Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 04:55:09
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: inzeráty  (Prečítané 28938 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #135 kedy: 28. Júl , 2010, 09:44:37 »

pista s tym sa da suhlasit len admini tu nie su na to aby vychovavali ludi aby sa spravali korektne k ostatnym.. cize mi ten rastov model pride vcelku ok.. jedinu realnu analnu fisuru vidim v tom ked niekto stanovi cenu a chcel by ju potom trochu spustit dole aby to bolo zaujimavejsie.. vtedy by to nemal asi ako kebyze to je napevno zamknute
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #136 kedy: 28. Júl , 2010, 09:45:50 »

cize si za :D ... nie?
za zamknutie inzerátov ano  Na zdravie!  ale som proti vytvaraniu tem na kecanie okolo inzerátu,to by bolo df to iste jak teraz,len v ružovom /a ešte vačší bordel/  Na zdravie!
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #137 kedy: 28. Júl , 2010, 09:50:07 »

za zamknutie inzerátov ano  Na zdravie!  ale som proti vytvaraniu tem na kecanie okolo inzerátu,to by bolo df to iste jak teraz,len v ružovom /a ešte vačší bordel/  Na zdravie!

jaj to hej.. to suhlasm.. vacsinou si sudny clovek co chce kupit nieco rozmysli ze ci teda je to za ok cenu, pozre na nete recenzie, popyta sa znamych pozrie si aj tak ukazky.. (ako za starych cias kedy to vlastne fungovalo uplne normalne) ..
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #138 kedy: 28. Júl , 2010, 09:50:21 »

Ja vidim problem vo vacsine, ktora zbytocne komentuje a riesi kokotiny, podjebava, atd.. :)
Jebat na to, hoc aj nech sa zamykaju inzeraty, skor by som zakazal zbytocne komenty v inzeratoch typu "krasne, ale skoda, ze nemam prachy", druhy na to "vidis, aj ja by som chcel" a treti "naco to tu rozoberate" a stvrty....

Za kazdy taky zbytocny prispevok BAN bez debaty.  Žmurk
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #139 kedy: 28. Júl , 2010, 09:51:18 »

karol: cize sa tym nic nevyriesi, normalny clovek pride o moznost upozornit na zmenu ak sa mu po tyzdni zaziada na seba upozornit a priestor pre kseftara sa tym nijako neobmedzi.

admini tu na vychovu ludi veru niesu, to suhlasim, ako som uz napisal pred sto rokmi, clovek by sa nemal spravat ako nakoksovane hovado len preto ze nad nim niekto nestoji.
to ale neznamena ze admin nema cloveka ktory porusuje systematicky pravidla patricne potrestat. lenze tu sa neustale opierame o to ze sak majme volne pravidla lebo sme inteligentni. ako realita ukazuje, asi to tak nebude.

brano to zhrnul uplne presne co by stacilo.
Zaznamenané

o-yep sro
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #140 kedy: 28. Júl , 2010, 09:53:35 »

ze si sa ty ozval  Bavím sa skvele
Zaznamenané

o-yep sro
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #141 kedy: 28. Júl , 2010, 09:53:48 »

Este som chcel dodat - taka zavislost na PC, ze az niekomu vadi, ak nahodou bumpuje inzerat.  Bavím sa skvele no dpc..  Bavím sa skvele
Sak nato mas tlacitko OZNACIT ZA PRECITANE a zivot ide dalej. Jak keby niekto svojim bumpovanim, pripadne samotnym inzeratom ubral zivotny priestor dotycnim.  ha ha ha
Trosku muzicky pustit a jebat na inzeraty.  Na zdravie!
Zaznamenané

RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #142 kedy: 28. Júl , 2010, 09:57:11 »

Ja by som navrhol aby inzeráty expirovali po určitom čase a nehromadili sa tam zbytočne. Ostatné je na zdravom úsudku dopisovateľov ktorého je tu čím ďalej menej a menej.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #143 kedy: 28. Júl , 2010, 10:01:40 »

cize staci dat do pravidiel, ze castejsie bumpovanie ako raz za 48 hodin je na BAN ? tak to tam dajme a je pokoj. pre tych, co si bump vymazu a daju tam miesto neho cerstvy - mame tu kos, kde presne vydno uplne vsetky vymazane prispevky.

Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #144 kedy: 28. Júl , 2010, 10:02:09 »

Ja by som navrhol aby inzeráty expirovali po určitom čase a nehromadili sa tam zbytočne. Ostatné je na zdravom úsudku dopisovateľov ktorého je tu čím ďalej menej a menej.

expiruju po cca mesiaci neprispetia do inzeratu.
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #145 kedy: 28. Júl , 2010, 10:10:21 »

zas to dopadne tak,že sa o tom len kecá a nič  Na zdravie! admini,niečo urobte a uvidí sa jak to bude fungovat  Na zdravie!
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #146 kedy: 28. Júl , 2010, 10:12:27 »

cize staci dat do pravidiel, ze castejsie bumpovanie ako raz za 48 hodin je na BAN ? tak to tam dajme a je pokoj. pre tych, co si bump vymazu a daju tam miesto neho cerstvy - mame tu kos, kde presne vydno uplne vsetky vymazane prispevky.

Zas to napisem, ze ovela viac su napicu prispevky k inzeratom, to otravuje viac. Žmurk Pride taky spyros a hned podjebne. :) To mu uz viac userov dalo najavo. Aj Proghoper.  Ja som čert..
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #147 kedy: 28. Júl , 2010, 10:22:07 »

Zas to napisem, ze ovela viac su napicu prispevky k inzeratom, to otravuje viac. Žmurk Pride taky spyros a hned podjebne. :) To mu uz viac userov dalo najavo. Aj Proghoper.  Ja som čert..

ty to beres z pohladu inzerenta - nelubi sa Ti, ked Ti tam prispievaju inak, ako by si chcel aby sa pisalo. ja to berem z pohladu citatela-diskutera - bumpovanie od inzerentov ma otravuje viac, ako ked sa tam nieco rozobera. a kedze sme diskusne a nie inzertne forum, tak na koho stranu sa naklapa miska vah ?  Žmurk
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #148 kedy: 28. Júl , 2010, 10:23:21 »

...bumpovanie od inzerentov ma otravuje viac, ako ked sa tam nieco rozobera...
Bump a kecy - stejne ti to ukaze, ze je nieco nove a to ta otravuje, nie ?
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #149 kedy: 28. Júl , 2010, 10:25:32 »

z mojho pohladu inzerenta a uzivatela ma tam otravuju zbytocnosti - bump, kecanie od veci.
Zaznamenané

o-yep sro
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.109 sekund, 23 otázok.