Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 24. Jún , 2010, 17:14:00 » |
|
ze da tu nic nepredava nadavaju len ti co tu nic nepredali a nevedia predat. vsetci ostatni veselo kseftuju
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 24. Jún , 2010, 18:10:41 » |
|
Aj sa niekam dospeje? akurat čo mám zajebaný inzerát...ale šak jebať na to aj tak sa tu nič nepredáva. A co predavas?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 14. Júl , 2010, 23:40:05 » |
|
@ KORN24
no offence, nebudem ti spinit inzeraty, ale ty si si tu z toho urobil bazart, alebo sa mi to zda? To je chore aby si dvakrat denne reloadoval vsetky svoje inzeraty, ktorych tu mas asi 15. forum nie je na toto urcene, toto si ries na muziker e bazar
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 14. Júl , 2010, 23:41:48 » |
|
@ KORN24
no offence, nebudem ti spinit inzeraty, ale ty si si tu z toho urobil bazart, alebo sa mi to zda? To je chore aby si dvakrat denne reloadoval vsetky svoje inzeraty, ktorych tu mas asi 15. forum nie je na toto urcene, toto si ries na muziker e bazar
Ser na to. Oznac za precitane a vybavene.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 14. Júl , 2010, 23:46:54 » |
|
@ KORN24
dva krat denne? to nie je pravda! vzdy necham dva dni a potom upnem. jedine v mesa inzerate som pisal dnes dvakrat rozdielne veci co k nemu patria. pozorne si pozri datumy ako to upujem. ja niekde napisane ze kolko moze mat clen inzeratov? su tu aj horsi upuvaci a bumpisti
|
|
|
Zaznamenané
|
nechcelo sa mi ale uz som.
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 15. Júl , 2010, 13:42:41 » |
|
...ja niekde napisane ze kolko moze mat clen inzeratov? ...
nie je. ale uznas aj sam, ze 99% Tvojej aktivity za posledne obdobie je interatovanie, ze ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 15. Júl , 2010, 15:07:19 » |
|
nie je. ale uznas aj sam, ze 99% Tvojej aktivity za posledne obdobie je interatovanie, ze ? Aspon predava celkom zaujimave veci, tak sa aspon nahradil Joea...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 15. Júl , 2010, 15:17:04 » |
|
nie je. ale uznas aj sam, ze 99% Tvojej aktivity za posledne obdobie je interatovanie, ze ?
a co ? len sa neposer, o nic nejde
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 15. Júl , 2010, 15:28:46 » |
|
legitimna pripomienka na ktoru este k tomu rasto ako admin aj normalne zareagoval. hadam tu este admini mozu riesit nejake naznaky pravidiel rozumneho spravania sa, ci nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 15. Júl , 2010, 15:30:24 » |
|
legitimna pripomienka na ktoru este k tomu rasto ako admin aj normalne zareagoval. hadam tu este admini mozu riesit nejake naznaky pravidiel rozumneho spravania sa, ci nie?
nono no...a ty si s kym husky pasol?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 15. Júl , 2010, 15:31:47 » |
|
nono no...a ty si s kym husky pasol? jeden vacsi vychodny jebo jak druhy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 15. Júl , 2010, 15:34:34 » |
|
jeden vacsi vychodny jebo jak druhy trochubrankoparodie nezaskodi, treba mu za zavisti pokazit radost z toho deodorantu, co mu dosiel..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 27. Júl , 2010, 17:58:36 » |
|
idem si zalozit thread kde budem mat vsetky inzeraty pokope. blizia sa ku mne nejake nove gitary atd. tak potom mi tam sem tam spravte poriadok pri spammovani. este stare necham tak ako su ale nove uz budu vsetky v novom threade. aby som nikoho neotravoval
|
|
|
Zaznamenané
|
nechcelo sa mi ale uz som.
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 27. Júl , 2010, 18:02:10 » |
|
nebude jednoduchsie spravit si eshop? predsa len tu ma byt obcianska inzercia a nie jebay kseftaren
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|