Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 22:52:33
Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: PROGRESíVNY VEČER - PERSONA GRATA  (Prečítané 11416 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #30 kedy: 30. Júl , 2010, 09:44:33 »

Klangpedal ma moc nebavil. Ani na Lukach a ani teraz v randali. Ako strasne nakladanice miestami, ale z toho som uz nejak vyrastol. Napadov bolo strasne vela, ale dost casto plnili iba ulohu kvalitnejsej vyplne. Nijak neprispeli ku gradacii ani atmosfere. Chybala mi akasi jednotiaca nit, ktora by sa tahala v kazdom songu a tmelila napady dokopy. A ked sa stalo, ze prisla nejaka ppci pasaz a napad, tak sa pouzila len velmi skromne a clovek si ju nemal ani cas uzit. Potencial je kazdopadne obrovsky.  Zdravíčko

Persona Grata. Od zaciatku som sa bal, ze to bude v randali. Zly zvuk uplne znehodnoti takyto styl tvorby a aj sa to stalo. Killo klobuk dolu, ze si sa za necely mesiac "az takto" naucil svoje party. Mal som dojem, ze si pouzival vyslovene o triedu "nekvalitnejsie" zvuky ako tvoj predchodca. Neviem mozno to bolo tym, ze celkovo bol zvuk nic moc a nebolo ta dostatocne pocut. Dufam, ze MIDI pedal ulahcil koncert.  Zdravíčko
Basak standardne vyborny. Spev/gitara tiez uplne super. Bicie uplne TOP - super sa pocuvali. Jano je klasa. No a novy gitarista mi vobec nechutil. Priserny zvuk, priserne vybavenie, posobil namyslene, vekovo sa k vam nehodi a este aj jebal semtam kukurice na miesta, kde malo byt par "spravnych" tonov. Technicky bol vyborny, ale je to uplne jedno, kedze ho nebolo pocut a ak ho bolo pocut, tak som radsej chcel, aby ho pocut nebolo.  Popiskujem si S tym gitaristom ste u mna trosku slapli vedla, ale tak ak bude mat o 5tried lepsi zvuk, tak sa velmi rad necham prekvapit.

Beer Society - genialny zvuk gitar, ppci drive, gule, groove...slapali jak rusky traktor. Pozriem si ich rad aj nabuduce. Snad o skorsom case.  Som frajer
« Posledná zmena: 30. Júl , 2010, 09:45:18 od Misko » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #31 kedy: 30. Júl , 2010, 09:51:19 »

to ze posobil namyslene mi az tak neprekazalo, aspon sa nestrati pri zvysku povodnej zostavy kapely  Bavím sa skvele viac mi vadil ked hral ze sek, sek ..piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... sek sek sek piii piiiii lebo korg multacek napriamo do jcmka to je silne kafe .. vtipne je ze co som ich videl na lukach tak mali asi o 3 triedy lepsi zvuk a to ten priestor neni ani nahodou lepsi.. a s tymi klavesovymi zvukmi mas pravdu.. to som si tiez uvedomil ze zneli odost lacnejsie.. Adam si co si pamatam tahal  nejake zvuky aj z PC cez ten kurzweil co ma/mal
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #32 kedy: 30. Júl , 2010, 10:00:20 »

... tak ma napada - vsak preco nejdete niekto z Vas hrat do tej kapely, vsak mate vybavenie a snad to nebude pre kapelu taky krok vedla s Vami ... :)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #33 kedy: 30. Júl , 2010, 10:03:02 »

... tak ma napada - vsak preco nejdete niekto z Vas hrat do tej kapely, vsak mate vybavenie a snad to nebude pre kapelu taky krok vedla s Vami ... :)

rasto, vcera ked som sa na to kukol, tak som si povedal ze - fakt som to mohol apson skusit.. uplne bez srandy teraz.. ako, ja som si nikdy nemyslel ze viem nejak super hrat alebo co, ale ak toto ma byt nahrada za yesfana, tak to je asi aj fuk..  inak odjakziva som rozmyslal koho mi pripomina spevak a uz viem tda.. Bruno... a este Ferko Miklosko ten modny navrhar :)
« Posledná zmena: 30. Júl , 2010, 10:06:43 od kaolko » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #34 kedy: 30. Júl , 2010, 10:10:07 »

vsak ja som to nemyslel v zlom... viem, ze aj ty, aj Misko viete hrat (aspon co som pocul tuto ukazky)... tak reku myslim, ze Persona neni az tak koncertne vytazena kapela, aby bolo nemozne / nerealne tam posobit ako gitarista, nez potom na forach frflat na chalana, co tam hra... pravda - nepocul som ho / neviem... len tak som sa zamyslel :)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #35 kedy: 30. Júl , 2010, 10:13:52 »

vsak ja som to nemyslel v zlom... viem, ze aj ty, aj Misko viete hrat (aspon co som pocul tuto ukazky)... tak reku myslim, ze Persona neni az tak koncertne vytazena kapela, aby bolo nemozne / nerealne tam posobit ako gitarista, nez potom na forach frflat na chalana, co tam hra... pravda - nepocul som ho / neviem... len tak som sa zamyslel :)

to je jasne.. ja urcite nechcem frflat na chalana, kazdopadne on za to nie je nijak vinny, vybrali si ho oni asi s najlepsim svedomim takze zrejme vedia co  robia.... len ma zaraza, ze persona mi prisla vzdy ako kapela ktora potebuje hudobnika co mysli hudobne a ma svoj zvuk.. je to ako keby si dal do spocks beardu malmsteena..  a tymto ma prekvapili dost nemilo.. ale co som pocul ake maju byt nove veci tak sa aj trochu zacinam obavat, lebo poniektorym ludom vraj vcelku prepina z meshuggah, takze prave preto som napisal aj v predoslom poste take to zbozne prianie nech to nesklzne k matike ale k feelingu radsej..
« Posledná zmena: 30. Júl , 2010, 11:48:22 od kaolko » Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #36 kedy: 30. Júl , 2010, 10:45:52 »

Do Persony by som kľudne išiel hrať, tie prvé veci sa mi dosť páčili. :)

Držím palce, som rád, že to dali zas dokopy, hádam sa nová zostava dobre zohrá.  Na zdravie!
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #37 kedy: 30. Júl , 2010, 11:03:51 »

Kks chod! To by bola podla mna perfektna kombinacia. Uplne bez srandy.  Fuuha zíram
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #38 kedy: 30. Júl , 2010, 11:47:45 »

Držím palce, som rád, že to dali zas dokopy, hádam sa nová zostava dobre zohrá.  Na zdravie!

skor chod do sisterhood of klangpedal oni maju teraz taky novy song (uplne bez srandy) ze Vadim v jesennej zahrade .. vcera ho hrali
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #39 kedy: 30. Júl , 2010, 12:47:00 »

Držím palce, som rád, že to dali zas dokopy, hádam sa nová zostava dobre zohrá.  Na zdravie!
]

co ja ti viem.. hmm ty si tiez skor taky technik a nie feelingovy gitarista teda aspon co ta poznam z hry.. ako, uhral y si to lavou zadnou ale chybal by tam ten pocit ..ako bolo by to urcite lepsie nez teraz to niet pochyb :)
« Posledná zmena: 30. Júl , 2010, 12:47:39 od kaolko » Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #40 kedy: 30. Júl , 2010, 12:55:37 »

skor chod do sisterhood of klangpedal oni maju teraz taky novy song (uplne bez srandy) ze Vadim v jesennej zahrade .. vcera ho hrali

ha  :)

Citácia
hmm ty si tiez skor taky technik a nie feelingovy gitarista teda aspon co ta poznam z hry..
u mňa si tie dve veci vôbec neodporujú. Žmurk
Zaznamenané

MMhardKy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 171

« Odpoveď #41 kedy: 30. Júl , 2010, 14:29:53 »

V prvom rade dakujem vsetkym ktory prisli, vela to pre nas znamena. Neviete si predstavit co je to nahradit Adama a Mata Hubu. Do co dokozal Matko za klavesmi nacvicit za tie 3 tyzdne je neuveritelne. Az sam sebe zavidim ze som takeho cloveka zohnal!:) Velmi sa tesim na pracu na novych skladbach.

No musim sa vyjadrit  k tym klavesovym zvukom, kedze som ich vsetky robil ja.

Problem bol v tom ze klaves bol strasne potichu. Vidim to na zazname. STRASNE potichu.
Vsetky isli cez interface Apple Mainstage 2 v ktorom ficali len tie najkvalitnejsie VSTcka, to znamena Steinway Piano, kvalitne stringy (takmer identicke ako Edirol Orchestra, ktory sme pouzivali predtym), Absynth 4 na analogove leady (to co cez co som vzdy nechaval hrat kedysi Adama), perfektne nasamplovane Cembalo... Je to overene a hrava sa takto vonku bezne. No ale co z toho ked to takmer zaniklo v tom hluku a presakovali tam iba nejake vysoke alikvoty flaut, a to bolo asi tak vsetko. Ani ten posraty klavir tam skoro nie je pocut.

Vacsina nasich zvukov na Reaching Places High Above ide prave cez Absynth 4, co je PRESNE TO ISTE co pouzival Adam.

Na zvysne zvuky (z 90% elektrik piano, klavir a cembalo) mal Adam samohrajku Yamaha asi za 8000 sk :)
Z toho ze sa vam to teraz zda HORSIE mi krvaca srdce :)
OK, s niektorymi patchmi som slapol vedla, este to s Matkom doladime. Bolo na to fakt strasne malo casu.
Ked sme sa ale nahravali na skuske rovno do mixu, znelo paradne...

P.S. Co sa tyka odporucania menej matiky, casto to pocuvam... My vobec matiku neriesime. Hrame to co citime. Neurobime melodiu a potom pridame alebo uberieme dobu, alebo ako si to niekto predstavuje. To, ze tie rytmy su ake su je pre nas absolutne prirodzeny vyrazovy prostriedok:)

Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #42 kedy: 30. Júl , 2010, 14:36:10 »

aj tak sa mi to pacilo, persona je moja srdcovka, nic take tu neni, takze som rad ze zas hrate je to super.. :) zvuk si urcite porieste ale.. to nezanedbajte..  a koncerty normalne v MMCcku pred nejakymi vacsimi kapelami.. viem si vas predstavit pred spock's to by bol nasup..
Zaznamenané

MMhardKy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 171

« Odpoveď #43 kedy: 30. Júl , 2010, 14:55:08 »

Dalsi koncert bude v MMC na jar 2011, a bude to bomba, slubujem :)

Co sa tyka toho nasho "legendarneho":) koncertu na Lukach, zvuk bol preto dobry, lebo to zvucil Martin Cema ktory tam dotrepal PAcko sa tristvrte melona a stalo nas to 8 litrov navyse :) A este aj poznal nasu hudbu, takze to neurobil ako vcera kolega v Randaly, ze klaves tam vlastne ani nemusel byt...
Som si isty ze prave preto vam tie klavesove patche nezneli dobre.

Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #44 kedy: 30. Júl , 2010, 15:00:37 »

ja som si viac nez isty ze to bolo preto
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.108 sekund, 22 otázok.