   Ak mi niekto dá tip na predajcu,kde je veškery sortimen od A-Z lacnejší ako inde,tak budem nakupovat len tam
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #32 kedy: 27. Máj , 2010, 15:17:54 »

mne v made predali lacnejsie ako v thomanne alebo inde. pri niektorych polozkach to asi ide a pri niektorych nie. 
Zaznamenané

o-yep sro
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #33 kedy: 27. Máj , 2010, 15:45:14 »

No a tie manualy k tomu, co ste distributor, prekladate do slovenciny?
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
yessimus
nováčik
*
Príspevkov: 13

« Odpoveď #34 kedy: 27. Máj , 2010, 15:54:45 »

Uprimne - niektore ano, niektore nie. Prelozit 500 strankovy manual k niecomu co sa preda raz za 2 roky sa proste naozaj neda.

Na druhu stranu ponukame zaucenie a nikdy nie je problem aby sa clovek zastavil, mame tu na to urceny komp i cloveka a vsetko vieme ukazat a vysvetlit. Co je castokrat viac ako manual. Mame tu jedneho zakaznika a ten k nam chodi jak na klavir.  :)
Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #35 kedy: 27. Máj , 2010, 15:58:32 »

chlapci tu maju bohuzial pravdu. ceny u nas su kapitola sama o sebe. ked som riesil nejake m-audio zalezitosti, pozrel som aj Vas; vychadzali ste mi cirka o 20% drahsi, nemal som o com. Rovnako mi to prislo k dveram domu UPSkou. Neviem ako to funguje s cenovou politikou, ale ako laik a koncovy spotrebitel sa pytam, preco je skoro vsetok tovar drahsi ako ho ma cela Europa. Mame mat dovod ? Mame zasadne odlisne dane ? Nie. Hold, cena produktu sa musi prisposobit trhu, inak ma smolu. Nemozete chciet odbyt za dokonca vyssie ceny, ked je u nas kupyschopnost taka aka je. Ja si uz popravde ani nepamatam, kedy som tu nieco okrem potravin a sem tam handier kupil (v uplne nevyhnuntom pripade)

Nie aby sa nas obchodnik snazil stlacit cenu co najviac dolu a byt podla moznosti co najmenej pazravy, ale naopak, cena je casto podstatne vyssia. Je uplne namieste, aby ste sa mozno pravy Vy vyjadrili. Takze jedoducha otazka - preco su "vsetky" veci + cca 20% ? Vyssia rezia? pochybujem, ked je aj tak minimum drzane skladom. Vyssie platy ? no way. Dane za dovoz ? nic. Takze preco ?

Aj tak drzim palce a prajem nech to ide, bodaj aj my raz dospejeme do bodu, ze sa zdvihnem a pojdem si v papuciach do mesta kupit nastroj, whatever

Aby som netrepal do vetra:
- tyzden dozadu Aupark, chcel som si kupit maintenace na hmatnik .. dunlop lit 16 E, treba si checknut kytary.cz
- on-board .. potreboval som jeden nahradny diel k nastroju. Zdvihol telefon nimand, ktoreho som evidentne otravoval. Po bizarnom telefonate mi povedal, ze sa mi ozve. Telefona od neho som nikdy nedostal. Potom nech sa clovek necuduje ..
« Posledná zmena: 27. Máj , 2010, 16:03:43 od mn » Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #36 kedy: 27. Máj , 2010, 16:14:20 »

Takze preco ?

Na toto mam vzdy len jednu odpoved. Objavil si medzeru na trhu. Tak hor sa na zivnostensky urad a mozes zacat podnikat.

Ked vie niekto predat zhnite jablko za 100 EUR, tak je to jeho problem. Rovnako ako ked niekto predava pod nakupne ceny lebo potrebuje cashku...
Zaznamenané

mn
inventár podniku

« Odpoveď #37 kedy: 27. Máj , 2010, 16:16:50 »

Na toto mam vzdy len jednu odpoved. Objavil si medzeru na trhu. Tak hor sa na zivnostensky urad a mozes zacat podnikat.

Ked vie niekto predat zhnite jablko za 100 EUR, tak je to jeho problem. Rovnako ako ked niekto predava pod nakupne ceny lebo potrebuje cashku...

spravne ! a Suntequ sa tak dari (ak ano, tak pardon) ze si musia robit reklamu na gitarovom fore
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #38 kedy: 27. Máj , 2010, 16:20:19 »

spravne ! a Suntequ sa tak dari (ak ano, tak pardon) ze si musia robit reklamu na gitarovom fore

na muziker fore by im to zmazali.

nech tu pisu murdlanti teoretici ale KAZDY pozera na prachy.  doba ze preplatim to 2x a dostanem firemne pero alebo mi do telefonu zazelaju pekny den a a poslu blahozelanie na novy rok skoncila.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
mn
inventár podniku

« Odpoveď #39 kedy: 27. Máj , 2010, 16:26:14 »

na muziker fore by im to zmazali.

to ano, ale pochopitelne z ineho dovodu; nebudu zivit konkurenciu predsa

mimochodom;
na svetovych forach casto funguje sekcia "dealers emporium", kde prispievaju dealeri a je vsetko okay.
Bohuzial casto je to vyhranene na urcitu firmu, napr na suhr fore je podmienka suhr related veci, atd
Kludne by sa tu nieco podobne mohlo spravit; prispievali by tam obchody v pripade akcii a niecoho zaujimaveho
Zaznamenané

spyros
inventár podniku

« Odpoveď #40 kedy: 27. Máj , 2010, 16:30:37 »

Podla mna to je len dobre, ze komunikuju s ludmi tu. Aspon vidim, ze to nemaju na vrtuli. Ved ma svoju temu a v nej o tom pise. Nedava zmienku o sebe do do inych casti fora.

A darit sa im dufam dari. Ako distributor maju pekne portfolio firiem.
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #41 kedy: 27. Máj , 2010, 16:51:55 »

Som zvedavy aky support poskytne Thomann ked doma nerozbehas zvukovku, alebo zacnu chaosit drivre a pod.
Je to pridana hodnota, ktoru si kazdy musi zvazit sam.
neviem aky support by mi v tomto ponukol thomann a veru ani vy, ale v prvom rade by ma zaujimal support na stranke vyrobcu daneho zariadenia, kde by mal mat na stiahnutie najaktualnejsie verzie driverov :) (hovorim len o tomto konkretnom vami spomenutom priklade, jasne - zaruka/reklamacia to je zase o inom.)

spyros: add manualy - v dnesnej dobe, ked sa na skolach vacsinou povinne uci ako cuddzi jazyk AJ, resp mas v PDF na stiahnutie od vyrobcu, mas google translate...by ma slovensky manual trapil asi tak, jak pocasie v gronsku
« Posledná zmena: 27. Máj , 2010, 16:54:42 od styrioci » Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #42 kedy: 27. Máj , 2010, 16:56:55 »

neviem aky support by mi v tomto ponukol thomann a veru ani vy, ale v prvom rade by ma zaujimal support na stranke vyrobcu daneho zariadenia, kde by mal mat na stiahnutie najaktualnejsie verzie driverov :) (hovorim len o tomto konkretnom vami spomenutom priklade, jasne - zaruka/reklamacia to je zase o inom.)

spyros: add manualy - v dnesnej dobe, ked sa na skolach vacsinou povinne uci ako cuddzi jazyk AJ, resp mas v PDF na stiahnutie od vyrobcu, mas google translate...by ma slovensky manual trapil asi tak, jak pocasie v gronsku

cim vacsi trulo tym lepsi zakaznik  Na zdravie!
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #43 kedy: 27. Máj , 2010, 17:17:26 »

To som dal ako priklad, ze k comu je napriklad dobre to kupit na Slovensku. Dalsia vec je, ze mas asi prehnany optimizmus pokial sa tyka ovladania anglictiny pospolitou Slovacou. Nezabudni kolko ziskala v poslednych volbach tato trojka:

Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #44 kedy: 27. Máj , 2010, 17:31:41 »

Ono ja by som to zjednodusil... ja si myslim, ze kto sa mota okolo produkcie, tak skor ci neskor musi ziskat zakladny skill jak v anglictine tak aj v terminologii ktora uz v tejto oblasti prekonava jazykove rozdiely. Neviem si predstavit, ze sa niekto serioznejsie zaobera tymto a nevie si nahradne riesenia vygooglit v anglictine, to by musel byt obklopeny SK manualmi (ktore mu nikto neposkytne) dookola a mat otacaciu stolicku. Samozrejme nejakemu userovi co prvy krat drzi v ruke zvukovku to pomoct moze, to netvrdim, ale jeho dalsie napredovanie ide slimacim tempom. Myslim, ze majorita userov, ktori utracaju najviac prachov za hardware SK manual nepotrebuje, lebo vedia do coho uz po X-ty krat investuju.
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.044 sekund, 23 otázok.