Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 22:08:10
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: 27 August 2010, piatok, Polsko Metal Hammer  (Prečítané 5017 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #15 kedy: 21. August , 2010, 00:11:28 »

Votum sú tiež dosť ppci.Neviem či by som si nechal ujsť.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #16 kedy: 29. August , 2010, 11:32:50 »

vcelku fajne bolo..

dosli sme na posledne tri songy katatonie- vyborneeeeeee aj zvuk aj zahrate skoda ze sme nestihli viac

potom boli
pain of salvation- na to aky kratky hraci cas mali predviedli fajn vykon aj zvuk sa mi pozdaval. playlist bol totalne divny a uz vobec by som ked mam hraci cas 50 minut nedaval dva 10 minutove songy..mam ich rad no zistil som ze opat standardny pripad - mam rad ich stare veci a nove - tak o tych mam pocit ze sa vobec nehodia na koncertovanie..

riverside- nudil som sa rovnako ako v bratislave, mne tato kapela nema moc co dat som zistil a najblizsie az bude moznost tak sa ich vystupeniam vyhnem asi velkym oblukom. stale o tom istom kazdy song, zaspavali sme na zemi. zvuk mali fakt fasa ale to je take cele ze cloveka to totalne zabije, vobec sa to nehybe a jedine kedy to zije je na konci songov ked hovoria dzenkuji panecku..ale bral som to vcelku pozitivne .. aspon som si oddychol trochu po 6 hodinovej ceste..

opeth- vyborne spevy! zvuk sa mi az tak nepozdaval, cakal som viac z ich strany. Aj celkovo zaciatok ich vystupenia bol dost divny. zacali pomalym songom a postupne to rozbiehali takze niekde v polke ich vystupenia som sa aj vcelku bavil :) vyborna praca s publikom fakt ze Mikael je v tomto uplny pan. zahrali mi aj moje oblubene veci takze spokojnost aspon u mna

korn- dost sklamanie.. hlavne co sa zvuku tyka tak uplna hruza to bola. cele prebasovane, gitary mali hrozne neprijemny zvuk a cele to bolo take valzne ze sme po hodine ich vystupenia s usmevom na tvari opustili halu. hrali aj nove aj stare veci, mali tam klavesaka co som bol prekvapeny (ale pre mna dost plus kedze to dodavalo istu atmsferu tym ich veciam).. mozem si ich vyskrtnut zo zoznamu 'kapely ktore si z povinnosti kuknem' a kym mi neprilozi niekto pistol k hlave s tym ze ich musim vidiet tak na ich koncert urcite uz nepojdem :)
podstatna vec- totalne ziadna ale ziadna komunikacia s publikom.. jedine co bolo horsie bola uz len navsteva Oswiecimu ten dalsi den.. uplne vazne to myslim, ludia by sa tam mali aspon raz v zivote ist povinne pozriet

moj nazor na polsko- j*ebnuti ludia.. fakt.. lebo aby niekto robil wall of death na pain of salvation co je taky kvazi art/prog tak to uz je trochu moc aj na mna.. nikto tam nevie po anglicky ani mladi.. nic.. dojdem do stanku s obcerstvenim a vobec ze rozumeli co je 'mineral water' bol zazrak.. kukali na mna jak keby som hovoril jazykom svahili dpc..  
oraganziacia koncertu- UPLNE j*ebnuta... vojdete s listkom dnu.. chcete ist von dostanete pasku na ruku... ste vonku.. pred budovou na namesti pecu klobasy.. chcete ist dnu ukazate naramok.. vnutri je dalsia cast kde odomna pytali zas listok.. .a v hale pri schodikoch smerom dole pod stage kde sa schadzalo atk na mna s baterkou kukali ze cim mam naramok a ze im mam ukazat listok ..furt ze Bilten..  skoro ma tam aj schytil taky koko*t pri hl vchode co vyzeral jak nas opravar praciek dokonca ani oznacenie nemal.. skor jak revizor v cervenej bundicke.. som vosiel dnu s tym ze ukazujem naramok.. a ze bilten.. tak ja kracam dalej ze asi nehovori na mna aj tak mu nerozumiem.. potom zas agresivne BILTEN!.. a ja kukam a otocil som sa - TY koko*t JA TI NEROZUMIEM! potom som pochopil ze bilten je listok.. prosim vas.. tu krajinu vymazte z mapy dik... fakt ich nemam rad.. upoteni umasteni kkti
« Posledná zmena: 29. August , 2010, 11:54:54 od kaolko » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #17 kedy: 29. August , 2010, 11:39:34 »

a to nehovorim o tom v akom stave maju cesty, dopravne znacenie.. aby mal niekto cestu prvej triedy .. kde idete 90.. a  zrazu za zakrutou vas caka semafor je trochu moc aj na mna
a vyborna vec je ze maximalna rychlost v obci je cez den 50 a po 10tej ci kedy to 60tka  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 29. August , 2010, 11:40:50 od kaolko » Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #18 kedy: 29. August , 2010, 13:41:57 »

karol a nechceli od teba nieco ine, sex napriklad? lebo listok po polsky je bilet  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 29. August , 2010, 13:42:21 od styrioci » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #19 kedy: 29. August , 2010, 14:13:38 »

karol a nechceli od teba nieco ine, sex napriklad? lebo listok po polsky je bilet  Bavím sa skvele

tak bilet to asi bol.. jebem ich jak su
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #20 kedy: 29. August , 2010, 14:25:35 »

dovolim si nesuhlasit s karolom.

co sa tyka organizacie koncertu, bolo to vyborne, aj ked tam bolo odhadom 10 tis ludi, ziadne cakanie v rade, ziadne stanie pred vstupom sa nekonalo (ako pred inchebou ci gazometrom). obsluzenie na nealko za 2 min, pivo pred vstupom to iste. ziaden bordel, ziadne prazdne pohare od piva, ziadne grcky. Nevidel som jediny konflikt, bitku. Ludia od organizacnej agentury boli vsetci mili, vysmiati, ziadne vyholene hlavy.

doprava je v polsku specificka (120km sme sli 4 hodiny)  Bavím sa skvele
Zaznamenané

stoka!
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #21 kedy: 29. August , 2010, 14:56:29 »

lol jasne ze si necakal ked si dosiel v polke koncertu po 3tej kapele..  Bavím sa skvele to uz tych 10 tisic ludi bolo dnu.. inak to cislo sa mi nezda moc.. tak do 5 by som este uveril ... ok mozno 7 max aj s tymi krevetarmi co si kupili miesta na sedenie
« Posledná zmena: 29. August , 2010, 14:57:29 od kaolko » Zaznamenané

damned13
pravidelný návštevník
Príspevkov: 609

« Odpoveď #22 kedy: 30. August , 2010, 07:28:48 »

moj nazor na polsko- j*ebnuti ludia.. fakt.. lebo aby niekto robil wall of death na pain of salvation co je taky kvazi art/prog tak to uz je trochu moc aj na mna.. nikto tam nevie po anglicky ani mladi.. nic.. dojdem do stanku s obcerstvenim a vobec ze rozumeli co je 'mineral water' bol zazrak.. kukali na mna jak keby som hovoril jazykom svahili dpc..  
oraganziacia koncertu- UPLNE j*ebnuta... vojdete s listkom dnu.. chcete ist von dostanete pasku na ruku... ste vonku.. pred budovou na namesti pecu klobasy.. chcete ist dnu ukazate naramok.. vnutri je dalsia cast kde odomna pytali zas listok.. .a v hale pri schodikoch smerom dole pod stage kde sa schadzalo atk na mna s baterkou kukali ze cim mam naramok a ze im mam ukazat listok ..furt ze Bilten..  skoro ma tam aj schytil taky koko*t pri hl vchode co vyzeral jak nas opravar praciek dokonca ani oznacenie nemal.. skor jak revizor v cervenej bundicke.. som vosiel dnu s tym ze ukazujem naramok.. a ze bilten.. tak ja kracam dalej ze asi nehovori na mna aj tak mu nerozumiem.. potom zas agresivne BILTEN!.. a ja kukam a otocil som sa - TY koko*t JA TI NEROZUMIEM! potom som pochopil ze bilten je listok.. prosim vas.. tu krajinu vymazte z mapy dik... fakt ich nemam rad.. upoteni umasteni kkti
[/quote]

Tak pod toto sa podpíšem a plne s tebou súhlasím :D Na toto čo si opísal sme aj my nadávali jak hovado :D Toto boli aj naše dojmi a never boha ti, že aj mne sa stalo niečo podobné. :D Dokonca ma nechceli pustiť, keď som sa ponáhľal dnu na kapelu a mal som v ruke zakúpenú Colu do sauny. Tak som ju tam jebol do kuta, pred SBS-kou či čo to vlastne bolo, že kukal na mňa jak na kokota. Také nervy som už na nich mal, že som mal sto chutí mu to jebnuť do hlavy. Po koncerte som si dal dobre chladenú Colu, ktorá ma celý čas čakala v kúte:D
A ešte doplním, že chceli sme sa večer niekde najesť a pozor!!! Prešli sme tri pumpy čo následovali za sebou a všetky boli zatvorené alebo zrušené. Do Poľska už tak skoro nepôjdem. Stačilo mi.
Zaznamenané
ja som peter
nováčik
*
Príspevkov: 11

« Odpoveď #23 kedy: 04. September , 2010, 13:26:04 »

tiež sa podelím o dojmy :-)

Votum - pre mňa neznáma kapela a celkom aj nudná

Jurojin - táto mladá banda ma neskutočne očarila. Pre mňa objav roka, boli super.

Katatonia - tých som nikdy nevydržal počúvať dlho v rámci ich monotónnosti, naživo ma tiež nejako nezaujali

Pain Of Salvation - tiež ich nejako nepočúvam, ale naživo sa mi páčili, hlavne dva songy z posledného albumu

Riverside - poznám od nich iba posledný album, ktorý je celkom fajn. Čakal som, že live to bude lepšie, ale trochu ma to sklamalo. Možno to bolo aj tým, že (aspoň v prvej rade) bolo veľmi slabo počuť gitaru a klávesy.

Opeth - videl som ich tretí krát a vždy to bola super show, teraz tiež. Mikael a jeho banda asi nevedia hrať zle :-)

Korn - na Jiřího som sa šiel občerstviť a kúpiť nejaký ten suvenír a potom som si sadol dozadu na plochu. Korn nemusím, ale ľudia sa bavili tak hádam to bolo v pohode :-D Aspoň nemali taký zlý zvuk ako v Prahe 2007 keď boli predkapela Ozzymu.

Inak Spodek aréna sa mi celkom páčila. Zvuk mali všetky kapely v poriadku, akurát ten Riverside bol podivný. A poliaci - to je kapitola sama o sebe. Opäť raz som si pripomenul, prečo tam tak rád chodím na koncerty :-D Týpek vedľa mňa sa velice rozčuľoval, keď ponad neho securiťáci vyťahovali crowdsurferov, ale mne tam tiež miestami dosť znepríjemňoval život na zábradlí.

kaolko: nestretli sme sa v tom Oswienčime? Tiež sme tam boli na druhý deň.
Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #24 kedy: 04. September , 2010, 13:41:40 »

votum a jurojin nepoznas; katatoniu, riverside a korn nemusis .. naco si tam potom isiel  Bavím sa skvele
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #25 kedy: 04. September , 2010, 13:59:41 »

aha,.. ja uz nemam ban  Bavím sa skvele ppci..

Peto.. hmm my sme tam do osviecimu dosli 12:30... s tym ze 13:30 sme isli s anglicky hovoriacou Polkou (vzhladom na jej jazykove znalosti by som ju skor nazval Osminka) 
inak nezdal sa ti Opeth zo zaciatku taky nejaky divny?  po asi 4 songoch to zu rezalo fakt super ale zacaitok mi prisiel ako keby bol proste zle zahraty..
Zaznamenané

ja som peter
nováčik
*
Príspevkov: 11

« Odpoveď #26 kedy: 04. September , 2010, 14:43:11 »

mn: no hlavne na Opeth :-)....a ten Jurojin keď som našiel na stránke festivalu, že tam bude niečo také hrať, tak som stiahol ich zatiaľ jediný album a velice sa mi to zapáčilo, takže som sa dosť tešil aj na nich. Pekne som im fandil z prvej rady a oni sa mi odmenili po koncerte tým, že som ich stretol keď som si kupoval ich triko a CD, pozvali nás s kamošom na hotel, kde v bare sedeli Opeth a potom sme šli hladať nejaký podnik v Katowiciach :-)

kaolko: tak nič...my sme šli s českou skupinou o pol jednej tuším to bolo. Ten Opeth.....ako tu niekto písal, že začali pomalým songom....práve to sa mi páčilo, dať Windowpane na začiatok je super ťah. Mne sa nejako nezdalo že by to nezvládali na začiatku. Akurát čo bol Mikael rozladený a nezošľapol hneď ladičku, keď mu zašpatilo do ticha brnknutie a možno na úvod trochu neistý so spevom, ale okrem toho som nespozoroval nejaký problém.
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #27 kedy: 04. September , 2010, 14:57:56 »

mn: no hlavne na Opeth :-)....a ten Jurojin keď som našiel na stránke festivalu, že tam bude niečo také hrať, tak som stiahol ich zatiaľ jediný album a velice sa mi to zapáčilo, takže som sa dosť tešil aj na nich. Pekne som im fandil z prvej rady a oni sa mi odmenili po koncerte tým, že som ich stretol keď som si kupoval ich triko a CD, pozvali nás s kamošom na hotel, kde v bare sedeli Opeth a potom sme šli hladať nejaký podnik v Katowiciach :-)

kaolko: tak nič...my sme šli s českou skupinou o pol jednej tuším to bolo. Ten Opeth.....ako tu niekto písal, že začali pomalým songom....práve to sa mi páčilo, dať Windowpane na začiatok je super ťah. Mne sa nejako nezdalo že by to nezvládali na začiatku. Akurát čo bol Mikael rozladený a nezošľapol hneď ladičku, keď mu zašpatilo do ticha brnknutie a možno na úvod trochu neistý so spevom, ale okrem toho som nespozoroval nejaký problém.

tak to ste isli v tej uplakanej skupine s mojou kamaratkou potom :D
Zaznamenané

Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.097 sekund, 23 otázok.