korn24
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 27. Júl , 2010, 18:04:22 » |
|
nebude jednoduchsie spravit si eshop? predsa len tu ma byt obcianska inzercia a nie jebay kseftaren
eshop na 4 gitary? nesranduj
|
|
|
Zaznamenané
|
nechcelo sa mi ale uz som.
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 27. Júl , 2010, 18:11:35 » |
|
nebude jednoduchsie spravit si eshop? predsa len tu ma byt obcianska inzercia a nie jebay kseftaren
Tak kseftuj aj ty, nikto ti nebrani. Ked ma niekto vela veci na predaj, alebo rad skusa vselico.. kupi si, vyskusa a preda. Co je na tom zle, ze to tu inzeruje? Na to ta inzercia je. Dalsia vec je, ze je to vyhodne aj pre kupujucich tu, a sa vzdy dohodnut na dobrej cene a radsej niekomu predam nieco tu, ked ho ako tak poznam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 27. Júl , 2010, 18:23:03 » |
|
ja tu nechcem robit bordel ale nevidim nic v zlom ked v jednom threade by som mal aj 20 gitar. vsak niekomu to moze pomoct da sa dohodnut a neviem si predstavit komu by to mohlo vadit ked sa tu gitary predavaju dobre ze nie za polovicne ceny...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 27. Júl , 2010, 18:42:19 » |
|
korn24, je tu normálna inzercia pre členov fóra, aby si mohli navzájom predať svoje veci. Ak sa chceš semtam niečoho svojho zbaviť a ponúkneš to tu, všetko je ok. Dobré pre teba aj pre členov fóra.
Ale ak tu budeš chcieť kšeftovať, tak si na zlej adrese.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 27. Júl , 2010, 18:45:08 » |
|
korn24, je tu normálna inzercia pre členov fóra, aby si mohli navzájom predať svoje veci. Ak sa chceš semtam niečoho svojho zbaviť a ponúkneš to tu, všetko je ok. Dobré pre teba aj pre členov fóra.
Kseftovanie si uplne inak predstavujem ako predat sem tam gitaru. Teraz by si niekto chcel zrusit zbierku gitar tak mu poradite nech si otvori eshop lebo ma 10 gitar na predaj?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
gm_viktor
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 27. Júl , 2010, 18:46:12 » |
|
podla mna je to v pohode, clovek ma moznost kupit tu gitaru zo slovenska za slusne prachy, tak preco nie? nie kazdemu sa chce drazit tie nastroje a kupovat ich zo zahranicia..ponuka tu slusne gitary za slusne prachy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 27. Júl , 2010, 18:46:40 » |
|
nebude jednoduchsie spravit si eshop? predsa len tu ma byt obcianska inzercia a nie jebay kseftaren Aspon to ma pripravku na podnikanie a chvalabohu postupil od predaja strun ku gitaram. Ma zaujimave kusky a RobG s Joeom nejak vyschli, tak preco nie. PS: Malohont je chudobny kraj, tak treba ich podporit. To nie je ako kseftovat v Blave.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 27. Júl , 2010, 18:48:17 » |
|
vsak nebudme jak male deti. ruku na srdce a kazdy rozozna zbavovanie sa zbierky a nakupovanie na ebay s naslednym predajom tu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 27. Júl , 2010, 18:49:30 » |
|
1 thread kde je 5-10 gitar a par roznych efektov nikomu neublizi.a spyros ma pravdu RIMAVSKA SOBOTA!!! pani najvyssia nezamestnanost! priemerny plat 330€ v cistom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 27. Júl , 2010, 18:50:01 » |
|
podla mna je to v pohode, clovek ma moznost kupit tu gitaru zo slovenska za slusne prachy, tak preco nie? nie kazdemu sa chce drazit tie nastroje a kupovat ich zo zahranicia..ponuka tu slusne gitary za slusne prachy
jasne ze to je v pohode. kazdy si moze spravit vlastny e-shop, nie je to nic komplikovane... len ta navstevnost tu a v novootvorenom vlastnom e-shope je asi ina, to chapem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 27. Júl , 2010, 18:50:54 » |
|
1 thread kde je 5-10 gitar a par roznych efektov nikomu neublizi.a spyros ma pravdu RIMAVSKA SOBOTA!!! pani najvyssia nezamestnanost! priemerny plat 330€ v cistom ja si myslim ze v tomto obdobii tu ma pravdu jedine Pitu korn24, je tu normálna inzercia pre členov fóra, aby si mohli navzájom predať svoje veci. Ak sa chceš semtam niečoho svojho zbaviť a ponúkneš to tu, všetko je ok. Dobré pre teba aj pre členov fóra.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 27. Júl , 2010, 18:51:02 » |
|
vsak nebudme jak male deti. ruku na srdce a kazdy rozozna zbavovanie sa zbierky a nakupovanie na ebay s naslednym predajom tu.
aj tak nechapem co je na tom zle? poslem na dobierku clovek to ma do 24 hodin doma. nemusi vediet po anglicky po nemecky pofotim pripadne si to vie vyskusat u nas v skusobni.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 27. Júl , 2010, 18:53:52 » |
|
aj tak nechapem co je na tom zle? poslem na dobierku clovek to ma do 24 hodin doma. nemusi vediet po anglicky po nemecky pofotim pripadne si to vie vyskusat u nas v skusobni.
vobec vobec nic na to m neni zle. co Ti brani otvorit si eshop ? domena + hosting neni az tak vela na rok. existuju rozne free enginy na to, s ktorymi Ti to bude fungovat jak vino, verim, ze kopec ludi aj tu odtialto by Ti nahodenim systemu helfla.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 27. Júl , 2010, 18:57:03 » |
|
vobec vobec nic na to m neni zle. co Ti brani otvorit si eshop ? domena + hosting neni az tak vela na rok. existuju rozne free enginy na to, s ktorymi Ti to bude fungovat jak vino, verim, ze kopec ludi aj tu odtialto by Ti nahodenim systemu helfla.
Rastis teraz ty ruku na srdce. Otvoril by si si eshop ked mas napredaj 5 gitar?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 27. Júl , 2010, 18:59:52 » |
|
Rastis teraz ty ruku na srdce. Otvoril by si si eshop ked mas napredaj 5 gitar?
nikdy som nemal na predaj 5 gitar - mat na predaj 5 gitar sa mne osobne nejavi ako bezna situcia... neviem Ti odpovedat...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|