Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
29. November , 2024, 23:00:28
Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: PROGRESíVNY VEČER - PERSONA GRATA  (Prečítané 11427 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #15 kedy: 23. Júl , 2010, 11:41:11 »

Tak sranda to nie je...ale keby si mal na to dostatok času tak by si ho preplával :-D ...čo je ale nie presná metafora na túto situáciu z mojej strany vlastne :-D

mozno vystiznejsia by bola - kebyze ti je v patach velky zralok a zenie ta dopredu  Bavím sa skvele
Zaznamenané

killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #16 kedy: 23. Júl , 2010, 11:43:50 »

mozno vystiznejsia by bola - kebyze ti je v patach velky zralok a zenie ta dopredu  Bavím sa skvele

Hej kaolko táto je maximálne presná ... Žralokom je ten pocit keď si uvedomím, že koncert je už vo štvrtok :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #17 kedy: 23. Júl , 2010, 11:54:43 »

Tak ja neviem, ci som zil v nejakej alternativnej dimenzii, ale klavesak(Fero) je s nimi uz cez rok, nie? Rok nic nerobil a teraz posledne tyzdne zacal cvicit? To musi byt inde strasne vytazeny.  Som frajer
« Posledná zmena: 23. Júl , 2010, 11:56:15 od Misko » Zaznamenané
killo
stály hosť

« Odpoveď #18 kedy: 23. Júl , 2010, 11:57:25 »

Misko na klavesoch som tam teraz ja cca mesiac...
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #19 kedy: 23. Júl , 2010, 12:13:42 »

Tak potom je to jasne. Nedostatok info.  Zdravíčko
No tesim sa teraz o to viac.  Žmurk
Zaznamenané
killo
stály hosť

« Odpoveď #20 kedy: 29. Júl , 2010, 09:39:35 »

Nezabudnite - už dnes :-)
stránka persony majspejsácka aj officiálna je aktualizovaná o nových členov !
(personagrata.sk)
(myspace.com/personagrataband)
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #21 kedy: 30. Júl , 2010, 06:50:17 »

Spyros kde si sa ty zabudol? co si dostal zaracha?
« Posledná zmena: 30. Júl , 2010, 06:52:56 od kaolko » Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #22 kedy: 30. Júl , 2010, 08:07:42 »

robil na internete ramena ale potom rozlial mlieko pred vecerou a musel ostat doma  Smútim
Zaznamenané

o-yep sro
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #23 kedy: 30. Júl , 2010, 08:09:53 »

Spyros kde si sa ty zabudol? co si dostal zaracha?

Vidim, ze Pištík môj neinformoval... musel som ostat doma kvoli rodinnym problemom, neplanovana navsteva nemocnice.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #24 kedy: 30. Júl , 2010, 08:18:29 »

A aky bol koncert?
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #25 kedy: 30. Júl , 2010, 08:22:14 »

Vidim, ze Pištík môj neinformoval... musel som ostat doma kvoli rodinnym problemom, neplanovana navsteva nemocnice.

tak snad vsetko dopadlo ok a nie je tonic vazne, vela zdaru, snad nabuduce teda  Na zdravie!
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #26 kedy: 30. Júl , 2010, 08:24:54 »

Nezabudnite - už dnes :-)
stránka persony  officiálna je aktualizovaná o nových členov !
(personagrata.sk)

pekný autobus    Žmurk
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #27 kedy: 30. Júl , 2010, 08:33:42 »

A aky bol koncert?

takto, nesiel som tam s velkymi ocakavaniami, takze som nebol urcite sklamany. skusim to tak zhrnut, aj co som killovi spominal moje pocity a tak:

sisterhood of klangpedal: obrovsky naklad tria - klaves, bicie, basa. Ked mi killo povedal ze bubenik vlastne nie je bubenik ale gitarista a ze moc ani necvici tak som sa ho chcel ist opytat ze co berie lebo ak toto ma byt bubenik co necvici tak nechcem ani len vediet co by to bolo za zviera kebyze sa do toho pusti na 100%. Zvuk sisterhoodu bol vydrzatelny na pomery randalu a napady si moze clovek vypocut aj na ich bandzone.Co sa kompozicie tyka, obcas toho bolo na mna vela, trochu mi to pripominalo skratfstrku ale taky skor bezgitarovy a mozno trochu viac nasilu polepeny dokopy, rychlo mato unavilo.
Killo je kazdopadne uplny pan co sa klavesu tyka a ako clovek je velmi v pohode.. - Dik za pokec urcite si to zopakneme niekedy  Zdravíčko

persona- tu som sa ozaj bal ako to dopadne, kedze vieme ze povodna zostava mala velke devizy v podobe klavesaka a gitaristu (tuto nas oblubeny yesfan zfora ak sa nemylim) a nechaval som si rezervy teda ze ked uz tam su nove tieto dva clanky, ze nebudem mat velke ocakavania. Po koncerte sme sa tak nejak aj s imbusom zhodli ze - persona ma neskutocne kompozicie, ktore ale potrebuju fakt skusenych hudobnikov. Ak tam boli vcera nejake defekty bolo to hlavne kvoli zvuku kapely, zvuku noveho solo gitaristu (korg napriamo do JCM 800 je najhorsi zvuk co som kedy pocul prisaham) takze miestami tam kde mala byt pekna nakrapnuta gitara bol neprijemny hnusny rezak co sa nedal vydrzat. v pripade takejto kapely by som rad apeloval ze - ano zvuk gitaristu je velmi podstatny ak sa robi takato hudba a je to dobre cim skor poriesit, je to zaklad. killo mal asi mesiac na nacvicenie songov takze moja sanka istym sposobom padla dole. zvysok povodnej zostavy je vyborne vyhraty, Stavros (spevak) ma vyborny hlasovy potencial a krasnu farbu takze dufam ze to chalani nezabali tak skoro. Problem najvacsi- ZVUKAR V RANDALI (nebudem menovat ti co vedia vedia) JE PODLA MNA UZ TOTALNE HLUCHY  LEBO ZVUCIT ART/PROG AKO HOCIKTORU GRINDOVU KAPELU CO TAM HRA JE PODLA MNA ZNESVATENIE. prejavilo sa to hlavne v tom ze to bolo kurevsky nahlas, klaves nazvuceny jak doprovodny nastorj,pritom tam je velmi dolezity. ale to proste niekomu nevysvetlis..  proste guca zvuku, standardny randal, pocul som niektore pasaze len vdaka tomu ze som si zapchaval usi
moje ocakavania od kapely do buducna- menej matiky, viac citu, lebo technicke pasaze vyhrali presne, ale tie zaujimave nuansy tam proste neboli vtedy ked tam byt mali..

beeer society- bomba.. ako, uplnve vazne kebyze sa chalani narodia v UK tak hravaju podla mna kazdy rok na Downloade... ppci zvuk, ppci zahrate.... songy ma nebavia ale clovek to proste musi pocuvat a stat tam a kukat sa na to.. vyborny zvuk ma Vilko a kapela je ppci zohrata..

jo a na to ze to bol stvrtok tak vcelku dost ludi prislo... tesilo ma to..  
« Posledná zmena: 30. Júl , 2010, 08:34:53 od kaolko » Zaznamenané

shanike
stály hosť
Príspevkov: 895

« Odpoveď #28 kedy: 30. Júl , 2010, 09:11:49 »

kkz, ja som sa este o 3:00 zobudil na to, ako ma boleli usi/hlava :/ uplny terror vcera >Smútim
beer society malo najlepsi zvuk, show, zohratost, tvorba az tak nezaujala.
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #29 kedy: 30. Júl , 2010, 09:32:11 »

kkz, ja som sa este o 3:00 zobudil na to, ako ma boleli usi/hlava :/ uplny terror vcera >Smútim
beer society malo najlepsi zvuk, show, zohratost, tvorba az tak nezaujala.

ja som dosiel o pol druhej domov, a o 6tej som vstal do prace uplne odpocinuty :D
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 4 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.059 sekund, 23 otázok.