Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 07:36:45
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: IBANEZ grgr 121 ex  (Prečítané 24363 krát)
0 užívateľov a 27 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #150 kedy: 19. August , 2010, 14:55:04 »

... no nejaky Gerhat nemoze hrat ako drahy vytunovany hiend...

nikto to tu netvrdi. ja som skusal chvilku len tu podlahovu vec, inak to nepoznam.

som spravil chybu, ze som mal ako prvy tu vtipnu poznamku  No hanbím sa..
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #151 kedy: 19. August , 2010, 14:56:17 »

len treba byt realista.
uplne realne ti poviem, ze kvalitne spraveny aparat, hoc aj zbuchany doma na kolege, s  normalnymi suciastkami bude na rovnakej urovni ako hocaka ina znackova seriovka. a este k tomu mozes nacapit nalepku boutique a v zahranici sa z toho vsetci poseru  ha ha ha
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #152 kedy: 19. August , 2010, 14:59:45 »

uplne realne ti poviem, ze kvalitne spraveny aparat, hoc aj zbuchany doma na kolege, s  normalnymi suciastkami bude na rovnakej urovni ako hocaka ina znackova seriovka. a este k tomu mozes nacapit nalepku boutique a v zahranici sa z toho vsetci poseru  ha ha ha

ty hovoris ale o kopii, asi myslis jankove veci, ktore bezpochyby hraju super (apson tak po drote co som pocul)
ale janko ma kopie mesa, ja hovorim o postaveni vlasnteho signifikantneho zvuku, vlastneho ksichtu - proste vyvoj
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #153 kedy: 19. August , 2010, 15:01:53 »

...proste vyvoj
Vyvoj neexistuje. Vsetko je z niecoho.
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #154 kedy: 19. August , 2010, 15:02:28 »

ty hovoris ale o kopii, asi myslis jankove veci, ktore bezpochyby hraju super (apson tak po drote co som pocul)
ale janko ma kopie mesa, ja hovorim o postaveni vlasnteho signifikantneho zvuku, vlastneho ksichtu - proste vyvoj
mieril som tam. janko by sa mozno urazil, ze kopia. dost veci to ma poriesene inak. co sa tyka kopii, mozme sa bavit aj o znackovych aparatoch, ze kto co okopiroval, to by bola tiez sranda diskusia  Bavím sa skvele

a ten proces ako sa z XY stane XYZ by si nazval ako?
« Posledná zmena: 19. August , 2010, 15:03:17 od styrioci » Zaznamenané
mn
inventár podniku

« Odpoveď #155 kedy: 19. August , 2010, 15:04:40 »

jeeeb, povedz to Randall Smithovi v Mesa, ktory napisal sialene vela clankov o vyvoji jeho strojov, co na to povie
« Posledná zmena: 19. August , 2010, 15:26:53 od mn » Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #156 kedy: 19. August , 2010, 15:05:55 »

jeeeb, povedz to Randall Smithovi v Mesa, ktory napisal sialene vela clankov a vyvoji, co na to povie
Vyvojom nazyvas co ? Ze niekto pride s niecim vlastnym a buduje na tom, alebo niekto vyvyja to, co uz je/co bolo ?

Jak vzniklo Recto ? Jak vznikol prvy Mark I ?
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #157 kedy: 19. August , 2010, 15:08:53 »

vsetko v prirode sa vyvja skrz mutaciu a krizenie tak preco to nema byt aj u aparatov tak?  :) nic sa neobjavi zrazu len tak z nicoho originalne a nove..
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #158 kedy: 19. August , 2010, 15:09:21 »

Vyvojom nazyvas co ? Ze niekto pride s niecim vlastnym a buduje na tom, alebo niekto vyvyja to, co uz je/co bolo ?

Vyvoj neexistuje, kedze nedavno nasli geologovia skamenele (ale po prelampovani celkom slusne hrajuce) Mesa aparaty z konca tretohor :).
Zaznamenané
mn
inventár podniku

« Odpoveď #159 kedy: 19. August , 2010, 15:10:24 »

svojim sposobom je vyvoj aj jedno aj druhe, ale myslel som vyvoj vlastnej idey. ako vznikol Mark ? neviem, ale asi skusal, urobil zakladnu schemu a miesal skusal, menil; az kym dospel do stadia kedy dosiahol co chcel, alebo to aspon splnalo jeho kriteria
« Posledná zmena: 19. August , 2010, 15:12:16 od mn » Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #160 kedy: 19. August , 2010, 15:11:40 »

...ako vznikol Mark ? neviem, ale asi skusal, urobil zakladnu schemu a miesal skusal, menil; az kym dospel do stadia kedy dosiahol co chcel, ale aspon to splnalo jeho kriteria
Vies o tolkych clankoch od Randalla Smitha, ale nevies, jak vznikol prvy Mark I ? resp. z coho ?
Upraveny Fender Princeton ti nic nehovori ?
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #161 kedy: 19. August , 2010, 15:11:51 »

mieril som tam. janko by sa mozno urazil, ze kopia. dost veci to ma poriesene inak. co sa tyka kopii, mozme sa bavit aj o znackovych aparatoch, ze kto co okopiroval, to by bola tiez sranda diskusia  Bavím sa skvele
.

ludia to maju cele trochu zidealizovane... par chalanov si skusalo moj varlatt (jak ja nerad opakujem cudzie vtipy  Bleee) a reakcie typu "ty koko*t, pecka, a co to ma byt ? coho kopia " ... coja viem ? vsak normalny aparat, ma gombiky, nejake zapojenie podobne, ako pouzivaju vsetci, ne ?  Nechajte ma vydýchať ale zase ten moj vyvojom naozaj presiel, dvaapolrocnym :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #162 kedy: 19. August , 2010, 15:13:27 »

svojim sposobom je vyvoj aj jedno aj druhe, ale myslel som vyvoj vlastnej idey. ako vznikol Mark ? neviem, ale asi skusal, urobil zakladnu schemu a miesal skusal, menil; az kym dospel do stadia kedy dosiahol co chcel, alebo to aspon splnalo jeho kriteria

no praveze ne. rozrypal stare fender kombo a nejako to tam predratkoval aby to lepsie tahalo a bolo. a nikdy sa tym netajil, ze to ma vymyslene na tom fendry...
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #163 kedy: 19. August , 2010, 15:17:26 »

no praveze ne. rozrypal stare fender kombo a nejako to tam predratkoval aby to lepsie tahalo a bolo. a nikdy sa tym netajil, ze to ma vymyslene na tom fendry...
rovnako ako recto, tiez netaja tym, ze je to opajcnute soldano slo100
Zaznamenané
mn
inventár podniku

« Odpoveď #164 kedy: 19. August , 2010, 15:17:58 »

Vies o tolkych clankoch od Randalla Smitha, ale nevies, jak vznikol prvy Mark I ? resp. z coho ?
Upraveny Fender Princeton ti nic nehovori ?

teraz ma ides akoze skusat, ci co ? o com hovoris, ved rec je o vyvoji, tak pisem, kazdy nejaky ma. ok, bol vystavany na princetone, princetone bol vystavany na com ? a teraz daj ty - nakoniec sa dostanes na pociatok

to je na urovni, ako povedat, ze vsetky nastroje su vlastne kopirky napr gibsonu (neviem ktora je jedna z najstarsich, prvych guitar firiem - viem o Martin akustikach) lebo maju lepeny krk, tunery na hlave a kobylu. nejaku zakladnu formu ten aparat zas musi mat. myslis ze tie tvoje ibanezy a schechter nemaju vyvoj ? myslis, ze tam manici neskusaju kombinacie uhlov, driev, hw atd. jasne, ze ano
Zaznamenané

Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.096 sekund, 23 otázok.