genialne to zas nebolo, ale moje ocakavania to naplnilo.
kedze som nezohnal listky, tak som este o osmej sedel doma a zozieralo ma, ci to ist skusit ako poradil mates, alebo nie. nakoniec mi nedalo a vybral som sa - nutno dodat ze keby na basu nehral marta minarik, tak by som sa nevybral.
o 20:45 som dorazil do DPOH, vypytal si listok a bol som usadeny na extra stolicku na balkon s vybornym vyhladom a zvukom - dobry kauf.
prva cast - orchester pod taktovkou rozsu hral miestami velmi zaujimavo, miestami som sa osival - ale to je len tym ze ja takejto muzike nerozumiem.
druha cast - vela znamych muzikantskych tvarii. oskar spieval, zahral na piano, basu, bicie...na tu basu ani nehral moc basu ale skor rozne efektove vsuvky, iba v jednej pesnicke hral normalnu linku. pre mna nastastie :D s vynimkou jedneho songu hral na basu marta minarik a mne viac nebolo treba. extratrieda opat raz a viacmenej stale
martin valihora buchal velmi pekne, viacmenej vsetci hrali pekne, akurat ma mrzelo ze bugala nedostal velmi vela priestoru, ajked v tych pesnickach toho na gitare zas az tolko onanie nebolo.
som velmi rad ze som bol.
ak by niekoho zaujimalo tak co som postrehol z podiovky:
bugala: stratocaster a nejake fender silverface kombo
minarik: uz tradicne stuart spector a thunderfunk zosik + box accugroove (podla mna oskarove)
valihora: bubny neviemake :D
oskar: basy som nerozpoznal + phil jones kombo + elektraren na zem.
klavesy nord a vselico dalsie ...