Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 07:41:07
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: IBANEZ grgr 121 ex  (Prečítané 24385 krát)
0 užívateľov a 21 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #30 kedy: 19. August , 2010, 12:04:23 »

no neviem, skor by malo byt v ramci "interfacu" hned hore nieco v zmysle faq alebo "precitaj si predtym jak sa zacnes pytat". to je celkom bezna vec inde a nikto nemusi byt frustrovay
Boli take napady. Nepresli. :)
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #31 kedy: 19. August , 2010, 12:05:21 »

no neviem, skor by malo byt v ramci "interfacu" hned hore nieco v zmysle faq alebo "precitaj si predtym jak sa zacnes pytat". to je celkom bezna vec inde a nikto nemusi byt frustrovay

a co by tam ako malo byt. ze forum je len pre znacne pokrocilych, poloprofi zberatelov a umestenych teoretikov? alebo co   Bavím sa skvele

je to len o ludoch. znovu zopakujem. moje skusenosti su take, ze ked sa nieco clovek spyta na pocitacovom fore, kde su ine pocty znalcov ako tu, tak dostane uplne normalnu odpoved. par krat dokonca moj problem este mejlom dorieovali, pretoze chceli pomoct a som sa nevyznal. toto tu je nezdravy styl.
« Posledná zmena: 19. August , 2010, 12:07:44 od Locksmith » Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #32 kedy: 19. August , 2010, 12:06:32 »

aj na hc pc forach ktore sa venuju nejakej konkretnej problematike ta veselo poslu dopice stym ze sa to tu preberalo ze existuje search
Zaznamenané
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #33 kedy: 19. August , 2010, 12:07:25 »

a co by tam ako malo byt. ze forum je len pre znacne pokrocilych, poloprofi zberatelov a umestenych teoretikov? alebo co   Bavím sa skvele
nie, ze lacna gitara sa da zohnat ale neni to tak lahke. ze lacny aparat tiez a tiez to neni tak lahke a pod.
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #34 kedy: 19. August , 2010, 12:09:26 »

aj na hc pc forach ktore sa venuju nejakej konkretnej problematike ta veselo poslu dopice stym ze sa to tu preberalo ze existuje search

tak si to zapamatam a idem inde. ja vsak takuto skusenost zatial nemam. ide zrejme o to, comu sa clovek venuje. a gitary mozno vplyvaju na ego. to je konieckoncov znamy fakt.
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #35 kedy: 19. August , 2010, 12:18:58 »

ja by som po kliknutí na "registrácia" dal rozcestník

Chcem si kúpiť čiernu gitaru do 200€
Chcem si kúpiť metalový aparát do 100€
Chcem sa zaregistrovať

A ak užívateľ zvolí tretiu možnosť, musí súhlasiť s tým že nezaloží tému s horeuvedenou tematikou

Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 19. August , 2010, 12:20:53 od pelko » Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #36 kedy: 19. August , 2010, 12:19:33 »

tak si to zapamatam a idem inde. ja vsak takuto skusenost zatial nemam. ide zrejme o to, comu sa clovek venuje. a gitary mozno vplyvaju na ego. to je konieckoncov znamy fakt.
zakky má pravdu to je všade tak, kde sa už niečo rieši na vyššej úrovni ako je lepšie 2GB pamäte ako 4GB tak ťa rovnako vysmejú ako tuna páni, keď sa tam opýtaš takúto otázku. Aj ja som zažil už ťažké chvíle na PC fórach, kde ma poslali najprv na 4 roch stranách k lopate a nakoniec niekto kto nebol chumaj mi pomohol jednou vetou vyriešiť to, ľudia proste sú takí, keď si myslia, že niečo vedia a príde k ním amatér tak musia dať pocítiť, že oni sú masters a mastiť si ego. :)
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
bigbadbrad
stály hosť
Príspevkov: 866

« Odpoveď #37 kedy: 19. August , 2010, 12:21:46 »

zakky má pravdu to je všade tak, kde sa už niečo rieši na vyššej úrovni ako je lepšie 2GB pamäte ako 4GB tak ťa rovnako vysmejú ako tuna páni, keď sa tam opýtaš takúto otázku. Aj ja som zažil už ťažké chvíle na PC fórach, kde ma poslali najprv na 4 roch stranách k lopate a nakoniec niekto kto nebol chumaj mi pomohol jednou vetou vyriešiť to, ľudia proste sú takí, keď si myslia, že niečo vedia a príde k ním amatér tak musia dať pocítiť, že oni sú masters a mastiť si ego. :)

ale zas tieto veci sa tu preberali 100x a este k tomu dostal aj niekolko normalnych odpovedi v tejto teme, nieje co riesit
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #38 kedy: 19. August , 2010, 12:37:12 »

je to len o ludoch. znovu zopakujem. moje skusenosti su take, ze ked sa nieco clovek spyta na pocitacovom fore, kde su ine pocty znalcov ako tu, tak dostane uplne normalnu odpoved. par krat dokonca moj problem este mejlom dorieovali, pretoze chceli pomoct a som sa nevyznal. toto tu je nezdravy styl.
zas ked sa zaciatocnici vkuse dookola pytaju 1000x premlete otazky s pocitom jedinecnosti ich dotazu a bez akejkolvek snahy si nieco sam najst a precitat, tak musis uznat, ze akakolvek snaha a chut odpovedat na tieto otazky po case vyprcha
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #39 kedy: 19. August , 2010, 12:38:02 »

treba si este raz uvedomit podstatu hore uvedenej otazky.. kebyze je otazka postavena inak a zaobera sa konkretnymi otazkami a clovek sa pyta na konkretne zalezitosti ohladom danej gitary tak to tu inak vyzera.. a nie ze co si myslite o tejto gitare... ja som to napisal uz v prvych prispevkoch ze kde su problemy v tej gitare, rastis aj zakky tiez sa vyjadrili myslim si k veci a ked clovek nevie citat medzi riadkami tak mu nepomoze ani ked to zavesi tu otazku na 5 roznych git for.. clovek aspon priemerne inteligentny si da dve a dve dokopy.. a zisti ze to funguje vzdy podla znamho - you get what you paid for a vzdy to tak bude.. to len ludia su sentimentalni a chcu sa utvrdit ze nekupuju kktinu (pritom si ju kupia aj tak aj ked ho 10 ludi odhovori) preto sa tu vyskytuju stale rovnake otazky na ktore su tu vsade odpovede..
ako mala akoze vyzerat ta 'dobra spravna strukturovana odpoved' ? skuste niekto odpovedat na jeho otazku teda tak aby bola k veci.. lebo ani lock ani branko ani dalsi ste mu na to neodpovedali, nedali ste si tu namahu nieco zmysluplne napisat len ste prisli napisat ze 'majstri sveta, egoisti a pod sa ozvali' v tomto ste j*ebnuti trochu ale pohoda..tato tema si splnila svoj ucel uz po 4 prispevkoch v nej.. a nech tu na mna niekto kto ma nepozna laskavo nevytahuje ze kto je aky gitaristicky egoista a narcis ok? dik Zdravíčko
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #40 kedy: 19. August , 2010, 12:39:59 »

Zas je o com pisat.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #41 kedy: 19. August , 2010, 12:42:41 »

a nech tu na mna niekto kto ma nepozna laskavo nevytahuje ze kto je aky gitaristicky egoista a narcis ok? dik Zdravíčko
a nie si?  Cmuk chlapci

aby sa chalan necitil zneuzity, henta sz520 co tu spomenul rastis, ci kto, co sa tu vala v inzeratoch spravi daleko lepsiu sluzbu jak hentoto. rodicom vysvetli, ze na zaruku nech sa vykaslu. to je argument za vsetky drobne..na gitare sa nema co pokazit, jedine zeby uz dojebana vysla z vyrobnej linky, ale aj o tom su lacne gitary. ta sz520 je zadarmo, spracovanim je uplne ok, aj hra normalne. ja osobne som nazoru, ze investovat na zaciatok par korun do uber mega najlacnejsieho nastroja, lebo vsak  ma to mozno prestane bavit, su len zbytocne vyhodene peniaze. lebo to ani potom nepredas, ani to nebude dobre, ani si stym ziadnu srandu neuzijes. radsej za tie prachy +nejake drobne kupit z druhej ruky v ramci vyssej triedy uz serioznejsi nastroj
« Posledná zmena: 19. August , 2010, 12:45:25 od styrioci » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #42 kedy: 19. August , 2010, 12:44:37 »

nebudte babovky. odpoved tu dostane vzdy kazdy, aj ked obcas obalenu do ironie. nikto nikdy nikoho neposlal do pice. obcas je niekto citlivejsi, ale co uz narobis. forum ma nejaky svoj vnutorny zivot a miestni uz zazili niektore otazky tisic krat a keby sa im chcelo, mozu zakazdym hned dat par linkov, kde sa to uz riesilo. no a niekedy sa to nikomu nechce. ak sem niekto zavita raz za sto rokov s podobnym typom otazky, tak nemoze mat nikomu za zle, ze sa netrhaju vsetci hned pisat elaboraty, hlavne ked ich poniektori uz mnohokrat pisali. ak sa dotycny na toto dokaze urazit, tak mna uraza jeho postoj "preco mi nenapisete co chcem vediet". ak sem niekto chodi pravidelne a da takyto typ otazky, tak je to tak trochu strateny pripad. aby som to zhrnul:

- na otazku bolo odpovedane
- tema neupadla do zabudnutia, takze je stale sanca, ze este niekto napise nieco o tej gitare
- v com je teda problem ?  
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #43 kedy: 19. August , 2010, 12:45:47 »

a nie si?  Cmuk chlapci

aby sa chalan necitil zneuzity, henta sz520 co tu spomenul rastis, ci kto, co sa tu vala v inzeratoch spravi daleko lepsiu sluzbu jak hentoto. rodicom vysvetli, ze na zaruku nech sa vykaslu. to je argument za vsetky drobne..na gitare sa nema co pokazit. ta sz520 je zadarmo, spracovanim je uplne ok, aj hra normalne

co ja viem ja nie som ten co dava na ranajky kokain kupeny za peniaze z koncertov odohratych na pohode  Bavím sa skvele takze ani ee
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #44 kedy: 19. August , 2010, 12:47:26 »

nebudte babovky. odpoved tu dostane vzdy kazdy, aj ked obcas obalenu do ironie. nikto nikdy nikoho neposlal do pice. obcas je niekto citlivejsi, ale co uz narobis. forum ma nejaky svoj vnutorny zivot a miestni uz zazili niektore otazky tisic krat a keby sa im chcelo, mozu zakazdym hned dat par linkov, kde sa to uz riesilo. no a niekedy sa to nikomu nechce. ak sem niekto zavita raz za sto rokov s podobnym typom otazky, tak nemoze mat nikomu za zle, ze sa netrhaju vsetci hned pisat elaboraty, hlavne ked ich poniektori uz mnohokrat pisali. ak sa dotycny na toto dokaze urazit, tak mna uraza jeho postoj "preco mi nenapisete co chcem vediet". ak sem niekto chodi pravidelne a da takyto typ otazky, tak je to tak trochu strateny pripad. aby som to zhrnul:

- na otazku bolo odpovedane
- tema neupadla do zabudnutia, takze je stale sanca, ze este niekto napise nieco o tej gitare
- v com je teda problem ?  

presne tak.. este stale sme tu ludia.. takze ak tu chodim denne a nejake otazky sa vyskytuju pravidelne rovnake tak sa mi ani nahodou nechce na ne odpovedat rovnakym sposobom hlavne ked vsetky maju tu istu informacnu hodnotu- a to ze ta gitara neni hodna mozno ani tych 200e  Bavím sa skvele a jedine na co by som ju pouzil je na ucenie ako sa navyjaju spravne struny..
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.059 sekund, 23 otázok.